Şimdi Ara

ASTRA H KASA HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 model sıfır ASTRA Classic HB comfort paketli manuel vites alma ihtimalim var, 43000 tl fiyat istiyorlar ancak kafamda bazı sorular var, görüşlerinizi almak isterim özellikle kullanıcılarına.
    Araç 1.6 motor ve 115 beygir, benzinli, düz vites ve sınıfının en dolusu comfort paketli.

Öncelikle LPG uyumu varmı bu aracın? Bayi var diyor ancak internette sorun yaşayan bir sürü kişi gördüm, subabı erittiğini söyleyenler vs.
    Siz LPG ile kullanıyor musunuz? Sorun yaşıyor musunuz?
    LPG ile ve LPG siz benzin tüketimleriniz nasıl? Yakıt tüketimi beni çok korkutmakta ve LPGnin şart olduğunu düşünmekteyim.

Yedek parçaları çok pahalı mı? Bir yakınım opelin parçalarının neredeyse mercedes kadar pahalı olduğunu söyledi..

Donanım ve iç hacim olarak araç çok hoşuma gitti ancak araçta yokuş kalkış desteği ve ESP yokmuş, onlar easytronik viteslerde varmış. Bunlar çok önemli mi sizce?

Sıfır Kia Rio Natty (38000 tl) ve Seat İbiza Style (37000 tl) bakarken bu araç karşıma çıktı. Ne dersiniz Astra tavsiye eder misiniz?

Şimdiden teşekkürler

• selamlar. 12 modeli var bende de. araçtan memnunum genel olarak. aracın LPG uyumu var prins yaglamali sistem takılı aracimda bir kez kötü yakıttan arıza lambası yandı oda iki depo iyi lpgden sonra otomatik söndü allaha şükür. yakıt olarak şehir içi 8.4 civarı gösteriyor yol bilgisayarı klima sürekli açık halde. benzinde denemedim :) yol tutuş iyi freni falan güzel genel olarak memnunum arctan . maşallah hic arıza çıkarmadı şimdiye kadar 40 bin km dır. parca fiyatlarını opelgm.com sitesinden bak karar ver ama bir mersedes değildir emin ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturo E kullanıcısına yanıt
    Euro5 motor illa ki subap erimesi yapacaktır...
  • casual07 C kullanıcısına yanıt
    Hocam peki lpg tuketiminiz nasil kmde kac kurus ortalama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Ibiza da euro 5 motor ama hic o sorunla karsilasan duymadim okumadim

• Esp siz araca bu kadar ücret verdikten sonra bulasmam.

• valla HB araçta lpg'ye ben sıcak bakmıyorum; simit tank koysan stepneyi çıkartacaksın, normal tank koysan bagajdan çalacak... bir de daha önce bir müşterimin dizel astra classic hb easytronic aracını kullandım; normalde her zaman kuru/ıslak her daim geçtiğim hafif virajlı yoldan normal hızla (70km/s) ıslakken geçiş esnasında arkadan anlık bir kopma gösterdi, haftada 2-3 defa geçtiğim ve başka araçlarla da geçmişliğim olan bir yoldu sadece bu araç ile bunu yaşamış olmam enteresan gelmişti...

başka bir müşterimde de aynı aracın sedan'ı var; "lpg taktırmayı gerektirecek kadar fazla yakmıyor benzinde" diyordu...

• Yedek parça konusunda sadece şunu söyliyeyim, geçende anası babası belli olmayan biri sol aynamı çaldı. Fiyatı 220 lira! yetkili servislerde 280 lira bile duydum. Bu arada sadece ayna camı, plastik falan dahil değil.. basit bi cam parçası.
    Aracım astra H 2010 model, servisin dediği 2009 modeline kadar bunların yan sanayisi vardı. 25 lira. ama 2010 dan sonra kasa genişledi, aynanın dizaynı değiştiği. bu 2010model sonraları içinde yan sanayi ayna çıkmamış. eminim başka parçalar içinde aynı şey söz konusudur.
    neyse mecburen 220lira bayıldık.
    ESP olsa güzel olurdu ama yokuş kalkışı çok problem etmiyorum, kavrama noktası çok belirgin, kaydırmadan kaldırıyorum zaten...
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    2. el almayı düşünmüyorum

Astraya alternatif alabileceğim araçlar
    İbiza style 37000
    Kia rio Fancy 38000
    Punto Urban 1.4 +VDC 42000 tl

bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • LPG tüketimi 25 kuruş civarı yola yüke gore + - oynuyor tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumun euro 5 motorla alakası yok. Piyasada bulunan birçok euro 5 motorlu araç lpgli olarak kullanılıyor. Sıkıntı magnezyum subaplarda. Gm'un aynı motoru kullandığı cruze da bu yüzden subap eritme sorunu vardı. Astrada çelik subap kullanıldıysa problem olmayacaktır.

