Bildirim
astra hb & paketleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
spor paketi enjoy modeli ile alıyosun zaten artık spor paketsiz enjoy satmıyolar benim bildiğim,spor pakette olanlar ise hafif alaşım aliminyum jantlar ve yol bilgisayarı,daha dün sipariş verdim oradan biliyorum
daha başka soruların varsa seve seve cevaplarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 19 Temmuz 2007; 14:28:44 > -
teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: johnny3254
spor paketi enjoy modeli ile alıyosun zaten artık spor paketsiz enjoy satmıyolar benim bildiğim,spor pakette olanlar ise hafif alaşım aliminyum jantlar ve yol bilgisayarı,daha dün sipariş verdim oradan biliyorum
daha başka soruların varsa seve seve cevaplarım
enjoy ile cosmo modelleri arasındaki fark nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: spOOkz
teşekkürler.
enjoy ile cosmo modelleri arasındaki fark nedir?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: spOOkz
teşekkürler.
cosmoda ekstra şunlar var :
perde hava yastıkları
aktif koltuk kafalıkları
grafik bilgi ekranı
yağmur sensörü
far sensörü
otomatik kararan ayna
elektronik klima
deri+kumaş karışık döşeme
ayrıca cosmo alınca idsplus,xenon,afl gibi ekstra paketleri alma şansın oluyor tabi bunların hepsi ekstra maliyet
-
hımmquote:
Orijinalden alıntı: mizrakkquote:
teşekkürler.
cosmoda ekstra şunlar var :
perde hava yastıkları
aktif koltuk kafalıkları
grafik bilgi ekranı
yağmur sensörü
far sensörü
otomatik kararan ayna
elektronik klima
deri+kumaş karışık döşeme
ayrıca cosmo alınca idsplus,xenon,afl gibi ekstra paketleri alma şansın oluyor tabi bunların hepsi ekstra maliyet
Alıntıları Göster
idsplus ve afl nedir?
-
quote:
hımm
idsplus ve afl nedir?
Alıntıları Gösterquote:
hımm
idsplus ve afl nedir?
afl sürüşe duyarlı ön farlar demekler viraj içi aydınlatma sağlar yani direksiyonu cevidiğinizde farlarda belirli bir derece o tarafa doğru döner
idsplus ise sürüş özelliklerini düzenleyen bir özellik amortisörleri yol durumuna göre ayarlar gaz ve direksiyon tepkilerini değiştirir falan
www.opel.com.tr sitesinde astra kısmında bunların detaylı anlatımlarını bulabilirsin
-
idsplus pakedi: sürekli süspansiyon kontrolü,ESPplus,çekiş kontrol sistemi(TC),parametre kontrollü elektro-hidrolik direksiyon,spor sürüş modu,alçaltılmış spor şasiquote:
hımm
idsplus ve afl nedir?
Alıntıları Göster
afl pakedi:sürüşe duyarlı ön farlar,cruise control,park sensörü,far yıkama
aynı anda yazmışız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 19 Temmuz 2007; 23:17:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mizrakk
idsplus pakedi: sürekli süspansiyon kontrolü,ESPplus,çekiş kontrol sistemi(TC),parametre kontrollü elektro-hidrolik direksiyon,spor sürüş modu,alçaltılmış spor şasi
aynı anda yazmışız
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mizrakk
idsplus pakedi: sürekli süspansiyon kontrolü,ESPplus,çekiş kontrol sistemi(TC),parametre kontrollü elektro-hidrolik direksiyon,spor sürüş modu,alçaltılmış spor şasi
aynı anda yazmışız
evet
valla arabayı sipariş ettim ama hala bazı kuşkularm var o yüzden forumdan pek ayrılmıyom hep konulara bakıyom falan önceki aracımda eski kasa astra idi yani zaten opeli ve astrayı severim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum
-
bende eski kasa vectramı satıp dizel astra alma arifesindeyim onun için astra konusunda baya bilgi sahibi olduk forumlardaquote:
Orijinalden alıntı: johnny3254quote:
aynı anda yazmışız
evet
valla arabayı sipariş ettim ama hala bazı kuşkularm var o yüzden forumdan pek ayrılmıyom hep konulara bakıyom falan önceki aracımda eski kasa astra idi yani zaten opeli ve astrayı severim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum
Alıntıları Göster
bir süredir bu aracın benzinlisini kullanıyorum tatile falan gittik onunla yaklaşık 2000km lik bir tecrübem oldu
araç iyice içime sindi açıkçası bende çok düşünüyordum ama vectramı aratmadı doğrusu
bence iyi yapmışsın darısı başıma artık ne diyeyim
-
quote:
bende eski kasa vectramı satıp dizel astra alma arifesindeyim onun için astra konusunda baya bilgi sahibi olduk forumlarda
bir süredir bu aracın benzinlisini kullanıyorum tatile falan gittik onunla yaklaşık 2000km lik bir tecrübem oldu
araç iyice içime sindi açıkçası bende çok düşünüyordum ama vectramı aratmadı doğrusu
Alıntıları Gösterquote:
bende eski kasa vectramı satıp dizel astra alma arifesindeyim onun için astra konusunda baya bilgi sahibi olduk forumlarda
teşekkür ederim dostum,inşallah sende istediğin dizel astrayı en kısa zamanda alırsın
-
aşağı yukarı astra cosmo fiyatında ikinci el audi a3'ler var.. sizce ikinci el a3 mü, sıfır astra mı?quote:
teşekkür ederim dostum,inşallah sende istediğin dizel astrayı en kısa zamanda alırsın
Alıntıları Göster
-
O km arabanın tadı başkadır...quote:
aşağı yukarı astra cosmo fiyatında ikinci el audi a3'ler var.. sizce ikinci el a3 mü, sıfır astra mı?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: nouma35
O km arabanın tadı başkadır...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nouma35
Katılıyorum
2.el araba bana her zaman risk gibi gelmiştir,tabi tercih sizin -
ama biri opel biri audi. aynı karşılaştırmayı sıfır honda civic'le 2. el bmw 3 serisi arasında yapmıştım. yine cevapsız kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: mizrakkquote:
Orjinalden alıntı: nouma35
Katılıyorum
2.el araba bana her zaman risk gibi gelmiştir,tabi tercih sizin
Alıntıları Göster
-
İşte bu yüzden tercih meselesiquote:
ama biri opel biri audi. aynı karşılaştırmayı sıfır honda civic'le 2. el bmw 3 serisi arasında yapmıştım. yine cevapsız kaldım.
