Şimdi Ara

Astta J hakkında bilgiye ihtiyacım var. Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Linkteki aracı almak üzereyim fakat piyasasını pek bilmiyorum. Punto aracımı sattım ve C segmentine geçmek istiyorum. Görünüşünü çok sevdiğimden ve yorumlardan okuduğum kadarıyla yol tutuşundan memnun kalacağım gibi.

1. Fiyat nasıldır?
    2. Enjoy Active nasıl pakettir?
    3. Bu aracı ne kadara alsam iyidir?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-memurdan-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-opel-astra-493953637/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçeni bilmem ama astra hb exsalance dizel otom test etme imkanın olursa bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 807280 -- 30 Ekim 2017; 11:13:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 807280

bütçeni bilmem ama astra hb exsalance dizel otom test etme imkanın olursa bir dene

adam 60.000 liralık araç atmış puntodan geçiyorum demiş, siz 110.000 liralık araç atmışsınız hocam.

konuyu açan arkadaşım, performans dışında her şeyi tatmin eder.

• Fiyat konusunda bilgim yok ama makyajlı kasa 1.6 CDTI Sport+Still’ler 75 civarıydı aynı şekilde makyajsız kasa 1.3 CDTI Cosmo’lar 60-65 civarındaydı fiyatı pahalı geldi bana. Donanım sırası Edition-Edition Plus-Enjoy Active-Sport-Cosmo şeklinde. Motoru kasaya göre biraz ağır gelebilir.

• İlandaki araç biraz pahalı. Enjoy active paket pek dolu değil. Sport veya imkan varsa Cosmo bakmanızı öneririm. Ayrıca still paketli bulabilirseniz sunroof, multimedya ekran geri görüş kamerası da dahil oluyor.

1.3 motor kasaya kalkışlarda yetmiyor ama sonrasında iş görüyor. Çok performans beklentiniz yoksa alınabilir.

Bir arkadaşım 1.3 sport satıyor 2013 model. Düşünürseniz iletişim bilgilerini atabilirim.

@bulo206

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 30 Ekim 2017; 13:35:27 >
  • 62 bin liraya 1.3 boş donanım alınmaz.

1.6 dizel 128 hp manuel Concept Plus Cee'd alın.

• Değerli arkadaşlar 61 liraya bırakacak en son. Bu fiyat normal midir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paralara mauel Consept Ceed alınır.

Yakıt Aynıdır

Performans 5 boy

Donanım 6 boy atar
  • Kia falan forum gazı hoca m Mazda gibi..60 a bit ir o aracı temizse

• Çok çok pahalı. O paraya minimum Sport olmalı ve kilometresi daha az olmalı. Araba 1.3 cdti bu unutulmamalı.

Şöyle örnek vereyim, bir abim geçen ay 2013 model 1.4 Turbo Otomatik Cosmo donanım 20000km de Astra'yı 65.000Tl'ye aldı. 1.4 ler bunlardan daha da pahalı gidiyor oradan hesabınızı yapın.

Ama ben olsam bu motorlu Astra almam, Linea ya zor yeten motor 1,5 ton Astra'yı yerinden bile kaldırmaz. Ceed e forum gazı diye arkadaşlar bir daha düşünsün, bu paraya Ceed dizel manuel varsa affetmeyin derim.

• Yol tutuşta tek rakibi Focus, konforda ise Golf.

1.3 motor biraz ağır kalır ama vergi avantajı var, eğer 70-73 bine çıkabilirsen 1.6 136 beygirlik Sport ya da Cosmo/Elite olanlara bak. İlla bu dersen de arkadaşın dediği gibi 60'a bitir bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

O paralara mauel Consept Ceed alınır.

Yakıt Aynıdır

Performans 5 boy

Donanım 6 boy atar

aynen

• fiyat olarak değerlendiremeyeceğim ancak donanım hakkında bilgi verebilirim. ilan sahibi aracın özelliklerini doğru olarak işaretlemiş

eğer sport donanım tercih ederseniz
    dijital klima
    çift satırlı bilgi ekranı
    arka park sensörü
    yanal destekli sport koltuklar ( kumaşlar daha kaliteli) ve spor deri direksiyon
    gündüz led far
    sport çelik jant
    sahibi olursunuz

eğer cosmo donanım tercih ederseniz
    dijital klima
    renkli bilgi ekranı
    arka ve ön park sensörü
    gündüz led far
    cosmo çelik jant
    ve en önemlisi AFL far sistemine sahip olursunuz.
    sahibi olursunuz

eğer alacaksanız bu ikisi arasında seçim yapın.

ben sport jant, sport direksiyon ve sport koltuklar yüzünden cosmo almadım. pişman da değilim.
  • quote:

Yakıt Aynıdır

Performans 5 boy

Donanım 6 boy atar

Diğer dediklerine katılıyorum ancak yakıt aynı falan değil.Az yakan bir alternatif 1.5-1.6dci megane 3 gt line bakılabilir.
  • Merhaba, ben astra j kasayı estetik olarak çok beğeniyorum, özelikle neptün mavi olursa:) Sürüş limitlerinde de bir üst segment araçlarla karşılaştırabilirsiniz, konfor olarak sadece golfün gerisinde bence. Ama fiyat çok çok pahalı 55bine satıyor olsa 10 defa düşünürdüm. 60bin liraya yeni kasa 308 active donanım bulabilirsiniz sanıyorum bence değerlendirin. Yine bu fiyata 1.3 motor sport donanım, sunroof lu benzer kilometrede araç bulabilirsiniz biraz araştırırsanız.
  • 1.3cdti motorun o kasada pek bir espirisi yok. Performans beklentiniz yoksa 1.6 atmosferik bakabilirsiniz. Gerçi yol tutuştan da bahsetmişsiniz o zaman 1.4T bakmanız gerekiyor, fiyatları aşağı yukarı benzerdir.

• 2012 1.4t sport aldım 1 hafta önce.
    58.000'de şuan,değişeni felan yoktu 58.500'e aldım aracı.

Ama arkadaşların dediği gibi 1.4t sport ya da cosmo almalısın f/p olsun istiyorsan.

Yakıt olayını es geçme,şehir içi minimum 9-10 litreyi görüyor.Onun dışında yol tutuşu mükemmel çok zorlamama rağmen esp devreye bile girmedi,hızlanması gayet iyi.Konfor sıkıntıları var ama o da handikabı.

Sitenin önüne çekince leon-golf-ceed'lerin esamesi okunmuyor,araba baya estetik(safir renklisi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Yakıt Aynıdır

Performans 5 boy

Donanım 6 boy atar

Diğer dediklerine katılıyorum ancak yakıt aynı falan değil.Az yakan bir alternatif 1.5-1.6dci megane 3 gt line bakılabilir.

Manuel ceed 5.5 6 lt yakıyor şehir içinde
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Teknik verisi 5.2 6 nın aşağısına indirmek imkansıza yakın şehir içinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hastayim su 1.3 kasayi kaldirmaz diyenlere kardesim hepiniz drag

yarışçısımisiniz ayni motoru 6yil astra h da otomatik olarak kullandim kalkisi biraz yavastir gerisi uzmez yakiti azdir.Diger arkadaslarin dedigi gibi biraz fiyat pahali gibi bu donanima ben suan 1.4t olanini kilullaniyorum cosmo bence bu tip alip gaz taktirip gayet rahat binebilirsiniz fikir tabiki...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.