Şimdi Ara

Astra 1.6 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar sizlere bir sorum olacaktı opel astra 2015 model 1.6 cdtı 110 hp start stop 68.900 tl alınırmı sizce sport donanımda araç 136 hp oluyo çift bölgesi klima vs geliyo ama fiyat 73.700 tl oluyo aradaki farkı vermeye gerek yok diye düşünüyorum gündüz led farı elektronik el freni vs zaten enjoy actıve donanımında var sizce 68.900 bu araç alınırmı fiyat bana biraz fazla geldi ama bu piyasada normal sayılır maalesef ikinci elde 1 1.5 sene içerisinde zarar edermiyim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Herkese merhabalar sizlere bir sorum olacaktı opel astra 2015 model 1.6 cdtı 110 hp start stop 68.900 tl alınırmı sizce sport donanımda araç 136 hp oluyo çift bölgesi klima vs geliyo ama fiyat 73.700 tl oluyo aradaki farkı vermeye gerek yok diye düşünüyorum gündüz led farı elektronik el freni vs zaten enjoy actıve donanımında var sizce 68.900 bu araç alınırmı fiyat bana biraz fazla geldi ama bu piyasada normal sayılır maalesef ikinci elde 1 1.5 sene içerisinde zarar edermiyim teşekkürler

Bence alınır. Güzel araç. Motoru güzel. Hayırlı olsun.
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam daha karar aşamasındayız rapıd bakıyorduk bütçe biraz daha artınca astrayıda listeye aldık

• Hocam bence sport donanım daha mantıklı. Hem kullanırken hem de satarken sport donanımın faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.Tabii karar sizin.
  • sport donanımın enjoy active ile olan farkına baktım 26 hp güç artışı haricinde 5000 tl fark biraz fazlaya kaçıyor gibi satarken tabi faydasını görürüz ama 5000 tl lik çok büyük faydası dokunacak bir donanım göremiyorum teşekkür ederim

• alınır.şimdiden hayırılısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.