Şimdi Ara

Astra direksiyon soyulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 yılında sıfır olarak satın aldığım bir yıllık opel astra marka aracımın direksiyonu soyuldu ve hala daha soyulmaya devam ediyor. Bu gidişle direksiyonu elimize alacağız.

Ekstradan koltuğumun kenarı kırıldı, tüm bu olanları yetkili servise göstermek anlatmak için bugün çanakkale opel ekşi servisine gittim

Sonuç olarak her iki parçada kullanıcı hatası olarak değerlendirildi ve garanti kapsamına alınmadı. Direksiyon için söylenen şey elinize sürdüğünüz kremler, deodarant hatta parfüm gibi kozmetik şeyler bile söylendi ki insanın aklıyla dalga geçmekten başka birşey değil. Bu zamana kadar iki kere sıfır opel araç satın aldım inşallah bir üçüncüsü olmayacak.

Arkadaşlar sizlerinde değerli fikirlerinizi bekliyorum tüm bunlar kullanıcı hatasımıdır. Binlerce lira vererek satın aldığımız ürünlerin bu kadar kısa sürede deforme olması bozulması kırılması ve servis veya marka olarak arkasında durulmaması bizleri tüketicileri enayi yerine koymal değil de nedir ?

Son olarak eklemekte fayda var. OPEL PİŞMANLIKTIR

• Forumda birkaç astra j direksiyon soyulması ile ilgili konu okuduğumu hatırlıyorum.Hatta biri garantiden değişmiş, diğerine de sizinki gibi kullanıcı hatası denmişti diye hafızamda yer edinmiş.Sanırım j'lerde kronik bir sorun.
  • hocam benim aracın da direksiyonu soyuldu fakat 2 yılda . sizinki biraz daha erken soyulmuş. bunun sebebi güneş altında kalması. aynı şekilde bizim koltukta oradan çatladı garantiden değiştirdik. diresiyon soyulması hemen hemen her deri direksiyonda oluyor bmw ve vw goflerde görüyorum en fazla. koltuk da kronik sorun. garantiden değişirsiniz

edit : bir de otomatik vites topuzu soyuluyor kronik. o da garantiden değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 1 Aralık 2018; 16:40:7 >
  • Benimde 2017 aracım var 1 yıl oldu tam direksiyon sapa sağlam ilk günkü gibi...
  • Opel pişmanlık değil de bu eski Gm üretimi olan opeller de hep böyle küçük küçük sorunlar oluyor. İstisnasız her aracında çıkıyor kimin de direksiyon soyuluyor kimin de trim parçası yerinden çıkıyor veya başka şey.

Tabi ama bunlar can sıkıyor insanı Opelden soğutuyor neyse ki Psa grubu aldı, yeni Psa ile gelen araçlar eminim bunlardan daha sorunsuz sıkıntısız olacaktır.
  • Hocam koltuk nasıl kırıldı bilemem ama bendede 2017 astra var soyulma hafiften bende de başladı ve kullandığım kozmetik üründen ve yüzükten olduğu kesin çünkü aynı araçtan bir arkadaşımda 2016 model diğer bir büyük abimde ise 2017 temmuzda aldığı astra var 2016 model 40 binde sadece bir çizik var 2017 olan 35 binde hiç soyulma yoktu benim araç 20 bine yaklaştı yüzük kullandığım için ve direksiyonu ıslak mendille çok sildim hatta ve krem felan sürüp direk direksiyonla temas haline geçtiğim için çok etkiledi.

O koltuk nasıl Kırıldı hocam ?
  • 2014 sport var sapa sağlam aşınma yok edition donanımmı aracınız deri dikişli olmayabilir bu yüzden soyulur
  • Tüm marka servislerde durum böyle ama degiştiren degiştiriyor.

Direksiyonu anladık diyelim koltuk yan parca kırılması kullanıcı hatası degildir.

Ya başka servise götürün sonuç aynı çıkarsa opel genel merkezi arayın çözüm bulamazlarsa tüketici ordan mahkeme yoluna gidiyorum diye belirttin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.