benim araba 12000 servis 415 fiyat çekti 15000 için özel serviste bakım yaptıran var mı. özel servisin birine sordum yetkili servisin kullandığı yağın dışında bir yağ söyledi. diğerleri servis ile aynı. tam hatırlamıyorum kastroldü sanırım. bakıma giden arkadaşlar varsa yazabilirler mi fiyatları. bizler içinde görüş olur. teşkkürler
415 mi? Çokmuş. 4.5 lt yağ, filtre, hava filtresi, polen filtresi değişecek.Başka bir işlem var mı fiyatta ? Rot ayarı filan?
Yok sanırım bunlar var filtreler birde yağ var sadece. Siz yaptırdınız mı
Yok henüz yaptırmadım, 3-4 ay daha var ilk bakıma. Araç Classic 3 1.6, yani 1.6 J kasayla aynı motor. Başka yerlerden de fiyat alın. Normalde bu bakımı dışarda yaptırsanız 200 lirayı geçmez tahminen. Bir alternatif daha söyleyeyim. 'Usta' diye servisler var. Garantideki araçların periyodik bakımlarını daha ucuza yaptıklarını söylüyorlar. Ee dışardaki bildiğimiz özel servislerden farkı ne diyeceksiniz. Bu firmanın firmalarla bakım yapmak için yetkinlik belgesi anlaşması varmış sanırım. O nedenle bakımı burda yaptırırsanız garanti kapsamından çıkmış olmuyormuş. Sitelerinde okudum, araştırmak lazım.
başta 430 dediler. asılı fiyat listesinde 410 yazdığını söyledim peki o fiyata yaparız dediler sanki babalarının hayrına yapacaklar gibi.rot balans yaptırmadım. partikül filtre temizliği zamanın yoktu diye yapılmasına izin vermedim sanırım 60 lira oradan düştüler iyiki yaptırmamışım arabanın kendi yaptığını 60 liraya yapıyorlar.en son 360 küsur bir şey istediler. niçin olduğunu sormadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme