Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
90.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni aldım bende ama şarjı çok fazla gidiyor ilk aldığımda şarj yoktu hemen şarja taktım 6 7 saat şarjda kaldı ardından şarj yüzde yüz tabi hemen win 11 kurdum driver vs hepsi 30 dk sürdü ama şarj 15 e düşmüş ardından bir daha şarja taktım hemen doldu 30 dkda demem o ki en fazla 1.5 saat gider normal kullanımda öyle farkettim sizce normal mi bu durum
    Bir diğer konu ise Full HD yada QHD monitör satın alacağım 27 inc 144 yada 165 hz destekler mi Acer laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petrikor98 P kullanıcısına yanıt

Acer care uygulamasındaki pil kalibrasyonu talimatlarını yaptın mı?

• Pil Kalibrasyonunu farklı günlerde 2 3 kez yaptım ama nafile dün akşam yaptım en son care center uygulamasında akşam kapattım yüzde yüz olarak şuan açtım 10 dkdır açık 80 e düştü hemen ne yapmalıyım sizce

• Quaresssma kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bende aynı bilgisayara sahibim fakat Witcher 3`ü ultra ayarlara getirdiğimde ancak 30 40 arası FPS`ler alabiliyorum. Ben mi hata yapıyorum yoksa bilgisayarda mı bir arıza var hiçbir fikrim yok. Forumlarda çoğunlukla önerilen şeylerin hepsini uyguladım ama düzelmedi. Siz yüksek performans almak için ne yaptınız? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Samsung 16 gb ram deneyen var mı bu cihazda ? Samsung düşünüyorum ama uyumsuzluk olur mu bilemedim.

• Benimde alalı 6 gün oldu kurulum yaptım abi yok şarj sıkıntılı 0 dan 100 e 15 dkda dolması anormal 30 dakika içinde şark sıfıra iniyor pil kalibrasyonu yaptım düzelmedi şimdide yeni sorun çıktı şarj dolu iken kapalı konumda açmaya çalışıyorum açılmıyor adaptör takınca açılıyor ne yapmam gerekir acil yardımcı olursanız sevinirim

Şarjdan çıkardıktan sonra laptopun altındaki pil resetleme deliğine ataş sok 5 saniye bastır

• Amazondan şipariş ettiğim bu ürünü Aras Kargonun çapraz kargo hatası yüzünden beni mağdur etmesini anlatıcam şikayetvara yazmıştım

Dünya devi Amazon.com Prime days 15.07.2023 tarihinde 15.300₺ güncel fiyatı 19.000₺ bir ürün sipariş verdim. Ürünüm Amazon deposunda bulunan Aras Kargo Amazon Çıkış şubesindeki kendini bilmez işini umursamaz iş ahlakı olmayan Aras Kargo çalışanın bilerek ve isteyerek Amazon sisteminin doğru bastığı barkodun üstüne yanlış hatalı barkod basarak kurumsal iş adresim olan Kocaeli'ye teslim edilecek kargomu İzmir Dikili Aras Kargo şube müdürü olduğu söyleyen emine hanım beni arayıp bir yanlışlık olduğunu, bana görede çıkış şubesi olan Amazon depoda aras karo çıkış şubesinde çalışan iş bilmez ahlaksız ciddiyetsiz belki hırsız bile olduğunu düşüğüm çalışanın hatası yüzünden Dikili ilçesinde ikamet eden Müjdat Bey diye birisinin barkodu basılmış ve kendisine teslim edilecekken o kişi kargonun kendisine ait olmadığını şube yetkilisi müdüre hanım bana itiraf etmiştir ve yetkili ile WhatsApp üzerinden kargonun resmini göndermiştir. Kendisi samimi ikrarda bulunarak bir hata olduğunu kabul etmiş, kendisine kargomu direkt bana gönderilmesini rica ettiğim halde depoya göndereceklerini söylemiştir. Aras Kargo iş bilmez, çalışanları beni mağdur etmiştir. Diğer mağduriyetim Amazon kendi müşteri temsilcileri +44 başlayan Birleşik Krallık numarasından arayıp kendilerine tüm olan bitenleri anlatmam Ahmet Bey, Helen Hanım, Abdullah Bey, Ezgi Hanım buket hanım ve ismini unuttuğum diğer kişilerle tam 10 kere görüşme yapmama açtığım Case (talep kaydı) rağmen bir sonuca ulaşamamış ve kargoyu depoya ulaşsa dahi para iadesi olacağını söyleyip tüm ısrarlarıma rağmen ürünün bana gönderilme talebim karşılanmayacağını beyan ediyorlar. Halbuki kendileri Aras Kargo ile el ele verip beni mağdur etmektedir. Çapraz kargo yanlış barkod hatası yüzünden ben mağdur edilmekteyim. Dikili Aras Kargo yetkilisi ısrarlarıma rağmen kargomu göndermemiştir ve şu an kargonun akıbeti hakkında ne Aras Kargo'nun ne de Amazon'un bilgisi yoktur. Kargomun hakkında bilgileri olmadığı için kargomun çalındığından eminim. Bahsi geçen kişilerden savcılıkta şikayetçi olacağım. Zaten son günlerde tüm forumlarda bu tip şikayetlerin çoğaldığını görmekteyim. Eğer umduğum gibi bir durum yoksa, ki kargonun akıbeti bilinmiyor kargo amazona başka birisi tarafından iade edildiği içinde takip eidlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyhead -- 30 Temmuz 2023; 10:53:39 >

