Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende A6VM var ve messengerda kameralı görüşme sırasında çoğu zaman benim sesim karşıya az,uğultulu ya da yankılı gidiyor acaba sorunu nasıl düzeltebilirim? İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  • mıcrofon ayarlarından boost secenegını kaparsan sorun duzelır
  • onu kapattım ama yine sesim karşıya iyi gitmiyor. Bazen düzelir gibi oluyor ama çoğu zaman bozuk ve yankılı gidiyor. Yine de ilginize teşekkür ederim...
  • benide kaydedin asus a6vm

kullanıcı adım: kabuge

1.86 ghz / 80 gb hdd (5400 RPM)/ 512 ddr2 ram / 64 MB NVİDİA GO 7300 EKRAN KARTI 256 YA YÜKSELİYOR. BLUETOOTH , KAMERA KIZIL ÖTESİ VAR..
    AYRICA BİLGİSAYAR KAPALI İKEN MÜZİK CD Sİ DİNLEYEBİLİRSİN...

BU ARADA EKRAN KARTI O KADAR PERFORMANSLI DEĞİL DEDİLER ... MOST WANTED I OYNADIM BİTİRDİM.TAKILMALAR OLDU KABUL EDİYORUM AMA GAYET İİ PERFORMANSLI AYRIYETEN CARBON NUDA BİTİRDİM. CARBON U MOST WANED TAN DHA İİ ÇALIŞTIRIYOR.

BEN GAYET MEMNUNUM 8 AYDIR KULLANIYORUM VE HİÇ BİR SORUN YAŞATMADI SADECE HDD AZ SES YAPIYOR OLACAK O KADAR SES YAPINCA ANLIYORUM Kİ İŞLEM YAPIYOR VE BENİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAK...

ÖNERİRİM.. ŞU AN PİYASADA BULMAK ZOR AMA ,,ASUS ALMALARINI HERKESE ÖNERİRİMM..

SAYGILAR
    ,

ARKADAŞLAR BENİDE ASUS A6VM E EKLEMEYİ UNUTMAYIN ... :))9
  • dvdrw medya seçmeye başladı... bi kutu boş dvd aldım.. sadece 2 tanesini yazdı ve okudu.. diğerlerini yazıyo kendince ama okumuyo. pcdeki dvdrom da okumuo yazılan dvdleri.. ya anlamadım medya aynı, nie ilk 2 diski okuyo da diğerlerini okumuyo.. gene asusa mı yollicam ben yaaa... hay ben TSS'in #@!!*!#$!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: metin atılgan

onu kapattım ama yine sesim karşıya iyi gitmiyor. Bazen düzelir gibi oluyor ama çoğu zaman bozuk ve yankılı gidiyor. Yine de ilginize teşekkür ederim...

valla bana da denk geldi bi tane vc ama o yankı probemini aşamadım benim makinada bi sorun yok fakat oluo böle yankı sorunlu vc ler...
  • vista home premium kurdum.. sürücülerde biraz problem yaşadım..kamera, ses, mmedya tuşları filan.. power 4 gear.. touchped.. çok ii çalışıo ama vista.. 3.2 reyting veriyo makinaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

vista home premium kurdum.. sürücülerde biraz problem yaşadım..kamera, ses, mmedya tuşları filan.. power 4 gear.. touchped.. çok ii çalışıo ama vista.. 3.2 reyting veriyo makinaya..

vısta drıverlarına ben asus sayfasına baktım ama bulamadım sen power4 gear bluetoth kemera mıc gıbı drıverlarını yukledın mı yukleyemedıgın bı drıver varmı bırde
  • Arkadaşlar merhaba. Bende a6vc var ilk çıktığı dönemde almıştım ve hala severek kullanıyorum. Benim de optik sürücüde sorunlarım oluşmuştu ilk 8 ay içinde. Buna ek olarak da pil şarj tutmaz olmuştu. Geçen ay servise yolladım beklediğim gibi kısa sürede optik modülü ve bataryamı değiştirip bilgisayarımı yolladılar. Servis olayına güvenimden dolayı zaten asus tercihim olmuştu kararımın isabetli olduğunu böylece kendim de bizzat gördüm Birde ben hdd yi üçe bölerek kullanıyorum gerek alışkanlık gerekse benim açımdan rahat çalışma gerekçesiyle. Tabi bir defasında bölümleme esnasında dalgınlıkla recovery kısmını da sildiğimden artık f9 nimetinden faydalanamıyordum sağplsunlar bunu da halletmişler ve recovery kısmını tekrar yüklemişler.Şimdi sorum şu: Bilgisayar c: ve d: olarak iki partisyon şeklinde döndü bana. Tabii ki c: %60 d: ise %40 olarak ayarlı ki ben 20 mb c: ile fazlasıyla idare ediyorum. şimdi 30 gb lık d: sürücüsü bana çok dar geliyor. C: sürücüsüne veri koymadığımdan o kadar kapasite de boşa bekliyor.
    Recovery bölümüne yine zarar vermeden hdd yi üçe nasıl bölerim . Partition magic ve türevi yazılımlar ya da windowsun kendisine bunu nasıl yaptırabilirim. Recovery öyle bi pozisyonda ki c nin mi yoksa d nin mi içinde onu da anlayamadım
    Tecrübeli arkaaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

Arkadaşlar merhaba. Bende a6vc var ilk çıktığı dönemde almıştım ve hala severek kullanıyorum. Benim de optik sürücüde sorunlarım oluşmuştu ilk 8 ay içinde. Buna ek olarak da pil şarj tutmaz olmuştu. Geçen ay servise yolladım beklediğim gibi kısa sürede optik modülü ve bataryamı değiştirip bilgisayarımı yolladılar. Servis olayına güvenimden dolayı zaten asus tercihim olmuştu kararımın isabetli olduğunu böylece kendim de bizzat gördüm Birde ben hdd yi üçe bölerek kullanıyorum gerek alışkanlık gerekse benim açımdan rahat çalışma gerekçesiyle. Tabi bir defasında bölümleme esnasında dalgınlıkla recovery kısmını da sildiğimden artık f9 nimetinden faydalanamıyordum sağplsunlar bunu da halletmişler ve recovery kısmını tekrar yüklemişler.Şimdi sorum şu: Bilgisayar c: ve d: olarak iki partisyon şeklinde döndü bana. Tabii ki c: %60 d: ise %40 olarak ayarlı ki ben 20 mb c: ile fazlasıyla idare ediyorum. şimdi 30 gb lık d: sürücüsü bana çok dar geliyor. C: sürücüsüne veri koymadığımdan o kadar kapasite de boşa bekliyor.
    Recovery bölümüne yine zarar vermeden hdd yi üçe nasıl bölerim . Partition magic ve türevi yazılımlar ya da windowsun kendisine bunu nasıl yaptırabilirim. Recovery öyle bi pozisyonda ki c nin mi yoksa d nin mi içinde onu da anlayamadım
    Tecrübeli arkaaşlar yardımcı olursa sevinirim...

partition magic ile kolayca yaparsın.. recovery ayrı bi partisyon ve gizli durumda.. c: ve d: üzerinde değişiklik yapıp istediğin oranda kaydırabilirsin boş alanı.. recovery partisyonuna da bişi olmaz.. tabi sen isteyip silmedikten sonra...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fos

quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

vista home premium kurdum.. sürücülerde biraz problem yaşadım..kamera, ses, mmedya tuşları filan.. power 4 gear.. touchped.. çok ii çalışıo ama vista.. 3.2 reyting veriyo makinaya..

vısta drıverlarına ben asus sayfasına baktım ama bulamadım sen power4 gear bluetoth kemera mıc gıbı drıverlarını yukledın mı yukleyemedıgın bı drıver varmı bırde

merhaba..

vista biraz sürücü problemli geliyo.. o aygıtların tamamı için sürücü gerekli.. kamerayı vista tanıyor fakat çalışmıyor.. sürücülere aşağıdaki linkten ulaşabilirsin..

