Şimdi Ara

Astra K (2020) Gs Line Lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 model Astra K aracım var. Araçta Hankook 225 45 R17 91w ölçüsünde yazlık lastik mevcut. Sağ ön lastik yarıldı ve yolda kaldım. idareten bir çıkma lastik alıp günü kurtardım fakat araç artık düz gidemiyor  

Üzerindeki hankook lastikler 2022 11. hafta üretim 1.5 yıllık lastikler. 2 adet yeni lastik alıp balansı bozulmadan kullanabilir miyim, yoksa tüm takım mı almak gerekiyor?

Önereceğiniz 225 45 r17 lastikler hangileri olur?

Şimdiden teşekkürler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcnoz -- 18 Ağustos 2024; 20:51:47 >

• mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Falken markasını tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü bir lastik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkalar farklı önler farklı olsa sorun olur mu demek istiyorsunuz galiba problem olmaz ama sağ ve sol farklı lastik kullanmamak gerekir bu arada balans yine de gerekebilir lastikçi lastikleri değişirken ona da baksın

• Takım almak yorar biraz. Yüksek sürat yapmıyorsan gerek yok. Ventus prime 4 bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Yorumun içinm teşekkürler. Aynen 4 tane yeni almaktansa 2 tane alıp devam etmek istiyorum. öneriniz var mı marka model olarak? F/P olması önemli bütçe düşük biraz  

• road35 R kullanıcısına yanıt

yorumun için teşekkürler. Fakat piyasada düzgün 225 45 R17 94V bulamıyorum link atarak öneride bulunabilir misin rica etsem?

www.lastikcim.com.tr
    Lastikcim Aklın Yolu | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yolu
    https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/hankook-ventus-prime-4-k135-225-45-r17-94w-xl-1,8-1028488?dot=2023

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yerli marka alacaksanız dunlop bakın derim yumuşak lastik yine falken de olabilir aynı fabrika zaten dunlop daha yumuşak petlas yine alınır lastikler eskiye göre çok iyiler

• On arka mümkün oldukça ayni desen lastik kullanmak gerekiyor kayma davranışi gösterdiği zaman arac alıştığın tepkiyi vermiyor buda tehlikeli durum yaratabilir.

Aynı aracın edition 16 inç jant olani bende var benimde degisecek yakin zamanda . Conti veya michelin düşünüyorum tabi ebattan dolayı benim daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Ağustos 2024; 10:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

cevabın için teşekkürler. Aynı lastiğin 2023 üretimini buldum. 224 45 r17 91W Hankook evo 2 aldım.

2 adet öne aldım, arkadaki lastiklerin durumu iyi onlarla devam edeceğim. Memnunum bu arada lastikten baya ses, yol tutuş ve fren olarak iyiydi. Biraz yumuşak bir lastik ama performans iyi.

Hayırlı olsun bende bu gun 4 tekere premium contact 7 taktırıp meseleyi kapattim.

Bridgestone tm1 den sonra seste azaldı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.