Merhaba arkadaşlar.. 2007 model astra twintop almayı düşünüyorum. araç daha 3000 km de ... bir parçasında boya var ancak kayda değer bişi değil. malum istanbulda boyasız araç yok ... araç 1.6 110 hp lik modelinden.. bu araç hakkında bildikleriniz duyduklarınız varmı ? aracı kullandım bu arada.. gayet sessiz tok bir araba... yakıtı nasıldır en çok merak ettiim şey ... yardım lütfen.. !!
110 değil 115 hp olması lazım ama kasa çok ağır ciddi bir tüketim seni bekliyor olacaktır. ama 10 numara bir araç gerek donanım gerek duruşuyla
Evet kasası felaket ağır, yanlış hatırlamıyorsam 1700 kg felan olması lazım. kullanan bir abim bildiğim kadarıyla ufak çaplı bir mod.la işi çözmüştü. ama gerçekten modlamışmıydı emin değilim. chip vardı diye hatırlıyorum. yakın bir zamanda sattı. araç 1700 kg. + 200 küsür desibel ses elde edebileceği bir ses sistemi (DoubleDin) (cabrio bir araç için çok iyi) + kendi ağırlığı (duyduğum kadarıyla biraz kiloluymuş )
dediğim gibi gidişinden memnundu
şimdiden hayırlı olsun, bende bayide incelemiştim, gayet güzel bir araç
acep 180hp liklerden mi alsam ? hem 1.6 hem 180hp daha iyi.. 115 likten daha az yakması lazım ama onda da turbo olayı işi bozuyor.. puff neden güzel dizel bi cabrio yok.. :(
quote:
Orijinalden alıntı: dctcagri
Evet kasası felaket ağır, yanlış hatırlamıyorsam 1700 kg felan olması lazım. kullanan bir abim bildiğim kadarıyla ufak çaplı bir mod.la işi çözmüştü. ama gerçekten modlamışmıydı emin değilim. chip vardı diye hatırlıyorum. yakın bir zamanda sattı. http://www.akilli.tv/video/128736/Opel-Astra-Twintop.aspx
Yanlış hatırlıyorsun 1,6 lt motorlu twintopun ağırlığı 1400 kilo civarında, 115 motoru da chiple yapsan yapsan ancak 120 beygir yaparsın o da çok iyi ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: Umit
Yanlış hatırlıyorsun 1,6 lt motorlu twintopun ağırlığı 1400 kilo civarında, 115 motoru da chiple yapsan yapsan ancak 120 beygir yaparsın o da çok iyi ihtimalle.
Astra H için bulamadım ama Astra G'de 1.6 100 hp'i 110'a çıkartıyor. ki Kayhan abi, arabayı egsozsuz bırakmamıştır :) chip+egsoz 20 hp verir belki. Corsa OPC'si olan arkadaş sırf GReddy egsoz ile 192'den 210 yada 215'e çıkmıştı.
sonuçta aracın tam değerlerinden emin değilim ama aracın gidişinden memnundu, ayrıca buzamana kadar tanıdığım kadarıyla benim arabam iyi gidiyor diyerek kendisini kandıracak birisi değil.
tanıyormusunuz?
quote:
Orijinali 105hp idi, yapilan CAI, headers ve chip tuning uygulamalari sonunda 130hp civari bir guc yakaladigimizi dusunuyoruz. En son hali gayet zevkliydi