Şimdi Ara

astra hb & paketleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astra hb paketlerinden spor pakette ne var, bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spOOkz -- 28 Temmuz 2007; 21:32:35 >

• spor paketi enjoy modeli ile alıyosun zaten artık spor paketsiz enjoy satmıyolar benim bildiğim,spor pakette olanlar ise hafif alaşım aliminyum jantlar ve yol bilgisayarı,daha dün sipariş verdim oradan biliyorum

daha başka soruların varsa seve seve cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 19 Temmuz 2007; 14:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny3254

spor paketi enjoy modeli ile alıyosun zaten artık spor paketsiz enjoy satmıyolar benim bildiğim,spor pakette olanlar ise hafif alaşım aliminyum jantlar ve yol bilgisayarı,daha dün sipariş verdim oradan biliyorum

daha başka soruların varsa seve seve cevaplarım
    teşekkürler.

enjoy ile cosmo modelleri arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spOOkz

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spOOkz

teşekkürler.

cosmoda ekstra şunlar var :
    perde hava yastıkları
    aktif koltuk kafalıkları
    grafik bilgi ekranı
    yağmur sensörü
    far sensörü
    otomatik kararan ayna
    elektronik klima
    deri+kumaş karışık döşeme

ayrıca cosmo alınca idsplus,xenon,afl gibi ekstra paketleri alma şansın oluyor tabi bunların hepsi ekstra maliyet

• quote:

Orijinalden alıntı: mizrakk

quote:

teşekkürler.

cosmoda ekstra şunlar var :
    perde hava yastıkları
    aktif koltuk kafalıkları
    grafik bilgi ekranı
    yağmur sensörü
    far sensörü
    otomatik kararan ayna
    elektronik klima
    deri+kumaş karışık döşeme

ayrıca cosmo alınca idsplus,xenon,afl gibi ekstra paketleri alma şansın oluyor tabi bunların hepsi ekstra maliyet

Alıntıları Göster
    hımm

idsplus ve afl nedir?

• quote:

hımm

idsplus ve afl nedir?

Alıntıları Göster
    quote:

hımm

idsplus ve afl nedir?

afl sürüşe duyarlı ön farlar demekler viraj içi aydınlatma sağlar yani direksiyonu cevidiğinizde farlarda belirli bir derece o tarafa doğru döner

idsplus ise sürüş özelliklerini düzenleyen bir özellik amortisörleri yol durumuna göre ayarlar gaz ve direksiyon tepkilerini değiştirir falan

www.opel.com.tr sitesinde astra kısmında bunların detaylı anlatımlarını bulabilirsin

• quote:

hımm

idsplus ve afl nedir?

Alıntıları Göster
    idsplus pakedi: sürekli süspansiyon kontrolü,ESPplus,çekiş kontrol sistemi(TC),parametre kontrollü elektro-hidrolik direksiyon,spor sürüş modu,alçaltılmış spor şasi
    afl pakedi:sürüşe duyarlı ön farlar,cruise control,park sensörü,far yıkama

aynı anda yazmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 19 Temmuz 2007; 23:17:44 >

• quote:

idsplus pakedi: sürekli süspansiyon kontrolü,ESPplus,çekiş kontrol sistemi(TC),parametre kontrollü elektro-hidrolik direksiyon,spor sürüş modu,alçaltılmış spor şasi

aynı anda yazmışız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mizrakk

aynı anda yazmışız

evet

valla arabayı sipariş ettim ama hala bazı kuşkularm var o yüzden forumdan pek ayrılmıyom hep konulara bakıyom falan önceki aracımda eski kasa astra idi yani zaten opeli ve astrayı severim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum

• quote:

quote:

aynı anda yazmışız

evet

valla arabayı sipariş ettim ama hala bazı kuşkularm var o yüzden forumdan pek ayrılmıyom hep konulara bakıyom falan önceki aracımda eski kasa astra idi yani zaten opeli ve astrayı severim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bende eski kasa vectramı satıp dizel astra alma arifesindeyim onun için astra konusunda baya bilgi sahibi olduk forumlarda
    bir süredir bu aracın benzinlisini kullanıyorum tatile falan gittik onunla yaklaşık 2000km lik bir tecrübem oldu
    araç iyice içime sindi açıkçası bende çok düşünüyordum ama vectramı aratmadı doğrusu
    bence iyi yapmışsın darısı başıma artık ne diyeyim

• quote:

bende eski kasa vectramı satıp dizel astra alma arifesindeyim onun için astra konusunda baya bilgi sahibi olduk forumlarda
    bir süredir bu aracın benzinlisini kullanıyorum tatile falan gittik onunla yaklaşık 2000km lik bir tecrübem oldu
    araç iyice içime sindi açıkçası bende çok düşünüyordum ama vectramı aratmadı doğrusu

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkür ederim dostum,inşallah sende istediğin dizel astrayı en kısa zamanda alırsın

• quote:

quote:

teşekkür ederim dostum,inşallah sende istediğin dizel astrayı en kısa zamanda alırsın

Alıntıları Göster
    aşağı yukarı astra cosmo fiyatında ikinci el audi a3'ler var.. sizce ikinci el a3 mü, sıfır astra mı?

