Şimdi Ara

ASTRA SEDAN CLASSİC EASYTRONİC İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta içinde astra classic sedan Enjoy Plus easytronik araç alacağım.

Bu modeli kullanan arkadaşlardan araçla ilgili görüşleri alabilirmiyim. Mesela ;

-easytronik vitesle ilgili dikkat etmem gereken özellikler...
    -aracı alırken mutlaka ekletmemi tavsiye ettiğiniz şeyler (yan kapı bantları plastik paspas vs..)
    -aracın bagaj kapasitesi ile ilgili görüşler
    -sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri vs vs.

Ben bu aracı donanım özelliklerine göre fiyatının diğer arabalara göre çok uygun olması ve bagaj kapasitesi için seçtim. malum çoçuklu aileler aynı fikirdedir. performansı yada hızlanması benim için önemli değil.

şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

• easytronicle özellikle rampada eğimi yüksek yerlerde park ederken sporta alıp öyle park edin araç kaçıyor yoksa.

Ben plastik paspas almıştım orijinal değildi tabiki 250-300tl istemişlerdi orijinal paspaslara.50tlye başka bişey vardı tam uymuştu araca.

Bagaj büyük ama epey bi eğilmek gerekiyor en sona bişeyler koymak için özellikle uzun boyluysanız daha da bi sıkıntı bu iş.

Bendeki 38-45krş yakıyodu.Şehir içi 7.9lt den aşağı olmadı hiç. ş.dışı 6.1 falandı galiba tam da hatırlamıyorum.

Ben aracımı chevrolet aveo 1.3lt dizel ile değiştirdim.En büyük etken yakıttı. Şu anki araç 18-25krş arası bişeyler yakıyor ş.içi. Şehir dışı dahada düşüyo tabi bu değerler.

Astranın sevmediğim özelliği otomatik olmasıydı. Motora tam olarak hakim olamıyosunuz. Onun dışında gayet güzel bir araba.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Yorumlarınız ve tavisyeleriniz için teşekkür ederim. Valla boyum 1,90 ama bagajın büyük olması benim için önemli.
    yakıt konusu dediğiniz gibi azcık düşündürüyor ama hem otomatik hem dizel arabalar çok pahalı. benim standartlar için dizelden vazgeçtim. otomatik olması önemli.
  • Bu konuyla ilgili başka düşüncelerini paylaşmak isteyen var mı?
  • Merhaba,
    Aşağıda verdiğim linkte aracımla ilgili bir kaç nokta paylaşmıştım, sizin almayı düşündüğünüz modelin manuel vitesli versiyonu. İsterseniz inceleyin, sormak istediğiniz konu olursa dinlemek isterim..
    Şimdiden hayırlı olsun, kesinlikle güzel bir tercih yaptığınızı söyleyebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_45995260/mpage_5/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

Merhaba,
    Aşağıda verdiğim linkte aracımla ilgili bir kaç nokta paylaşmıştım, sizin almayı düşündüğünüz modelin manuel vitesli versiyonu. İsterseniz inceleyin, sormak istediğiniz konu olursa dinlemek isterim..
    Şimdiden hayırlı olsun, kesinlikle güzel bir tercih yaptığınızı söyleyebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_45995260/mpage_5/tm.htm

Merhabalar. verdiğiniz linkteki görüşlerinizi okudum. Gayet güzel anlatmışsınız. Benim bundan önceki arabam yine astra calssic 3 hb ti. yani az çok arabanın donanım genişliğini biliyorum :) .
    Arabayı kısmetse 4-5 gün içinde alacağım. Siz arabayı aldığınızda kapı üstündeki koruma bantlarından almayı düşündünüz mü?
    Arabayı alınca aklıma takılan bi şey olursa size sorarım. müsait zamanda cevap verirseniz sevinirim.
    Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert06 -- 10 Aralık 2013; 9:54:41 >

• Koruma bandı almayı düşünmedim ama ASTRA yazılı kapı eşiğini taktırmayı istemiştim. Fırsatım olmadı, bir daha da taktıramadım.
    Alacağınız bayi zaten trafik setini hediye edecektir. Bunun dışında çeşitli aksesuar hediyesi isteyebilirsiniz (güneşlik, paspas, anahtarlık vb. ilk aklıma gelenler) ben bir depo benzin istedim, vermediler..
    Hatchback kasadan sedan kasaya geçince boyut farkını hissedeceksiniz, aracınız kolay kolay önceden döndüğünüz yerlerden dönemeyecek bilginiz olsun :)
    İlk planda aklıma gelen özellikleri bunlar. 7 ayını doldurdum aracın trafiğe çıkışını, şu anda 5600 km. gayet sağlıklı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Kışa girmeden lastik basınçlarımı ayarlattım, yağı-suyu kontrol edildi. Sorunsuz şekilde kullanıma devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

Koruma bandı almayı düşünmedim ama ASTRA yazılı kapı eşiğini taktırmayı istemiştim. Fırsatım olmadı, bir daha da taktıramadım.
    Alacağınız bayi zaten trafik setini hediye edecektir. Bunun dışında çeşitli aksesuar hediyesi isteyebilirsiniz (güneşlik, paspas, anahtarlık vb. ilk aklıma gelenler) ben bir depo benzin istedim, vermediler..
    Hatchback kasadan sedan kasaya geçince boyut farkını hissedeceksiniz, aracınız kolay kolay önceden döndüğünüz yerlerden dönemeyecek bilginiz olsun :)
    İlk planda aklıma gelen özellikleri bunlar. 7 ayını doldurdum aracın trafiğe çıkışını, şu anda 5600 km. gayet sağlıklı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Kışa girmeden lastik basınçlarımı ayarlattım, yağı-suyu kontrol edildi. Sorunsuz şekilde kullanıma devam..

Kazasız belasız kullanın .... Sanırım benim içinde uzun yıllar kullanacağım bir araba olacak.

• Merhaba, bu gün astra sedan classıc easytronik aracımı teslim aldım.
    ilk izlenimlerim ( bi önceki arabam astra classic 1,3 cdti düz vites idi. karşılaştırmayı bu arabaya göre yaptım)
    1-kemer ikaz işiğı devre dışı bırakılmış (olsaydı iyi olurdu)
    2-sürücü tarafındaki güneş engelleme paneli içindeki küçük ayna kaldırılmış (olsaydı iyi olurdu)
    3-sürücü yanındaki koltuktaki güneş engelleme paneli içindeki küçük aynanın kapağı kaldırılmış (olsaydı iyi olurdu)
    4-sürücü tarafındaki kol dayama kolçağı kaldırılmış (olsaydı iyi olurdu)
    5-bagaj haci çok hoşuma gitti baya büyük
    6-easy tronik vites geçişleri hafif hissediliyor ama herkezin dediği gibi ayağı gazdan çekersem geçişler gayet yumşak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.