Şimdi Ara

astra 1.3 cosmo 2008 model fiyat ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben de astra cosmo almayı planlıyorum
    araç 2008 model sedan 1.3 motor ve sunrooflu xenon paket
    esp yok yalnız. 30000 km'de
    bu araç için fiyat ne olmalıdır 35000 çok mudur?

bir de bu aracın şu anda satılmakta olan cosmo'dan esp haricinde eksiği var mıdır?
    bu 2008 modellerde bazı opsiyonlar olduğu yazılmış sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacivaci -- 1 Aralık 2009; 2:09:16 >

• Almayı düşündüğünüz araçta esp var diye biliyorum.

Gerçi IDS paket olmadan esp olmama gibi bir ihtimali var ama ben yinede bu model cosmo donanımda esp olduğunu düşünüyorum.

35.000 lira biraz fazla gibi.

33.000 lira gibi bir fiyata anlaşırsanız güzel olur.
  • Benim arac 2005 cosmo 1.6
    Opsiyonel sadece cam tavan. ESP standart. Hatta TCS de standart. Bunun haricinde, bi-xenon farlar, deri kumas karisik spor koltuklar, lastik basinc gostergesi, cruise, otm silecek, otm far falan da standartti
    Acaba arada donanim listesini mi azalttilar, bir ara bi-xenonu cikartmislardi ama ESP yi cikardiklarini duymadim.
  • Bende astra sahibiyim fakat icimden geceni soylemek gerekirse.

35bin tl bu arac icin cok fazla.

Suan aracima 25-26bin tl verseler gozum kapali veriririm.

Astranin donanimi ne olursa olsun , 35bin civari vermek cok sacma geliyor.
  • Valla biz 2005 yilinda 41 bine aldik hala da iyiki almisiz diyorum. Yurtdisina ciktim ben, 25 bin veren var satmadik, kardesim kullanacak.
    Tabi kisiden kisiye degisir benim icin donanim, ic dizayn ve surus keyfi cok onemli.

Simdiki arabamda bi-xenon ve sunroof yok valla her gun ariyorum bu donanimlari. Hele uzun yol yapiyorsaniz bi-xenon inanilmaz bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 1 Aralık 2009; 10:48:16 >
  • hocam iyi de araç full full be o yüzden bu fiyat sanırım ama emin olamıyorum araba bej renkte ve sağ çamurlukta boya var. bir türlü emin olamıyorum, sahibinden.com'da fiyatlar bu tip araçlar için 38 seviyesinde pazarlıksız son fiyat yazanlar 36-37 yazmışlar. bir de bu esp yokluğu yalnızca 2008 modellere özgü diye bir şey duydum diye hatırlıyorum, zaten araç sahibi de esp yok dedi. yok mu fiyatlara hakim başka arkadaşlar? kilometresi de bu yaşta bir araç için uygun gibi.
  • Düz vitesse esp olmaz. Ama Ids plus varsa olabilir. Link varsa koyun bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alalal ya cok ilginc demekki donanimi azaltmis adamlar. Benim ki duz vites IDSplus yok ESP ve TCS var 2005 model.

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Düz vitesse esp olmaz. Ama Ids plus varsa olabilir. Link varsa koyun bakalım.
  • Pahalı bir rakam 2 el için.Biraz daha araştırmanızda fayda var.
  • cevaplar için teşekkürler. peki bu araç için takrıbi noter masrafı ne kadar çıkar?
  • Link varsa koyun bakalım donanımlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 1 Aralık 2009; 18:29:17 >
  • sıfırı ne kadarki bunun? 35 bin fazla sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

sıfırı ne kadarki bunun? 35 bin fazla sanki

Astra Sedan 1.3 CDTi Dizel - 90 HP Cosmo Xenon Paketli 47.531
    Elektrikli Sunroof 1.288

Fiyat çok denmiş ama sıfır fiyata bakıldığında mantıklı geliyor. Sadece 2008'in hangi ayında alınmış bu araç. Ocak ayında alındıysa az gezmiş Eylül Aralık gibi aldıysa maşallah inmemiş araçtan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

sıfırı ne kadarki bunun? 35 bin fazla sanki

Astra Sedan 1.3 CDTi Dizel - 90 HP Cosmo Xenon Paketli 47.531
    Elektrikli Sunroof 1.288

Fiyat çok denmiş ama sıfır fiyata bakıldığında mantıklı geliyor. Sadece 2008'in hangi ayında alınmış bu araç. Ocak ayında alındıysa az gezmiş Eylül Aralık gibi aldıysa maşallah inmemiş araçtan.

evet 0 a bakınca şuan iyi görünüyor...bide ötv indirimli fiyattan alanları düşününce fiyat biraz daha düşebilirr ama...

• evt 35 bin fazla gibi:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacivaci

merhaba
    ben de astra cosmo almayı planlıyorum
    araç 2008 model sedan 1.3 motor ve sunrooflu xenon paket
    esp yok yalnız. 30000 km'de
    bu araç için fiyat ne olmalıdır 35000 çok mudur?

bir de bu aracın şu anda satılmakta olan cosmo'dan esp haricinde eksiği var mıdır?
    bu 2008 modellerde bazı opsiyonlar olduğu yazılmış sanki?

35.000 tl gayet normal bir fiyat. bi tanıdıgımın arabası 2008 astra enjoy sunroof lu 25000 kmde 32000 tl ye verdik.

alacagınız araba bunun aynısı + olarak sunroofda var sizinkinde birde km farkı

http://www.sahibinden.com/1_3_cdti_astra_sedan_cosmo_xenon_paket-25WQQaXQQ18312718WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Bende astra sahibiyim fakat icimden geceni soylemek gerekirse.

35bin tl bu arac icin cok fazla.

Suan aracima 25-26bin tl verseler gozum kapali veriririm.

Astranin donanimi ne olursa olsun , 35bin civari vermek cok sacma geliyor.

aracınızı tam olarak söylerseniz astra isteyen bi akrabam var bi görüşürüm. bana pm atabilirsiniz
  • Cosmo donanımda ESP nasıl yokmuş ya. İlk defa duydum. Cosmolar ağzına kadar dolu arabalar normalde.
  • Artık cosmolarda esp standart. Enjoylarda opsiyonel P1 paketi ile.

astra 1.3 cosmo 2008 model fiyat ne olmalı?

Donanımların güncellenme tarihi Eylül 2009
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.