hayırlı olsun hocam.kazasız belasız binersin inşallah opel opel opel
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
gerçekten 9300 km de mi, yanlışmı yazılmış?
hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.
KM çok iyi. İyi bakılırsa çok sağlam araçtır bu kasa opel astra diğerleri çürük.
9300 km.? mümkün mü 11 yaşında araç için?!!
ilanda 13500 deyip, 11250'ye mi bıraktı eleman?
HayırLı oLsun.
teşekkrler arkadaşlar
94 bin km de
11 yaşında olmasına rağmen 94bin'de çok değil. Ortalama yıllık 8500km, aylık 700-900 arası kullanılmış. Neredeyse süs gibi kullanılmış denebilir. Ben 1,5 oldu 32bin oldum. Ve ben İStanbul içinde alışveriş merkezlerinden alışveriş merkezlerine gezen biriyim. Gerisini siz düşünün.
Hayırlı olsun
Fiyat pahalı. Biz ayni aracın sedanını kriz öncesi 97 full klima vs aracı 11 milyara sattık. Şuan ayni arabanın hb piyasada 8-9 milyar bandında.
o kadar düşürübilseydik keşke fiyatı.
hayırlı olsun.
Bence çok kaliteli bir araç almışsın. Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin.
teşekkürler. binen, kullanan arkadaşlar bakım süreleri ve diğer özellikleri hakkında bilgi verirse memnun olurum. araç f kasa 94 500 km de.
hayırlı olsun, güle güle kullanın...
quote:
Orjinalden alıntı: haso6718
teşekkürler. binen, kullanan arkadaşlar bakım süreleri ve diğer özellikleri hakkında bilgi verirse memnun olurum. araç f kasa 94 500 km de.
120 binde triger kayışı değişecek sadece o bakımı var ciddi olarak bide baskı balatanın durumuna baktır değişmesi gerekiyorsa o değişecek başka ciddi bir bakımı yok.
baskı balata iyi. ön takımlarda 100 liralık bi masraf var. trigeri de 90000 km de değişmesi gerekiyormuş sanırım. onu değiştirebilirim.
Çok iyi bir seçim.Opelden şaşmayın,astradan hiç şaşmayın.