İlginç,ben askere giderim heralde diyordum.Askeri hastaneler artık sivil olduğu için sivil doktorlar bakıyor,yönetmelik gibi bir şey vardı heyette doktora görüp yönetmelik numarasını yazdırdım raporda o eksikmiş,bir hafta sonra da heyet raporunu almaya gittim,tecil vermişler bir yıl daha. Koşarken veya yokuş bir yerde çok çabuk tıkanıyorum.Yada bazen durduk yere birden iş yapmış gibi yoruluyordum.
Geçmiş olsun, solunum fonksiyon testi yapıldı mı? Devamlı kullandığınız ilaçlar var mı? Niye soruyorum bende de var astım, askerlik raporunda da var ama gideceksin dediler. Son muayenede tekrar sevk isteyeceğim hastaneye yoksa çok sıkıntı çekerim eğitimlerde koşularda bunu acemilikte kimseye de anlatamazsın anlamazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: espial
Geçmiş olsun, solunum fonksiyon testi yapıldı mı? Devamlı kullandığınız ilaçlar var mı? Niye soruyorum bende de var astım, askerlik raporunda da var ama gideceksin dediler. Son muayenede tekrar sevk isteyeceğim hastaneye yoksa çok sıkıntı çekerim eğitimlerde koşularda bunu acemilikte kimseye de anlatamazsın anlamazlar.
Solunum testi yapıldı.Üç tane ilaç verdi doktor,biri ventolin,biri singulair ve bir ilaç daha vardı şimdi adını hatırlayamadım,oda yine içimize çektiğimiz türden,30 kullanımlık
Askere giderken sağlık raporunu da yanında götürüp bildirisin durumunu,eğitimlere felan çıkaracaklarını sanmıyorum sağlık durumunu bildirdiğin taktirde.
ürüng ayıg toyon
kullanıcısına yanıt
Umarım dediğin gibi olur eğitimlere çıkmam, askerlik dosyasına konuldu raporum astımı var fakat askerliğe elverişlidir diye. Ben kendime dikkat ettiğim zaman yani soğuktan, efordan, gripten korunduğumda iyiyim ama aksi bir durumda iyi olduğum zamanların acısını çıkartıyor astım. Askerlik insanın evi gibi değil ki bazı yerde askeriyenin iti bir erden daha değerli umarım öyle bir yere düşmem. Aksi gibi Kışın en zor zamanlarında şubatta asker olacağım gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: espial
Umarım dediğin gibi olur eğitimlere çıkmam, askerlik dosyasına konuldu raporum astımı var fakat askerliğe elverişlidir diye. Ben kendime dikkat ettiğim zaman yani soğuktan, efordan, gripten korunduğumda iyiyim ama aksi bir durumda iyi olduğum zamanların acısını çıkartıyor astım. Askerlik insanın evi gibi değil ki bazı yerde askeriyenin iti bir erden daha değerli umarım öyle bir yere düşmem. Aksi gibi Kışın en zor zamanlarında şubatta asker olacağım gibi.
Komutanlara durumu bildirince sorun çıkarmazlar heralde eğitim konusunda,tabi ters bir komutana denk gelmezseniz.