Şimdi Ara

astra kapı kitleme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar benım bır sorunum war arabam 2009 astra hb. kapıyı anahtarı kapıya takıp kıtledıgımde tek sofor tarafı kıtlenıo dıger kapılar acık kalıo anahtar ıle kumandalı kıtledıgımde butun kapılar kıtlenıo ozamn bır sorun olusmuo bunu duzeltmenın bır yolu warmı yoksa serwıse mı baswurmalıyım saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: MinimuSS

mrb arkadaslar benım bır sorunum war arabam 2009 astra hb. kapıyı anahtarı kapıya takıp kıtledıgımde tek sofor tarafı kıtlenıo dıger kapılar acık kalıo anahtar ıle kumandalı kıtledıgımde butun kapılar kıtlenıo ozamn bır sorun olusmuo bunu duzeltmenın bır yolu warmı yoksa serwıse mı baswurmalıyım saygılar...

Aynı sorun bende de var kardeş aynen dediğin gibi ama çözüm bulamadım,ayarsızlık mı kapıdaki merkezi kilitle mi alakalı bilemiyorum.Uzaktan kumanda bozulsa ayvayı yedik o zaman.Benim araba da 2004 H elegance
  • Sanırım bütün Astralar aynı, benim araçta 2008 model ve aynı durum benim araçta da geçerli.
  • Bir forumda denk geldi; anahtar 1 kere çevrildiğinde; sürücü kapısı, 2. kere çevrildiğinde ise tüm kapılar kilitleniyor. Bilgilerinize
  • bu bir sorun değil, Corsa ve Vectra'da dahil, kilit sistemi böyle.

1.de şöför kapısı, 2.de tüm kapılar kilitlendiğini tam bilmiyorum ama bildiğim başka birşey var :)
    eğer kumanda düğmesine basılı tutarak elektrikli camları kapatma sisteminiz yoksa,
    anahtarla kapıyı kilitleyin, bırakıp tekrar kilit tarafına çevirin ve öylece tutun,
    açık olan camlar kapanmaya başlayacak :) (Corsa C'de bu şekilde çalışıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

bu bir sorun değil, Corsa ve Vectra'da dahil, kilit sistemi böyle.

1.de şöför kapısı, 2.de tüm kapılar kilitlendiğini tam bilmiyorum ama bildiğim başka birşey var :)
    eğer kumanda düğmesine basılı tutarak elektrikli camları kapatma sisteminiz yoksa,
    anahtarla kapıyı kilitleyin, bırakıp tekrar kilit tarafına çevirin ve öylece tutun,
    açık olan camlar kapanmaya başlayacak :) (Corsa C'de bu şekilde çalışıyor)

Evet isteyen kumanda düğmesini isteyen/olmayan anahtar yardımı ile bu işlemi yapabilir
  • İnşallah dediğin gibidir de başka problemi yoktur.Deneyelim bakalım.Ama ne kadar mantıksız,sadece şoför kapısı kilitleniyor da diğerleri açık kalıyorsa ne mantığı var bu işin,hırsız sadece ön kapıdan mı giriyor?
    quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Sanırım bütün Astralar aynı, benim araçta 2008 model ve aynı durum benim araçta da geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0761 -- 15 Eylül 2009; 17:30:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus kapı kilit sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opel kılıt motorlarını ters takmış yahut sol kapıdakı motorlar bozuk sofor kapısındakı kılıt motoru pılot olmalıydı kumandadan kılıtlendıgınde sag kapıdakı motordan sınyal alıyo 4 kapıyıda kılıtlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 15 Eylül 2009; 20:36:29 >
  • arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekur ederım bende bıraz arastırdım sanırım astralarda bole sacma bir ozellık war megane 2 lerde de bu sekılde oluoyormus arkadasımla denedık kartla deılde anahtr ıle acınca onlarda da sadece sofor tarafı kıtlenıo acılıor. birde astranın kullanım klawuzunda anahtar ıle kapatmayı anlatırken sole dıyor on yolcu kapsını acın diger kapıları kapatın daha sora konsoldan kapı kılıtleme dugmesıne basın ve on yolcu kapısını kapatın kapılar kıtlenır dıyor bu nası bi mallıktır anlamak mumkun degil

