Şimdi Ara

Asus A3000 anakart problemi.Çok acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Bende asus a3000 var.Bu laptop eskiden babamındı fakat bi gün babam bunu şarj ederken yüksek gerilimden dolayı anakartının yandığını söylüyor.İstanbula göndermiş teknik servis için 400dolar fiyat çekmişler ve anakart yanmış demişler.Şimdi ben pc yi babamdan aldım ve artık laptop bu saatten sonra ben yaptırırsam kendim kullanıcam.Şimdi şöyle durum var.Laptopu şarja taktığımda şarj oluyor ışığı yanıyor ancak aç kapa düğmesine bastığında laptopda değişen hiç bi durum yok.Ne çalışıyo ne bi ses çıkarıyo.Hep öyle kalıyor.Şimdi öncelikle bu durum anakartın yandığının göstergesimidir.Ve ben bu laptopa anakart almak istersem fiyatları ne aralıkdadır.Ucuz yollu bişey düşünüyorum illa gidip asus un anakartınımı almak zorundayım başka bi anakart alamazmıyım.En ucuz şekilde bu laptopu hayata geçirmek istiyorum.Ucuza bulabileceksem veya ikinci elde olsa burdan kalkıp istanbula gitmeyede razıyım.Bu arada ben bursada oturuyorum.Laptopun arkasında normal asusun yapıştırdığı parlak levhada a3000 yazıyor ancak bide seri numarasının bulunduğu bi etiket var ondada a3500n yazıyor.Şimdi benimki hangi model.Kafam acaayip karıştı resmen çorba oldu.Bide son olarak benim bu laptop direk kısaltma olarak a3 diyemi geçiyor.A3n A3ac si filan var.Bi yardımcı olun şu işin içinden çıkayım arkadaşlar.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 18 Ekim 2007; 21:26:49 >

• arkadaşım benim aynı notebookda uçtu bi yardım edebilecek var mı?
  • benimde usb arzalı ürün taktım anakart bozuldu fiatlar uçuk yaptırmaya değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.