Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 Oyuna Girerken Hata+SS-- Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte Hata Burda Arkadaşlar. Update yapmadı bende hata verdi heralde ondan geliyor bu hata :(((

• Up beyler yardımlarınızı esirgemeyin lütfen..
  • internet bağlantından dolayıdır. fakat yine savelere girebiliyorsun sorun yok.
  • bu ekran çıkmadan mouse ile hemen play nowa bas yanıp sönüyo yani hemen aynısı bendede oluyo bekleyince kaçıyo saçma ama böyle çalışıyo valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

internet bağlantından dolayıdır. fakat yine savelere girebiliyorsun sorun yok.

Hocam daha oyunu yeni kurdum, internet bağlantımda da sorun olduğunu düşünmüyorum. :D

@yousuff

play now tıklanmıyor bu ekran gelmeden hocam

Lütfen bulun çözümü çok hevesleyim oynamak için :D
  • aynı sorunları bende yaşadım just cause 2 kurmaya çalıştığım sıralarda assasins creed 2 de böyle saçma hatalar alıyorum xpde sorun yaşıyor bağlantı x86/32 bir win7 ye geçersen hiçbir sorunun kalmıcaktır iyi oyunlar (kesin çözümdür) 64 yüklemeyin sekronisazyon olmuyor..(desteklese dahi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

aynı sorunları bende yaşadım just cause 2 kurmaya çalıştığım sıralarda assasins creed 2 de böyle saçma hatalar alıyorum xpde sorun yaşıyor bağlantı x86/32 bir win7 ye geçersen hiçbir sorunun kalmıcaktır iyi oyunlar (kesin çözümdür) 64 yüklemeyin sekronisazyon olmuyor..(desteklese dahi)

Hocam windowsa göre hata verceğini zannetmiyorum ama win 7 de kullandım beğenmedim eski kafalıyımdır biraz xp mi değişmem :)

Oyunu anlattıkları gibi kurdum kurduktan sonra bir update yapmam gerekiyor onu yaparkende bu hatayı alıyorum

Ardından crack yaptım kısayoldan girdim ve ilk resmini koyduğum hatayı aldım. :(

• tamam işte hemen tıklamıcan bu ekran çıkınca bişey doluyo loading gibi çok kısa sürüyo o ara mouse play nowun üstünde dursun play now yanıp hemen sönüyo yandığında bas oyundasın bende böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

tamam işte hemen tıklamıcan bu ekran çıkınca bişey doluyo loading gibi çok kısa sürüyo o ara mouse play nowun üstünde dursun play now yanıp hemen sönüyo yandığında bas oyundasın bende böyle

Hocam anlatır mısın napmam gerektiğini anlamadım valla :D sendede mi benim gibi patch olmadı
  • Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUPH[R]®[R]ATES

quote:

Orijinalden alıntı: flonky

aynı sorunları bende yaşadım just cause 2 kurmaya çalıştığım sıralarda assasins creed 2 de böyle saçma hatalar alıyorum xpde sorun yaşıyor bağlantı x86/32 bir win7 ye geçersen hiçbir sorunun kalmıcaktır iyi oyunlar (kesin çözümdür) 64 yüklemeyin sekronisazyon olmuyor..(desteklese dahi)

Hocam windowsa göre hata verceğini zannetmiyorum ama win 7 de kullandım beğenmedim eski kafalıyımdır biraz xp mi değişmem :)

Oyunu anlattıkları gibi kurdum kurduktan sonra bir update yapmam gerekiyor onu yaparkende bu hatayı alıyorum

Ardından crack yaptım kısayoldan girdim ve ilk resmini koyduğum hatayı aldım. :(

geçip geçmemen senin bilceğin iş bu böyle yani sekronizasyon olmuyor win32 dosyasının içindeki bağlantı dll leri ile bağlanmıyor ubi resmi sitesine
    rar pas- tiesto@hackhell
    http://rapid_share.com/files/37318481..._by_tiesto.rar (arada çizgikalkıcak)

bide bunu dene bu olursa 2 günde bir value dosyalarını yeniliceksin ve her oyundan sonra savelerini yedek alcaksın çünkü ubisofttun ne yapcağı belli olmaz eğer buda olmazsa xp amcana elvada diyip 7 hiperkardeşine merhaba deme zamanın gelmiştir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 19 Nisan 2010; 21:12:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.