Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki e post adresimden tekrar e mail gönderdim. Herkes tekrar yapsın bence farklı e post lariniz varsa oradan da gönderi yapınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca Asus kullandım. Ürünlerine lafım yok bu teknik servis olayı Türkiye'de her markada sorunlu.

Sonuna kadar konunun arkasında duralım. Ben de atıyorum mail şimdi.

• freqX kullanıcısına yanıt

Her marka sorunlu değil. Gayet güzel markalar var bence bu konuda. Lenovo, Msi, Sony gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt

TR komedi resmen elektronikten anlamayan servis oluyor yapacak bir şey yok 

Ama hepsi böyle bir ara casio saat yolladım kutusuyla herifler baya güzel olan kutuyu yürütmüşler saati karton kutuda yollamışlar   bu resmen hırsızlığa giriyor ama bir şey yapamıyorsun 

• armax kullanıcısına yanıt

Yalnız part 2 deyip işi karıştırmışsın niye ayırdın onu anlamadım  Neyse sadece cc olanları alıp diğer e posta adresimden tekrar yolladım 

• HY Gaming kullanıcısına yanıt

TR de servise düşmedin sanırım  Biz markayı kötülemiyoruz zaten tr de servislerin rezaletini protesto ediyoruz 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

part 2 listesi sonradan eklenen liste,

daha önce gönderenler için karışmasın diye ayırdım.

• İşte onu cc ye mi koyacağız bilemeyince es geçtim. Artı kime bölümünde 2 kişi var ikisini de ekleyip yolladım umarım doğru yaptık 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Aynen part 2 de cc kısmına, ama çok ta fark etmez sanırım

Outlook masaüstü uygulaması kullanan varsa okundu bilgisi ve sunucu teslim ayarını açsın, e postanın okunup okunmadığı geri döner

• armax kullanıcısına yanıt

Tamam başka postaylada atarım 

• Benim postalar gönderilemedi hatası vermiş malesef.

• Mailnesia.com kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @freqX

benim hepsi iletildi hatta bazıları tatildeymiş otomatik bildirimler geldi tatildeyiz 11 kasımda döneceğiz diye  sizin iletilmemesi ilginç 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Ekim 2022; 8:13:38 >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Bakabilir miyim nasıl bir hata?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce de yazdığım gibi eğer bu ilk 6 ay içinde olduysa garanti başladığından itibaren servise bir kağıt yazıyorsunuz onarım değil değişim istiyorum diye ve altını da imzalıyorsunuz hatta fotosunu çekin bunun inkar edemesinler kutuyla beraber değiştirmek zorundalar bunu yaptıysanız ilk 6 ay için geçerli.

• Değişim yapmaları zor o zaman ama hala devam ediyorsa kartın durumu hatalıysa hemen thh'ye başvurup bilirkişiye inceletirsin o da zaten bunu görürse o zaman ancak iade veya değişim kararı çıkar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.