Alıntıları Göster
Ben 2.el araba almaya korkarım risk almak gibi gelir, sen benim astraya vereceğim paraya BMW ye binersin ve sorunsuz kullanırsın
hangisi içine sinecekse onu al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 20 Temmuz 2007; 14:51:37 > -
quote:
ama biri opel biri audi. aynı karşılaştırmayı sıfır honda civic'le 2. el bmw 3 serisi arasında yapmıştım. yine cevapsız kaldım.
Alıntıları Gösterquote:
ama biri sıfır kilometre öbürü kullanılmış ikinci el,tabi genede senin zevkine bütçene ve düşüncene bağlı bu seçim birazda
ikinci el değilde şahsen ben sıfır olan bir a3'ün o parayı hakettiğine inanmıyorum,biraz donanımı olsun derseniz fiyatı iyice uçuyoki bence o arabaya değmez,
audi zaten vw grubunun aracı motor olarak zaten golf ile aynı motoru taşıyor,astranın motoru ile fsi motor hemen hemen aynı özellikleri taşıyor tork ve hp bakımından,işçilik tabiki audi'de biraz daha iyidir,ama bence sonuç olarak en başta verilmesi gereken karar yani ele alınacak en öenmli kriter aynı paraya sıfır araç almakmı yoksa ikinci el araç almakmı olmalıdır
-
evet zaten karşılaştırmalarım hep aynı fiyat. ortalama 40.quote:
ama biri sıfır kilometre öbürü kullanılmış ikinci el,tabi genede senin zevkine bütçene ve düşüncene bağlı bu seçim birazda
ikinci el değilde şahsen ben sıfır olan bir a3'ün o parayı hakettiğine inanmıyorum,biraz donanımı olsun derseniz fiyatı iyice uçuyoki bence o arabaya değmez,
audi zaten vw grubunun aracı motor olarak zaten golf ile aynı motoru taşıyor,astranın motoru ile fsi motor hemen hemen aynı özellikleri taşıyor tork ve hp bakımından,işçilik tabiki audi'de biraz daha iyidir,ama bence sonuç olarak en başta verilmesi gereken karar yani ele alınacak en öenmli kriter aynı paraya sıfır araç almakmı yoksa ikinci el araç almakmı olmalıdır
Alıntıları Göster
-
enjoy ile cosmonun kasaları tamamen aynı değil mi?quote:
evet zaten karşılaştırmalarım hep aynı fiyat. ortalama 40.
Alıntıları Göster -
Cosmo + xenon pakedi alırsan arkada park sensörü önde mercekli xenon farlar olurquote:
enjoy ile cosmonun kasaları tamamen aynı değil mi?
Alıntıları Göster
cosmolarda tam emin değilim ama cam altlarında krom çıta var
bir ara jantları farklıydı ama galiba artık sadcece IDS+ paketli astralar o jantla geliyor -
Sorumu buraya sorabilirim sanırımquote:
Cosmo + xenon pakedi alırsan arkada park sensörü önde mercekli xenon farlar olur
cosmolarda tam emin değilim ama cam altlarında krom çıta var
bir ara jantları farklıydı ama galiba artık sadcece IDS+ paketli astralar o jantla geliyor
Alıntıları Göster
Astra'ya ekleme yapmak için illaki paket mi almak gerekiyor yoksa bayiler özellikleri ayrı ekliyorlar mı? Mesela park sensörü almak istiyorum ama paketteki diğer şeyleri almak istemiyorum, yada cruise control almak istemiyorum ama diğerlerini istemiyorum diyelim ki... Bi de aracı kaç gün beklemek gerekiyor gelmesini?
İkinci olarak 0'mı ikinci el mi polemiğine bende gireyim; tabiki 0 İkinci el arabaya çok zengin değilsem hayatta 25 üzeri vermem Tabi kendi görüşümdür...
Benzer içerikler
- opel corsa paket sıralaması
- opel corsa 1.3 cdti kronik sorunlar
- opel araba üzerinde anahtar işareti
- opel astra kronik sorunları
- servis esp nedir
- opel rocks e
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel corsa 2019
- opel mokka elektrikli yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X