Bildirim
Astra J kasa xenon takılılması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mercek varsa led takın xenon işi muayeneden bile geçmiyor csp kaliteli led takın photon Philips gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xenonda tek derdin arıza ışığı olsun balast, far yükseklik ayarı, far yıkama olması gerek yoksa muayeneden geçmez. mercek yoksa aydınlatmaz.
-
Hocam K kasa var bende. Xenon düşünüyordum fakat bizim araçların o far haznesi küçük o yüzden Photon Milestone alacağım önümüzdeki ay. Şu an Philips Crystal Vision takılı memnunum.
-
Stark markasını inceleyin. Merceksiz olsa bile çizgisel odaklanma sağlıyorlar.
Hocam xenon dan vazgeçtim galiba 😀ama az aydınlatma var insignia dan Sonra çok yetersiz geldi led mi takayım bırde aracımla ki farlar mercekli mi bilmiyorum
Sonradan uygulanıp da göz almayan görmedim duymadım. Çok kötü sözler söyleniyor arkalarından. Bazen öyle ki yanımdan geçtikten sonra kısa süreli körlük derecesine kadar etkiliyor yavaşlıyorum. Ben de j kasa sport pakette halojen far kullandım 3 yıl eğer orijinal farlarsa yani yükseklik vs bir sıkıntısı yoksa her yerde yetiyor aydınlatması, üstelik şehir merkezinde çok rahat yetmesi lazım. Eğer size yetersiz geliyorsa ya gözünüzü ya da farları kontrol ettirin.
Eğer Cosmo paket yoksa merceksiz halojendir yalnızca Cosmo pakette afl far yani mercekli aydınlatma sistemi mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 28 Mayıs 2021; 23:50:31 >
Sakın taktırmayın ne xenon ne led. Mercek yok Astra J nin farlarında. Karşınızdaki araç sürücülerine de yazık.
Halojene göre oldukça güçlü bir fara sahip astra. İlle mavi ışık istiyorsanız Osram ın beyaz-mavi ampulleri var onu alın.
Cosmo paket değilse yoktur mercek.quote:
Orijinalden alıntı: yıldızteknik
Hocam xenon dan vazgeçtim galiba 😀ama az aydınlatma var insignia dan Sonra çok yetersiz geldi led mi takayım bırde aracımla ki farlar mercekli mi bilmiyorum
Mercekli ;
Merceksiz ;
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam haklısınız aslında benimde çok gözümü alıyor benim halojen farlar çok yetersiz aracım sport donanım peki o zaman halojen de iyi bir öneriniz var mi
Bembeyaz ışık vermesi gibi bir derdiniz yoksa Osram Night breaker laser, Philips xtreme vision öneriliyor genelde.quote:
Orijinalden alıntı: yıldızteknik
Hocam haklısınız aslında benimde çok gözümü alıyor benim halojen farlar çok yetersiz aracım sport donanım peki o zaman halojen de iyi bir öneriniz var mi
Bir de Philips Racing Vision var. Bunun ömrü kısaymış ama aydınlatması iyiymiş.
Ben de yasaklar kalkınca alacağım üçünden birini. Şu an akşamları aracı çıkarmadığım için bekliyorum. Benim farlar mercekli olmasına rağmen halojen alacağım. Ledler halojen merceğinde iyi aydınlatmıyormuş dediler. Zaten arıza lambası yakıyor bende. Vectra C araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inwells x treme csp led.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X