Şimdi Ara

ASTRA KORNA ÇALIŞMAMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 MODEL YENİ KASA OPEL ASTRA 1.6 ENJOY ARACIMIN KORNASI GENELDE ÇALIŞMIYOR ARADA ÇALIŞIYOR.AYRICA KORNA ÇALIŞMADIĞI ZAMANLARDA KORNAYA BASINCA MÜZİK SESİ AÇILIYOR.KUMANDALAR DUZGUN ÇALIŞMIYOR. ARAŞTIRMAM NETİCESİNDE KRONİK BİR SORUN OLDUĞU GÖRÜNÜYOR. CİM ADI VERİYORLAR .KİMİSİ YAZILIM YUKLETTİM DÜZELDİ DİYOR,KİMİSİ JAKI ÇIKARTIP TAKTIM DÜZELDİ ,KİMİSİDE YENİSİNİ ALDIM DİYOR. SİZİN BAŞINIZA GELDİMİ BEN BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM.??

• dostum benim CIM iki kere bozuldu bundan 5 sene once hep garantiden degistirdiler
    birindeki sikinti ayni sendeki korna calmama problem idi.
  • sorunu haletim. dıreksıyoun uzerındekı yanı gostergenın hemen onundekı kapağı actım. orada bır soket var kırmızı renklı onu soktum bıraz bekledım yıne taktım ve sorun halloldu korna calışmaya başladı. sızde mutlaka deneyın sıfır masraf sadece 10 dk alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: angrymanx

sorunu haletim. dıreksıyoun uzerındekı yanı gostergenın hemen onundekı kapağı actım. orada bır soket var kırmızı renklı onu soktum bıraz bekledım yıne taktım ve sorun halloldu korna calışmaya başladı. sızde mutlaka deneyın sıfır masraf sadece 10 dk alır

sorun devam ediyormu hocam?
  • hayır sorun çözüldü yaklaşık olrak 3 hafta olmuştur ozamndır calışıyo,r tekrarlarmı bılemıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.