Bildirim
astra classic 3 yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
havalar soğuk olduğu için, kısa süreli kullanım olduğu için (günde 10+10 km) .. en azından bende öyle.. manuel, 6.5 şehiriçi,
2 ay önce 5.6 idi... -
Aynen bende de durum aynı sonbahar aylarında 5,7 lere düşen ortalamam kısa mesafe kuulanım ve havalrın soğuması sebebi ile şu an 6,5 larda. -
bahsettiğiniz değerler şehiriçiyse vay benim halime, karmaysa normal. Benim şehiriçi ortalamam 9 lt civarı şu an. -
6.5 sadece şehiriçi benimki... sizinki ile aynı araç aynı model.
1 ay önce uzunyol 4,8 lt yaktı toplam 800km de.
bence, çok yakmasının sebebi
1- lastik basınçları düşüktür
2- düşük-yüksek devirde kullanıyorsunuzdur, (1750-2500 arası kullanırım)
3- araba soğukken şehiriçi kısa mesafelerde kullanıyorsunuzdur
4- arabada bir sorun vardır.
benim tahminim ilk 3 seçenekten biri olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savash123 -- 29 Kasım 2011; 21:29:17 > -
Hız faktörünü de unutmayın ama. Benim şehrimde trafik hızı kaplumbağalarla yarışıyor. Süreklki dur kalk yüzünden de devri ayarlayamıyorsunuz istediğiniz aralıkta,yakıt arttıkça artıyor. Ama yine de gidip baktıracağım servise.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X