Şimdi Ara

Astra H 1.3CDTI Essentia Easytronic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 ilk sahibinden 70binde Km'de 26binTLye Astra H 1.3CDTI Essentia Easytronic almayı düşünüyorum.

Fakat aklımda Enjoy modeli var.

Size Essentia ile Enjoy arasında çok fark var mı?

Jant, Sis far, Arka camlar otomatik değil benim bildiklerim. Jant ve Sis farı benim için önemli değil. Arka Camlar otomatik yapılır mı?

Ve size bu fiyata araç normal mi?

• Kesinlikle enjoy almaya çalışın..
    Bana km.sine göre fiyatı yüksek geldi.Astra yeni kasasını satışa çıkarıyor.Bayilerde
    bence çok uygun fiyatlı şimdiki kasa sıfır astra bulabilirsiniz.
    Şöyle örnek vereyim.Geçen sene 40-41 bin tl'ye satılan vectralar,insignia gelecek diye
    34 civarlarına satıldı ve kapış kapış gitti.
  • Essantial'da kapı çıtaları plastik , jantlar plastik , sis farı yok , arka camlar manuel...Birdee ortada ki ekran enjoylara göre daha küçük.
  • Cevaplar için Tşk.

Enjoy almak daha mantıklı görüyor.

Easytronic olması pek avantjlı gibi değil gibi.
  • Selamlar

Bu paraya daha iyi bir model bulunabılır .. Biraz arastırırsanız enjoy da bulabılırsınız ve arasında cok fark var..Ortadaki ekranın küçük olma sebebi de sanırım yol bilgisayarı yerıne sadece dıgıtal gosterge ekranı var .. genel anlamda boş bir araba .. Bence bu paraya alınmamalı ..

Saygılar
  • essentia yaramaz..genelde şirket arabaları alıyor.ilaç mümessilleri felan.
  • YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN İNSANLARI,,,,2006 model astra 1.3 cdti essentia aldım,araçta mp3 cd çalar var,direksiyon kumandalı mp3 cd çalar ve bilgi ekranlı yol bilgisayarı var enjoy la aynı boyda büyük ekran,,abs,4 airbag,uzaktan kumandalı sustalı orj anahtarı var,ayarlanır direksiyon var, çıtaları boyasız ve jant kapaklı sadece aradaki fark bu çıtalar boyanabilir ki ben boyattım aynı renge enjoy görünüm oldu ama beğenmedim tekrardan siyah a cevirdim zevk meselesi ben sade araç seviyorum..........................NOT:essentia'ların bazları ufak ekran kaset çalarlı veya normal cd li,,,,bazı essentialardada mp3 cd çalar direksiyon kumandalı ve büyük ekranlı araştırabilirsiniz....

enjoyda+lar

otomatik arka camlar, çelik jant ,yağmur sensörü, boyalı kapı çıtaları, bunlar olmasada olur zaten benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 essentia ile 2010 classic essentia arasında farklar olabilir. bunu unutmayın!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.