cagdascac arkadasım ben her sekılde denedım bende hıc ole kapı kıtlenmıo hep dıger kapılar acık kalıo yahu :) yada ben beceremedım
    saygılar...
  • quote:

arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekur ederım bende bıraz arastırdım sanırım astralarda bole sacma bir ozellık war megane 2 lerde de bu sekılde oluoyormus arkadasımla denedık kartla deılde anahtr ıle acınca onlarda da sadece sofor tarafı kıtlenıo acılıor. birde astranın kullanım klawuzunda anahtar ıle kapatmayı anlatırken sole dıyor on yolcu kapsını acın diger kapıları kapatın daha sora konsoldan kapı kılıtleme dugmesıne basın ve on yolcu kapısını kapatın kapılar kıtlenır dıyor bu nası bi mallıktır anlamak mumkun degil

cagdascac arkadasım ben her sekılde denedım bende hıc ole kapı kıtlenmıo hep dıger kapılar acık kalıo yahu :) yada ben beceremedım
    saygılar...

arabadan indikten sonra kapınız açık kalsın, diğer kapıların kapalı olduğundan emin olduktan sonra içerdeki merkezi kilit düğmesine basın, kendi kapınızıda kapatın demek istiyor sanırım.

çünkü dikkat ederseniz, mesela sağ kapı açıkken anahtardan kilitlemeye basın, kilit kapanıp tekrar açılır.

• ben de bu başlığı arıyodumö ancak üyesi olduğum başka forumda arıyomuşum:)

burda okuduğum üzre ben de denedim 2009 astra sedan da bende de sadece şöför tarafı kapandı.ama 2 kez kitlemek evde aklıma geldi ve daha denemedim.ama arkadaşın da dediği gibi içerden kilitlemek aklıma geldi.çünkü broadwayda de oluyodu bu.

ayrıca ön yolcu kapısı tam kapanmamışsa kapı kitlendiğinde çıkan kitleme sesi gelmiyor bende ;)
  • arada benımde oluo forum karıstrma olayı yaslandık yahu :))) neyse bende denedım 2 kez kıtlemeyı ama olmadı yada beceremedım bu kadar kısıde olduguna gore demekkı opellerde bole bı sıstem warmıs bunuda ogrenmıs olduk arkadaslar on yolcu kapsısı kapanmadan kıtleme sesıne dıkkat etmedım ama sankı gelıo dıye hatırlıorum ama yanlıs hatırlıyo olabılırım...

quote:

Orijinalden alıntı: hlmdsl

ben de bu başlığı arıyodumö ancak üyesi olduğum başka forumda arıyomuşum:)

burda okuduğum üzre ben de denedim 2009 astra sedan da bende de sadece şöför tarafı kapandı.ama 2 kez kitlemek evde aklıma geldi ve daha denemedim.ama arkadaşın da dediği gibi içerden kilitlemek aklıma geldi.çünkü broadwayda de oluyodu bu.

ayrıca ön yolcu kapısı tam kapanmamışsa kapı kitlendiğinde çıkan kitleme sesi gelmiyor bende ;)

• quote:

arada benımde oluo forum karıstrma olayı yaslandık yahu :))) neyse bende denedım 2 kez kıtlemeyı ama olmadı yada beceremedım bu kadar kısıde olduguna gore demekkı opellerde bole bı sıstem warmıs bunuda ogrenmıs olduk arkadaslar on yolcu kapsısı kapanmadan kıtleme sesıne dıkkat etmedım ama sankı gelıo dıye hatırlıorum ama yanlıs hatırlıyo olabılırım...

quote:

Orijinalden alıntı: hlmdsl

ben de bu başlığı arıyodumö ancak üyesi olduğum başka forumda arıyomuşum:)

ben denedim 2 kere de çevirdim olmadı.şoför kapısı açıkken konsoldan kitlemeye bastım o da olmadı.tek çare ön yolcu tarafından(arkalar da oluyor olabilir ama ordan zor olur ) kapıyı konsoldan kitleyip kapatmak

• ben denedim 2 kez cevirince kilitlendi...
  • yahu az önce tekrar denedim bu kez tık yok kilitlenmedi yavvv
    ne biçim iş??
    birileri bizle dalgamı geçiyor ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.