Şimdi Ara

ASTRA J KASA USB den MÜZİK SIRALAMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slmlar. 2013 model aracımda CD 400 Müzik sisteminde USB bellekle müzik dinlemek istediğimde bellekteki müzikleri klasör olarak çalamıyorum ve klasör olarak göremiyorum. Hepsi karışık olarak görünüyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz? İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakelceken -- 29 Haziran 2016; 14:03:50 >

• Teybinizde klasor ozelligi yoktur. Baska bir kullanicisina da sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bu işten anlayan bir arkadaş
  • önce ufak teker ile sistemi aç sonra aux u seç sonra büyük tekerleğe bas ve tekeri çevir ''ara'' ya bas(büyük teker e bas) karşına şu seçenekler çıkıyor .1)hepsini çal A dan Z ye kadar şarkı ismine göre çalar 2)rastgele çal 3)sanatçıya göre çal 4)albüme göre çal burdan hangi seceneği istiyorsan onu seç(büyük tekere bas)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom wong -- 29 Haziran 2016; 18:28:54 >
  • tom wong T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Dediğinizi yaptım istediğim gibi oldu. Tek sorun cihazı kapatıp açtığımda müzikler kaldığı yerden devam etmiyor. Hep başa alıyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba. İlginize çok teşekkür ederim.
  • Tatil nedeniyle sorunuzu göremedim.Ayarları yaptıktan sonra config tuşuna basılırsa galiba kaldığı yerden başlıyor .Ama emin değilim denemek lazım.
  • tom wong T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Müzikleri MP3 olarak CD ye kaydettim. CD de müzikleri kaldığı yerden devam ettiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d aux usb sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.