• barsoy kullanıcısına yanıt

Peki şarj meselesini nasıl çözerim hocam 15 dkda birden 20 rakam düşüyor 1.5 saatte dolması gereken şarj 15 dkda doluyor pil kalibrasyonuda yaptım işe yaramadı ne yapmam gerekir sizce değilim talep ettim stokta yokmuş

• Onun için dedim zaten resetleme deliği olayını. Şarj kalibrasyonu ve restleme deliği işe yaramadıysa ya servis ya değişim-iade

Sizin batarya ölü gibi geldi bana onuda değiştirmeden çözemezler. Ya da şoklatırsan çözebilirsin bir telefoncuda falan ama gerek yok sıfır ürün 2. el olsa şoklat derdim değiştir gitsin en iyisi. Samsung ram deneyen hiç olamdı mı arkadaş hikvision bile deneyen vardı zamanında test için olmayacağı belli olduğu halde deniyorlardı samnsung deneyen olmaması garip geldi sonuçta samsung hem ssd hem diğer depolama birimlerinde kalitesi tartışılmaz bir marka. ssdleri bile yıllara meydan okuyor. Gerekirse cihazla gelen micron rami de söküp ikili samsung yapacağım ama uygun mu bilemedim itşe.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Crucial alıyordu herkes ben de öyle aldım. Cl , mhz ve ddr tuttuktan sonra ne farkeder gerçi.

Yalnız pil konusunda şöyle yapın böyle yapın diye millete akıl veriyorum ama kendim hep fişte kullandığımdan bi sorun var mı bilmiyorum. Bi ara deneyeyim bari 

Fark ediyor işte hikvision ramlerinde cl mhz ddr tutuyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu takanlarda. :)

• hikvision neymiş yahu :)

kingston, corsair hadi crucial dururken.. tekrar TR ye giriş yapan verbatim i de deneyebilirsiniz

Eyv.

Benim de başıma geldi yeni alan arkadaşlar bu yöntem aklınızda olsun.

• bu aralar laptop işlemci ısısı tek bana mı yüksek geliyor. normal mod kullanım chrome vs en az 60 derece görüyor.

• Pil konusunda cihazın klavye aydınlatması felaket batarya yiyor haberiniz olsun dışarıda kullanırken kapattım pil ömrü 2.5 kat arttı.

• laptopu şarjdayken pili nasıl %80de sabit tutuyoruz, ayarlar kısmından bulamıyorum yardım

• Oyunlarda fps düşmesi ve donma yaşıyorum ayrıca son zamanlarda sıkça da mavi ekran hatası alıyorum. Sebebini bilen var mı? Baldurs Gate 3'te çok fazla fps düşüşü oluyor mesela. Oyundan mu kaynaklı PC den mi anlamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.