Şimdi Ara

Astra'mı Golf'mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik bir soru fakat yine de görüşlerinizi almak istiyorum.

Sıfır araç alcam. hatchback, dizel, otomatik vites kriterlerim. En full dolu paketini alıcam 150bin liraya kadar çıkabilirim. 2 araçtan birini tercih edicem. çok araştırdım fakat kararsız kaldım. arka koltuk diz mesafeside benim için önemli. ailem arka tarafta otururken rahat konforlu olsun. süspansiyonları yumuşak konforlu olmasını istiyorum. genel anlamda hangisi tercih edilmeli. görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Opele bineceğime renoya binerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai i30

İki araç arasındaysan Golf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 22 Mayıs 2017; 19:7:38 >
  • Şahsen 308 alırdım gırtlak dolu(bütün opsiyonlar) 126 ediyor pazarlıkla 115 e biter gibi

Ama bu ikisi derseniz golf gönlümde dsg olmasa favori golf. Süprizleri severim dersen.

Başım ağrımasın arabası astradır burada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar param olsaydı açıkçası gider hibrit C-HR alırdım.
  • Gene iki seçenekli soru ama hiçbir cevapta konu sahibinin istediği marka model yok
  • Tabii ki golf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi arasında dsg biraz düşündürsede tercihim golf olurdu.

dipnot olarak : bmw 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justhax -- 22 Mayıs 2017; 19:15:57 >
  • Benim gözümde marka ve kalite açısından golf bir adım öndedir opsiyon ve teknoloji olarak golfün önde olduğunu düşünüyorum bunun yanı sıra Volkswagen ürünü olduğu için yedek parçası daha ucuz ve kolay bulunabilir.

Tabi yolda opel astra gördüğümde de keşke benim olsa diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkansr -- 22 Mayıs 2017; 19:17:40 >
  • hyundai i30 dizel otomatik en fullü 125k civarı oluyor diğer markalar en fulleri uçuyor fiyat olarak
    i30 mantıklı arkada geniş bi bak derim
  • 150bine c sınıfı hb alacağınıza emin misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

150bine c sınıfı hb alacağınıza emin misiniz ?

Aynisini yazacaktim.

Bence de 150.000 TL, girtlak dolusu dahi olsa C sinifina verilmemeli. Bence hb sart degilse insignia falan bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Justhax

ikisi arasında dsg biraz düşündürsede tercihim golf olurdu.

dipnot olarak : bmw 1

Konfor ve kalite anlamında Golf daha ağır basar.Kalite belki BMW olabilir.

Premium segment hariç ağır basan Golftür.Yok onda bu var,yok onda şu var muhabbeti geçse de total Golftedir.En dolu Golf gayet tatminkar eder.Golf alın.En dolusu Highline.DSG sorunu ise ek garanti ile halledin,başınız ağrımaz.Astranın bana göre tek artısı tasarım ve motor.

Konfor,işçilik,nazik araba Golftür bu ikili arasından.Şahsen 150.000 param olsa C segment hiçbir HB araca vermezdim,tabiki karar sizin.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 22 Mayıs 2017; 22:19:10 >
  • O paraya 20.000 km görmemiş 1.6 tdi masajlı koltuklu, hayalet ekranlı, dynaudiolu temiz passat alınır. Bir de gider üstüne ses yalıtımı yaptırılır ömür boyu binersiniz resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar dolu olsun, 150 bin tl yi ne Astra'ya ne de Golf'e veririm.

• 150 bin tlye c segment araç bakıyorsunuz?

Bizimle kafa buluyorsunuz heralde...
  • Furkansr kullanıcısına yanıt
    VW bin parçası dahami ucuz olur?şaka mı hocam?Vw nin şanzıman DSG olduğu için sittin sene güvenilmeyecek sanzimandir 100 kmdede patlar 250bin kmdede patlar,başa ne çorap orecegi belli olmaz lakin 150 bine merso alirdim

• Bir golf sahibi olarak 150 bin liraya çıkıp ne golf ne astra ne 308 alırım. C segmentinin üst limiti 100 bin liradır bana göre. İlan atıyorum örnek niteliğinde.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-bmw-320i-ed-m-plus-29000-km-boyasiz-438039919/detay

• Bmw 3 serisi ve mercedes c180 alınabiliyorken bun 2sinden birini alman.????

Çok mantıksız be hocam.

Ne astraya 150 ne golfe 150 veririm dolu paket olsa bile.

Hatta Golfün Comfortline olsa bile.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Bmw 3 serisi ve mercedes c180 alınabiliyorken bun 2sinden birini alman.????

Çok mantıksız be hocam.

Ne astraya 150 ne golfe 150 veririm dolu paket olsa bile.

Hatta Golfün Comfortline olsa bile.

Saygılar.

katılıyorum.

150 bini premium olmayan markaların c sınıfı modellerine vereceğime, benzini döker parayı yakarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8526942CD -- 22 Mayıs 2017; 21:46:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.