Şimdi Ara

astımlı olup sigara içen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı astımlı olup ilaç kullandığı halde sigara tüttüren???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Uzun yoldan ölmeye çalışıyordur herhalde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• Yok.

• Astımım var; ne içkim ne sigaram var.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    İlac kullanıyon mu sürekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve kola hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • * var tabi ki bizim mürit abimiz vardı astım olduğu kadar delikanlıydı da sonra ne mi oldu hala patur patur tüttürüyor izmarit mürit

• tulley T kullanıcısına yanıt

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Evet her gece hapım var. Nefesimde daralma olursa da oral yolla alınan basınçlı hava zımbırtısından da var.

• Ne o, öyle bir sorunun mu var? Bizim servisçi bir abimiz astımı olduğu halde içiyor. Yaşı da baya var. Hiç tavsiye etmem. Bir şekilde ne yap et bırak.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    yoktur astımı onun bazılarının sadece lafta astımı var sürekli ilaç kullanmayanın astım seviyesi normal insanla aynı aşağı yukarı

Var, eminim. Kışın iş vakti arabasında sigara içip sohbet ettiğim adam. İlaç bilmiyorum da (Anlatmazsa ben kimseye özel soru sormam) fısfıs düzenli kullanıyor.

Varsa senin öyle bir problemin tütün iç. Ama ayda bir kere bile olsa sigara içmeyeceksin. Bir kaç ay iç çok daha rahat bırakırsın. Tütüne beynin bağımlılığını artıran maddeler katılmıyor çünkü. Ben ara ara zorlanmadan bırakıyorum da bir şey çıkıyor işte yeniden başlıyoruz. Veya sigara içemediğim ortamlarca çok sıkıntı çekmeden saatlerce içmeden duruyorum. Eskiden kudururdum.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    ben bağımlı değilim ki hocam 4-5 yıldır ara ara 1 paket alırım 1 hafta içerim o paketin içinden 10 tane sonra paketi içindekilerle beraber atarım hep böyle oldu winston one alıyorum zaten en hafif sigara canım sıkılıyor bazen yapacak hiçbir şey olmuyor öyle işte hiçbir zaman bağımlı olmadım olacağımı da sanmam

• En iyi doktor insanın kendisi derler. Bizim o servisçi abimiz içince zorlanarak nefes aldığını duyabiliyordun. En iyisini sen bilirsin, bana sorarsan pek bir şey yapmaz. Özellikle sana tavsiyem oturduğun yerde yavaş yavaş iç. Sigara içtikten sonra veya içerken bir bardak da su iç.

Bu arada dünyaya bir daha gelebilsem yine sigara içerim ama senin yaptığın gibi hatta daha az içerim. Benim de öyle iki tanıdığım var. Yılda bir iki paket yani haftada bir iki sigara içiyorlar. Biz zamanında paket taşıyıp, sürekli sigara içmeyi marifet zannettik.

• buyrun benim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arkadaş içiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göğüs hastalıkları polikliniklerine bekleriz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Boş konuşmuşsun. Astım hastaları yanında inhaler ile gezer çoğu günleri normal geçse de, astım hastası olmayan biri böyle bir şey yapar mı? Astım gatekeeping yapan da ilk defa görüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    evet yapar bazıları cocukken geçiriyor astımı sadece ondan sonra kendiliğinden geçiyor ve cocukken geçirdiği için de astımlıyım cart curt diyorlar ama Alakası yok

gerçek astım hastasının raporu vardır ve her gün düzenli ilaç kullanması gerekiyordur o inhaler dediğin şey ventolin ise sadece acil durumlarda kullanılan bir sey çoğu kullanmıyo artistlik olsun diye yanında taşıyan bile var

Her gün seretide diskus veya başka bir fısfısı düzenli kullanmayanın astımı cok hafiftir normal insandan farkı bile yoktur yıllardır hastanelerde astım kontrolüne gittim biliyoruz az buz bir sey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.