Şimdi Ara

astra kalkışta tekleme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle araçtan hiç anlamıyorum ve ilk aracımı alalı sadece 2 ay oldu bunu belirteyim

araç;
    2007 opel astra classic 1.4i 16v twinport hb club....G kasa dedikleri modellerde oluyor sanırım

araca şubat ayında wentgas sıralı sistem lpg takılmış ve agustos gibide ben aldım..tüp takılırken 32.000 de şuan 36.000 binde..araç özellikle sabah ilk çalıştırmada yada gün içinde uzun süre kullanılmayınca(soğukken diyelim) benzinde başlayıp lpg ye geçiyor fakat çalıştırıp gaza basınca tıkanır gibi hareket edemiyor.stop etme vb sorun yok ama gaza yüklensemde kesik kesik ve çok ağır kalıyor..birkaç sn sonra düzeliyor ve sonrasında lpg ye sorunsuz geçiyor..bugün dikkat ettim,aracı çalıştırıp hemen hareket etmez ve boşta iken biraz gaz verirsem bahsettiğim sorunu daha az yaşıyorum kalkış sırasında..lpg yi takan yere sorduğumda birkaç gün sadece benzinde kullan düzelir,enjektörler arızalanmıştır gibi birşeyler dedi ama araç zaten önce benzinde sonra lpg ye geçiyor,yani benzini her halükarda görüyor..

yorumlarınızı bekliyorum

birde bu araçlarda triger kayış mı oluyor yoksa zincirli dedikleri türden mi yanıtlarsanız sevinirim..ustaya sordum zincir dedi ama blgisine çok güvendiğim biri değil

• Aracınız da triger kayışı olmalı. 60 binde bir değişir. Değişim maliyeti özel serviste 250-300 TL civarındadır.
    Bahsettiğiniz sorun vites geçişlerinde özelikle 1. viteste bariz tekleme, sallanma şeklinde ise kurumlanmadan olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan IRMAK

Aracınız da triger kayışı olmalı. 60 binde bir değişir. Değişim maliyeti özel serviste 250-300 TL civarındadır.
    Bahsettiğiniz sorun vites geçişlerinde özelikle 1. viteste bariz tekleme, sallanma şeklinde ise kurumlanmadan olabilir diye düşünüyorum.

yanıtınız için teşekkür ederim..triger i özel bir servise sordum..zincirli olduğu için 150-200bin civarı ömrü var dedi(arada kontrol edilerek)..diğer sorun dediğiniz gibi olabilir zira hareket etmeden vites boşta iken gaz veriyorum(devir 4000-4500 görecek şekilde) ve 2sn sonra vitesi atıp kaldırınca sorun olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Silkeleme-Tekleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.