Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
13.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar kullanmayın hocam alışverişi kesin olsun bitsin demiş de. Bu ne sığ bakış açısı?

Zaten bu servis sağlayıcı firma genel firmaların servis hizmetini yürütüyor. Bu mantığı göre hiç birini almamak lazım.

UP.

• Moderatör başlığı konu dışına aldıktan sonra konudaki hararet epey azaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konu burada kapanmayacak, haftalarca up up up. Herkes okusun, herkes Asus'u bilsin tanısın.

• Mail gönderildi. Tanrı herkesi Servispoint'ten korusun.

• armax kullanıcısına yanıt

Dahili bileşenlere yansıması mevcut hocam.

Asıl konu dışında daha fazla gören olacaktır.

• o açtığın konuya baktım biraz. öncelikle servisin termal macun değişimi hizmeti vermesi yanlış bir iş. GPU'ların termal macunları normal bir kullanımda ömrü içersinde uçmaz. ya mining ya da aşırı OC yapmak gerekiyor. bu 2 durum da garanti dışı olduğu için macun işine girmeleri bir garip olay

• RMA 'da 2 talep vardı 1 kronik fan sesi (aslında aldığım günden beri vardı), diğeri hazır göndermişken termal macun değişimi. Sonuç ortada.

• Bu konu iyi olmuş ama bence.tr ye mail atmanın faydası yok zaten onlar yapıyor bu pislikleri. En tepeye atacaksın ki işe yarasın bende globale atarım ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)  3 asus kartta hiç işim düşmedi bu çakallara Allahtan ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

Bu arada olay asus değil tr de msı giga asrock da böyle o yüzden ben msı veya giga aldım süper demek yanlış anca servise düşüp o zaman da süpermiş dedirtiyorsa süper denirASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) Ne diyelim ALLAH DÜŞÜRMESİNASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

EKLEME: işlem tamamASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Ekim 2022; 14:18:38 >

Eleman mesajını silmiş, ss alan var mıydı ?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Bu dediğin çok saçma olmuş lazımsa nasıl almazsın kullanmazsın?ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) destek veren burada yatacak hali yok benim 20 yılda 3 asus kartım oldu hiç servise işim düşmese de destek oldum konuya. Öyle almazsın kullanmazsın la olmuyor bu işler tr de tüm marka servisleri pislik elbet senin de başına gelebilirASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

• Global e posta listeleri arasında ciddi üst tepe isimler var (e postaları okuduklarına dair okundu e postaları geliyor)

Küçük bir teaser, işaretli kişi Senior Vice President (Şirket Başkan Yardımcısı ve Dünya Çapında Açık Platform İş Birimi Satış Genel Müdürü.)

https://www.youtube.com/watch?v=sMQ_SzzP7RU&ab_channel=GamingEntertainmentSolutions

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 4 Ekim 2022; 12:19:55 >

bu jackie amcanın mail adresi nedir hocam?

Çözerse bu dayı çözer sanki bu işi :)

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Part 2 takım liderleri eklendi. TR e posta metni silindi.

PC Marketing Lead

Gaming Marketing Lead

Commercial Marketing Lead

Channel Marketing

Digital

Social

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 4 Ekim 2022; 13:13:18 >
  • İyi olmuş tr ye mail atmanın hiç bir anlamı yada faydası yok kendi pisliklerini açık edecek halleri yoktu zatenASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

• Bu bebişe de giden epostalar ulaşıyor ama okundu bildirimi gelmiyor, belki hiç okumuyordur veya sekreterya bakıyordur.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Adamlar dalga geçiyolar zaten bir de gerek yok.

Benim dış kutuma(anakart kutusunu koyduğum) anakart poşetime el koymuşlar bunları yollamadınız diyince e foto çektiniz mi diye mail atıyolar komik sanki serviste kamera yokmuş gibi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.