• quote:

aşağı yukarı astra cosmo fiyatında ikinci el audi a3'ler var.. sizce ikinci el a3 mü, sıfır astra mı?

Alıntıları Göster
    O km arabanın tadı başkadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nouma35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

Katılıyorum
    2.el araba bana her zaman risk gibi gelmiştir,tabi tercih sizin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

Katılıyorum
    2.el araba bana her zaman risk gibi gelmiştir,tabi tercih sizin

Alıntıları Göster
    ama biri opel biri audi. aynı karşılaştırmayı sıfır honda civic'le 2. el bmw 3 serisi arasında yapmıştım. yine cevapsız kaldım.

• quote:

ama biri opel biri audi. aynı karşılaştırmayı sıfır honda civic'le 2. el bmw 3 serisi arasında yapmıştım. yine cevapsız kaldım.

Alıntıları Göster
    İşte bu yüzden tercih meselesi
    Ben 2.el araba almaya korkarım risk almak gibi gelir, sen benim astraya vereceğim paraya BMW ye binersin ve sorunsuz kullanırsın
    hangisi içine sinecekse onu al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 20 Temmuz 2007; 14:51:37 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ama biri sıfır kilometre öbürü kullanılmış ikinci el,tabi genede senin zevkine bütçene ve düşüncene bağlı bu seçim birazda

ikinci el değilde şahsen ben sıfır olan bir a3'ün o parayı hakettiğine inanmıyorum,biraz donanımı olsun derseniz fiyatı iyice uçuyoki bence o arabaya değmez,
    audi zaten vw grubunun aracı motor olarak zaten golf ile aynı motoru taşıyor,astranın motoru ile fsi motor hemen hemen aynı özellikleri taşıyor tork ve hp bakımından,işçilik tabiki audi'de biraz daha iyidir,ama bence sonuç olarak en başta verilmesi gereken karar yani ele alınacak en öenmli kriter aynı paraya sıfır araç almakmı yoksa ikinci el araç almakmı olmalıdır

• quote:

quote:

ama biri sıfır kilometre öbürü kullanılmış ikinci el,tabi genede senin zevkine bütçene ve düşüncene bağlı bu seçim birazda

ikinci el değilde şahsen ben sıfır olan bir a3'ün o parayı hakettiğine inanmıyorum,biraz donanımı olsun derseniz fiyatı iyice uçuyoki bence o arabaya değmez,
    audi zaten vw grubunun aracı motor olarak zaten golf ile aynı motoru taşıyor,astranın motoru ile fsi motor hemen hemen aynı özellikleri taşıyor tork ve hp bakımından,işçilik tabiki audi'de biraz daha iyidir,ama bence sonuç olarak en başta verilmesi gereken karar yani ele alınacak en öenmli kriter aynı paraya sıfır araç almakmı yoksa ikinci el araç almakmı olmalıdır

Alıntıları Göster
    evet zaten karşılaştırmalarım hep aynı fiyat. ortalama 40.

• quote:

evet zaten karşılaştırmalarım hep aynı fiyat. ortalama 40.

Alıntıları Göster
    enjoy ile cosmonun kasaları tamamen aynı değil mi?
  • quote:

enjoy ile cosmonun kasaları tamamen aynı değil mi?

Alıntıları Göster
    Cosmo + xenon pakedi alırsan arkada park sensörü önde mercekli xenon farlar olur
    cosmolarda tam emin değilim ama cam altlarında krom çıta var
    bir ara jantları farklıydı ama galiba artık sadcece IDS+ paketli astralar o jantla geliyor
  • quote:

Cosmo + xenon pakedi alırsan arkada park sensörü önde mercekli xenon farlar olur
    cosmolarda tam emin değilim ama cam altlarında krom çıta var
    bir ara jantları farklıydı ama galiba artık sadcece IDS+ paketli astralar o jantla geliyor

Alıntıları Göster
    Sorumu buraya sorabilirim sanırım
    Astra'ya ekleme yapmak için illaki paket mi almak gerekiyor yoksa bayiler özellikleri ayrı ekliyorlar mı? Mesela park sensörü almak istiyorum ama paketteki diğer şeyleri almak istemiyorum, yada cruise control almak istemiyorum ama diğerlerini istemiyorum diyelim ki... Bi de aracı kaç gün beklemek gerekiyor gelmesini?

İkinci olarak 0'mı ikinci el mi polemiğine bende gireyim; tabiki 0 İkinci el arabaya çok zengin değilsem hayatta 25 üzeri vermem Tabi kendi görüşümdür...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.