< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (62. sayfa)
-
-
aspire yazısının üstünden sanki saç kurutma makinesi gibi ama o kadar çok duyulmayan bir ses geliyor. bundan önce bir tane daha 43 G geçti elime, onda böyle bir sorun yoktu. Siz de kontrol eder misiniz dostlar? Sanki oradaki fan rpm'ini bir arttırıp bir azaltıyor, değişik bir ses... Bilgisayar fan açıyor desem, Turbo Boost kapalı ve arkada sadece chrom açık. Sessiz modda kullanıyorum ona rağmen böyle oluyor. Değişime mi yollasam bilemiyorum.
-
Arkadaşlar Ram de taktım ama takılmalar var. Pes 2023 efootbal oynarken de FPS aşırı düşük geliyor. Windows 11 kullanıyorum ondanmi kaynaklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aygıt yöneticisi nden görüntü bağdştırıcıyı kaldırın varsa uygulamlardan nvidia experience ı kaldırın.. nvidia sitesinden indirdiğiniz driver kurun
Amazon Prime üyelerine bugün 15700₺ şuan. Kaçmaz fırsat
-
Bende az önce Amazon prime üyesi olmam nedeniyle 15.300 tl’ye sipariş verdim burada yazılan yorumları okuyarak aldım. Umarım beni mutlu eder. ram takviyesi yaparsam cihaz garanti dışı mı kalır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetzerecen -- 14 Temmuz 2023; 13:23:33 >
Acer ürünlerde açıp kapatırken fiziksel bir zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmıyor, güle güle kullanın.
-
Arkadaşlar en son Windows 11 güncellemesinden sonra "inaccessible boot device" hatası aldım bu sorunu yaşayan var mı?
Biostan vmd.yi kapatmayı deneyin birisi öyle yapabilmiş acer forumlarında
windows kurarken vdm kapatıldı ise yeniden açılmış olabilir..
bios ekranına girince ctrl+s yada f basınca 2-3 satırlık gizli menü açılır oradan disable yapın..
ilk mesajlarda vardır detaylar, yapamazsanız
-
son güncellemeden sonra vmd açılmış ondan dolayı almışım hatayı, yardımcı olan arkadaşlara teşşekür ederim
-
Az önce forumdaş tavsiyesiyle bu ürünü amazon üzerinden sipariş verdim. Hayırlısıyla geldiğin de deneyimlerimi aktarırım. Ayrıca windows kurulumu nun biraz zorlayıcı olduğnu okudum. Çok fazla bilgim yok düz windows nasıl kuruluyorsa o şekilde kurup geçecek kadar yapabiliyorum :) Umarım becerebilirim aksi halde size çok iş düşüyor sevgili forundaşlarım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Süper anlatım. Emeğine sağlık hocam. Pc gelince uygulayacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi oraya bi buraya senin devreler yandı kardeş
Vay arkadaş! Ben alana indirim bitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar bende Amazon prime day'in bitmesine son 10 dk kala aldım ama umarım pişman olmam son 2 3 aydır aklımda yurtıdışı MSI GS66 3060 vardı 1400 dolara ama malum dolar kurundan dolayı artık zor oldu almak lenovo msi katana ve bu model arasında gidip geliyordum mecbur bunda karar kıldık
aklıma takılan ise şu oyun oynayan biri değilim grafikerim, işim gereği Adobe PS, Aİ, AE kullanıyorum (Post Tasarımları video edit, katalog tasarımları) yapıyorum işimi görür mü birde QHD 165 hz monitör desteklermi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X