Şimdi Ara

Astra h 1.3 manuelden 1.4 t tam otomatiğe geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan kullandığım araç astra h 1.3 dizel manuel vites. İhtiyaçtan dolayı artık otomatik vitese geçmek istiyorum. Tam otomatik oluşundan dolayı ve astrayı bildiğim için astra j 1.4 turbo araçlar göz kırpıyo ama malum yakıt olayı var ??

Senelik 15 bin yol yapıyorum bu yolun yarısı şehiriçi yarısı şehirlerarası.. Acaba senelik yakıt giderim ne kadar fazla olur ?

Forumun tecrübeli üstatlarından yorum bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüp takılır. Şuan ki 25 krşlarda geziyodur. Astra 1.4 T de 2 lira lpgden aynı oranlarda gezer...
  • Dayıma 2014 yılında 0 km astra sedan 1.4t otomatik aldırdım.
    İstanbul şehir içi ortalaması 10.5lt gösteriyordu.tabi araç henüz 4 bin km deydi daha sonra mecburiyetten satmak zorunda kaldı.dikkatli kullanımda en iyimser rakam 9 lt olur aşağısı hayal gibi.

• birde fabrika verilerine göre bu aracın 2014 modeli ve 2015 modeli arasında yakıt farkı bulunuyor.

acaba motor yenilememi geçirdi bu modeller arasında ???
  • Brc lpg taktır 2000 civarında fiyatı. Ben 10bin km kullandım hiç bir sıkıntı yok. Yakıt şehir içi 11-12lt şehir dışı 8 litre gaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Landirenzo tüp ile normal kullanımda şehir içi 50 tlye 210 km gidiyo yani 25 krş biraz az yaksın diye uğraşırsak 50 TL ye 220-230km rahat gider ve en sevdiğim yanı lpgde performans düşmesi yok yani lpg ile benzin arasındaki performans farkı hissedilmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.