Şimdi Ara

Astra J 2011 Sport Paket Hız Sabitleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model astra j spor paket aracımda hız sabitleme çalışmamakta. Astra kullananlar bilirler. Hız sabitleme tuşuna bastığımda ekranda beyaz hız sabitleme ışığı yanıyor fakat butonu aşağıya doğru çektiğimde yeşil ışık bir türlü yanmıyor. Buna ek olarak aracın tüm menüleri ve yol bilgisayarı ingilizce. Birde yanlışlıkla navigasyonu kurcalarken sildim. Navigasyonu ve araca türkçe dil paketini İzmirde nerede yükletebilirim? Buna ek olarak hız sabitleme problemimi de çözmem gerekiyor. İzmirde önerebileceğiniz bir yer var mı?

Şimdiden çok teşekkürler.

• 30km altinda hiz sabitleyici calismaz.

Settings veya options gibi bir menu altinda language diye bir yer kesin vardir. Bu kelimeleri ara.

Bir de astradaki sport paketi ne ise yariyor? Sadece kozmetik mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali bey amca

30km altinda hiz sabitleyici calismaz.

Settings veya options gibi bir menu altinda language diye bir yer kesin vardir. Bu kelimeleri ara.

Bir de astradaki sport paketi ne ise yariyor? Sadece kozmetik mi?
    öncelikle yanınıtız için teşekkürler.

Youtube da nasıl sabitleme yapıldığı ile alakalı çok video izledim. Sabitleme yaparken 100km nin üzerinde her zaman yapmaya çalıştım.

settings ve options kısmına da baktım. Ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Son sorduğunuz soruyu anlamadım. Astra j lerde bildiğim kadarıyla Enjoy Active, Sport, Cosmo gibi paket türleri var. Sport paketi belirtmemin sebebi zaman zaman hız sabitleme opsiyonel olabiliyor. Sport paketin içinde var mı yok mu? Bundan dolayı paket tipini belirtmek istedim.
  • ali bey amca kullanıcısına yanıt
    Kozmetik hocam adi sasirtmasin. Sanirim sadece cosmo pakette suspansiyon sistemi farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enjoy pakette dahi hız sabitleme var Astra J de. Kablolarda ya da müşürde vs. başka bir sıkıntı olmalı.

Dil seçeneğinde Türkçe olmaması ilginç. OP-COM ile bağlantı yapan yerlerde dil güncelleme, gizli özellik açma gibi işlemleri yaptırabilirsiniz.

Sport paket donanım adı nasıl vw de highline comfortline var onun gibi,ekstra bir sporluk yok yani arabada.

• crssover C kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtınız için çok teşekkürler.

Gerçekten dil seçeneğinin olmaması çok ilginç bir durum. Yetkili servise götürsem yaparlar diye tahmin ediyorum ancak ücreti nasıl olur çok bilemedim. Buna ek olarak araçta navigasyon olmasına rağmen yanlışlıkla sildim. Hoş çokta önemli değil. Eskide kalmış bir navigasyon programı bu saatten sonra çok kuallanacak değilim.

Araçta bluetooth da gözükmüyor. Aslında sport paketin içerisinde bluetooth özelliğinin de olması gerekir diye düşünüyorum.

Hız sabitleme konusunda dediğiniz gibi joyistic inde bir problem var. Yada yazılımsal olarak mı bir sıkıntısı var bilemedim. Göstergede beyaz ışık yanıyor fakat aşağıya doğru butonu çektiğimde yeşile dönmüyor.

Sanayide götürdüğüm yerde çok yardımcı olamadı. Joyistiğinde problem olabilir felan dedi geçiştridi. İzmirde bu işlerden anlayan birileri vardır diye tahmin ediyorum ama nerededir kim ilgilenir açıkcası bir bilgim yok...

• svs S kullanıcısına yanıt
    Hocam hız sabitleyici için iyi bir özel servisle görüşün, sorunu çözerler. Sistem aktif oluyor ancak tuş çalışmıyor neticede.

Menü dil seçeneği için servisle görüşün belki yardımcı olabilirler, emin değilim.

Aracınızda sonradan multimedya var sanırsam. Navigasyon için herhangi bir multimedya ekran montajı yapan yerlerle görüşün. Makul ücretle güncel navigasyon versiyonunu yüklerler.

Sonradan multimedya takılınca Bluetooth da ekleniyor normalde. Onu da multimedyacı ile görüşebilirsiniz. Fabrikasyon Bluetooth cosmo donanım ve cd600 ile geliyor diye biliyorum. Ancak yanılıyor olabilirim. Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alkaya Opel

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Hocam periyodik bakımımı orada yaptırdım çok memnun kaldım. Usta çok yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak bu hız sabitleme olayı biraz karışık bir iş gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs

Hocam periyodik bakımımı orada yaptırdım çok memnun kaldım. Usta çok yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak bu hız sabitleme olayı biraz karışık bir iş gibi geldi bana.
    Karabağlar As General Hüsnü usta var. O da sağlam opelcidir. Özelden numara verebilirim isterseniz. Bi arayıp sorarsınız

• nzm_turkey kullanıcısına yanıt
    Sport pakette de süspansiyon sistemi farklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.