arkadaşlar aracı ister D ye isterse R ye alayım motor sarsıntısı şaseye vuruyor. araç boştayken herhangi bir sey yok ancak araç bosta dahı olsa klımayı actıgımda veya dierkiyonu tam sag veya sol yaptıgımda aynı sekılde saseye tıtresım verıyor gaz verırsem tıtresım yok denecek kadar azalıyor. ayrıca arac D de ve klıma acıksa sarj dınamo kayısı cayır cayır otuyor.
yaptıgım falıyetler: motor takozlarını elden gecırdım sag on bozuktu degıstırdım aks mıllerının uzun olma ıhtımallerını degerlendırdım alt rotıllerı bosa cıkararak aksları bosa cıkardım hala var şarj dınamo kayısı gergı bılyasının gergısı bozuk olma ıhtımalıne karsı degıstırdım hala var sars dınoma kayısını sokup bosa cıkardım butun kasnakları (klıma dıreksıyon sarj dınamosu vs) kontrol ettım hepsı saglam yıne kayıs sokuk haldeyken aracı D ye veya R ye aldıgım da sasede tıtresım var. krank mılının gezebılme ıhtımalını degerlendırdım 0.07 mm kı bu cok normal. volan sacı cıvatalarının bloga surtme ıhtımalını degerlendırdım gozetleme penceresınden baktıgımda cıvatalar ıle blog boslugu gayet normal otomatık sanzuman tirübünü nün sanzuman ıcı pompaya baskı yapabılecegını dusundum cıvataları bosa cıkardım gayet bosluk var ve iyi durumda.
bu arac bır yıldır bende ve ılk baslarda bu cok azdı ancak sonraları saseye tıtresım vurması arttı ve hıc otmeyen kayıs artık cok fazla otuyor.
ılgılı olan arkadaslara soruyorum olurda atlamıs oldugum veya bakılmasında bır fayda olabılecegını dusundugunuz bır yer varmı.