Şimdi Ara

'Assetto Corsa' yağış mod tavsiyesi lütfen ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yağış veya başka hava koşulu ekleyen kaliteli bir mod bileniniz var mı ?

• Ayrıca dostlar, yanlızca uyumlu olduğu kontrolcüler ile mi oynanabiliniyor ? Logitech Dual Action gamepad im yok listede. Ayarlayamıyorumda. Gaz, fren gibi main tuşların ayarlanmasına müsade etmiyor. ???
  • Yağış modumu ? Hiç duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Yağış modumu ? Hiç duymadım.

Peki dostum, seni yakalamışken bir soru sorayım :D
    Sadece desteklediği gamepadler ile mi oynanabiliyor ? Ben logitech gamepad'mle ayarlarını yapamadım ?
  • Bir kaç defa gamepad ile denemiştim.Herhangi bir ayar yapmadan girdiğimde kendi atamıştı tuşları ve oynananibilir gelmişti bana.Ama tabi alışmak lazım ağır bir simülasyon oyunu.Gamepad de fren noktasını yakalamak ve gaz ayarı baya bir zor gelmişti bana.Ben Xbox 360 wireless gamepad ile denedim.

Şahsen bu oyunu oynayacak olanlara gamepadli oynamayı pek tavsiye etmem.Ucuz bir direksiyon seti bile daha keyifli olur.Dediğim gibi arcade bir oyun değil.Çok ince noktaları var oyunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Bir kaç defa gamepad ile denemiştim.Herhangi bir ayar yapmadan girdiğimde kendi atamıştı tuşları ve oynananibilir gelmişti bana.Ama tabi alışmak lazım ağır bir simülasyon oyunu.Gamepad de fren noktasını yakalamak ve gaz ayarı baya bir zor gelmişti bana.Ben Xbox 360 wireless gamepad ile denedim.

Şahsen bu oyunu oynayacak olanlara gamepadli oynamayı pek tavsiye etmem.Ucuz bir direksiyon seti bile daha keyifli olur.Dediğim gibi arcade bir oyun değil.Çok ince noktaları var oyunun.

Muhakkak direksiyon ile oynamak daha keyifli ve güzel olacaktır fakat alana kadar bir deneyimleyeyim dedim olmadı. Desteklediği gamepadler dışında tuş ayarlaması yapamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.