• 7 bin km dir kullanıyorum 2013 astra h comfort. Öncelikle arabanın konforu çok iyi. Hız sabitleyici,park sensörü, yağmur sensörü, kendiliğinden yanan farlar sis farı alaşım jant ve dijital klima. Bu saydıklarım sürüş zevkini çok yükseltiyor. Ayrıca başka modellerde bu saydıklarımın tamamının olduğu araçlar 60-70 binlerde fiyat olarak. Aracın motoru tatminkar derecede güçlü. Tüp uyumu tartışmalı ben taktırmadım. Yakıt 7bin km de ortalama 7.8 gösteriyor yol bilgisayarı. Yol tutuş mükemmel bence. Aynı paraya 4 teker bir direksiyon polo mu alırsın, arka camı manüel jant kapaklı clio mu. Yoksa yarım araba micra mı.
    Şimdi yüzü eskidi diyor bazı arkadaşlar. Aracı golf 7 ile yanyana koyun ve onun kadar çekici olduğunu anlayın derim. Tabi bunlar benim fikrim. Fiyatına göre en alınası araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

7 bin km dir kullanıyorum 2013 astra h comfort. Öncelikle arabanın konforu çok iyi. Hız sabitleyici,park sensörü, yağmur sensörü, kendiliğinden yanan farlar sis farı alaşım jant ve dijital klima. Bu saydıklarım sürüş zevkini çok yükseltiyor. Ayrıca başka modellerde bu saydıklarımın tamamının olduğu araçlar 60-70 binlerde fiyat olarak. Aracın motoru tatminkar derecede güçlü. Tüp uyumu tartışmalı ben taktırmadım. Yakıt 7bin km de ortalama 7.8 gösteriyor yol bilgisayarı. Yol tutuş mükemmel bence. Aynı paraya 4 teker bir direksiyon polo mu alırsın, arka camı manüel jant kapaklı clio mu. Yoksa yarım araba micra mı.
    Şimdi yüzü eskidi diyor bazı arkadaşlar. Aracı golf 7 ile yanyana koyun ve onun kadar çekici olduğunu anlayın derim. Tabi bunlar benim fikrim. Fiyatına göre en alınası araba.

%100 katılıyorum. her araca da bi yüzü eskidi yaftası. daha önce kullanmadığım her araç bi bana yeni heralde. 10 yıldır cayır cayır giden bir araç bu kadar satılıyor piyasası varsa demek ki halk memnun

• 43.000 lirayı on yıl önceki teknolojiye sahip, donanım olarak zayıf, güvenlik olarak zapzayıf, atmosferik bir benzinli araca vermek en basit tabiriyle "mantıksız":

Buna ancak gülünür

ESSENTIA

Opel Astra Classic III Essentia, yüksek bir fonksiyonellik seviyesini, çekici tasarım elemanlarıyla birleştiriyor.

Motor Seçenekleri:
    1.6 16V (115 HP) 5 İleri Manuel veya 5 İleri Easytronic Şanzıman

Yol Tutuş Özellikleri:
    ABS (Kızaklamayı Önleyici Fren Sistemi)
    Çekiş Kontrol SistemiPlus (TCPlus) *
    Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD)
    Elektronik Stabilite ProgramıPlus (ESPPlus) *
    Fren Destek Sistemi (BA)
    Manevra Kontrol Mantığı (UCL) *
    Spor Sürüş Modu *
    Virajda Fren Kontrolü (CBC)
    Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) *

Güvenlik Özellikleri:
    Aktif gergili ön emniyet kemerleri
    Arka yan koltuklarda ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme
    Emniyet Kemeri Uyarı Sistemi
    Kapı içi çelik koruma barları
    Sürücü ve yolcu tam boy hava yastıkları
    Yan hava yastıkları

Konfor:
    4 yönlü ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu
    Üçlü Bilgi Ekranı
    CD 30 Radyo/CD/MP3 çalar - 7 adet hoparlör, AUX girişi
    Deri kaplı direksiyon
    Direksiyondan kumanda sistemi
    Elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar
    Elektrikli ön ve arka camlar
    Katlanır kontak anahtarı
    Klima
    Tavan okuma lambaları (ön-arka)
    Uzaktan kumandalı kilit sistemi
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
    Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu

Tasarım Özellikleri:
    16 inç yapısal jantlar
    Gövde rengi kapı kolları
    Gövde rengi tamponlar
    Gövde rengi yan aynalar

* Easytronic şanzıman ile sunulmaktadır.

Başlangıç Fiyatı
    45.091,55 TL
    Konfigüratör
    ESSENTIA KONFOR PAKETLİ

Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli ile hayatınıza siz yön verin.

Motor Seçenekleri:
    1.6 16V (115 HP) 5 İleri Manuel veya 5 İleri Easytronic Şanzıman

Essentia modeline ek standart donanımlar:
    16” hafif alaşımlı alüminyum jantlar
    Elektronik İklim Kontrollü Klima
    Grafik Bilgi Ekranı
    Hız Sabitleyici (Cruise Control)
    Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
    Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
    Işıklı makyaj aynası
    Kol dayama desteği
    Park sensörü
    Sis farları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu insanları ancak 62.000 TL'lik jant kapaklı, takoz plastikli Polo paklar nede olsa 2014 teknolojisi var arabada.

• İşte çamur atılan Astra,istediğniz kadar çamur atın parlar sadece.

• İşte Astra H
     ASTRA H KASA HAKKINDA YARDIM ASTRA H KASA HAKKINDA YARDIM ASTRA H KASA HAKKINDA YARDIM

• Yıl 2014 ama böyle araba var mı? 2014 model

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Yıl 2014 ama böyle araba var mı? 2014 model

Tamam Astra H iyidir güzeldir ama rakipsiz değildir,biraz abarttınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.