sana tavsiye.. power4gear için asusun kendi sütesinden xp sürücüsünü indir. o daha verimli çalışıyor.. bir de mmedya ve fn tuşları için illa ki atk sürücüsü istiyor.. touchped de öyle.. aşağıda linki veriyorum.. buradan indirdim sürücülerin büyük kısmını.. kur, takıldığında yardımcı olurum gene.. kolaygelsin

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=100357&page=1

• arkadaşlar a6vm laptopumun pili arızalandı sanırım pil şarz oluyo görünüyo ama pille makine çalışmıyor. asus tr yi aradım makineyide göndermem gerektigini söylediler. pilsiz normal çalışıyo ama pille çalışmıyo alalı altı ay oldu toplam on kez pili doldurdum sadece. göndersem kaç gün içinde gelir diye de düşünmüyo degilim tecrübeli olanlar yardımcı olabilirlermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdinckarayel

arkadaşlar a6vm laptopumun pili arızalandı sanırım pil şarz oluyo görünüyo ama pille makine çalışmıyor. asus tr yi aradım makineyide göndermem gerektigini söylediler. pilsiz normal çalışıyo ama pille çalışmıyo alalı altı ay oldu toplam on kez pili doldurdum sadece. göndersem kaç gün içinde gelir diye de düşünmüyo degilim tecrübeli olanlar yardımcı olabilirlermi

merhaba erdinc...geçmiş olsun ilk önce..

ekran sorunları için gönderen arkadaşlar(ben de dahilim buna) 3-4 gün ortalaması içinde geri aldılar makinalarını.. fakat anakart problemi olan asuslar ne yazık ki daha fazla bekliyolar.. başka seriden bi asusu gönderdik anakart arızası çıktı(klavye ve touchped bozulmuştu) bi ay olacak neredeyse daha geri gelmedi.. umarım seninkinde de anakart arızası yoktur.. sanırım, ciddi sorunlarda tamir yerine direkt anakartı değiştiriyorlar.. o da,kart yurtdışından geleceği için vakit alıyor ilk arıza tespiti yapılacak seviste, ona göre en sağlıklı bilgiyi gönderdikten sonra alırsın... pil ise sorunlu değiştirip yollarlar.. umarım kısa zamanda hallolur...

• teşekkür ederim cevabın için şunu öğrenmek istiyorum bide aklıma gelmişken adaptör takılı iken pili yerinden çıkardım bilgisayar açık degildi şarz durumundaydı. bundan dolayı bi arızası oluşmuş olabilirmi. windowsda güç seçeneginde pili görüyor yüzde 96 dolu gösteriyor ama pil ile çalışmıyor. göndermişken dvd rigterıda değiştirirlermi acaba benimki de çok sorun çıkartıyor.
  • nihayet notbookum geldi. pilini degiştirmişler heralde seri numarası degişik bi pil zaten eskisinide 10- 11 defa anca kullanmıştım. bu arada dvd rigterde degiştirmişler sagolsunlar matshita diye bi marka bilmiyorum nasıl oldugunu şu anda fikri olan varmı acaba. ama bi ufak sorun yaşadım asus tr ile telefonla makinenin akibetini sormak için aradıgımda bana 80 dolar artı kdv fiyat söylediler. bende dogal olarak itiraz ettim benden kaynaklanan bi sorun degil diye ama nafile her neyse parayı aynı gün yolladım dekontu faks çekerken bi daha arayım dedim bide ne olsun yanlışlıkla başkasının makinesini sanmışlar benimkini o yüzden istemişler. neyse yarın parayı tekrer yollayacaklarını söylediler. ben herşeye ragmen yapacak bişey olmadıgı için parayı yollamıştım ama yanlış hesap bagdattan döner demişler.
  • Merhaba

ASUS A6VM sahibiyim.Makinemde oluşan problemler yüzünden yeniden sistem yüklemek istedim bunun içinde makine ile beraber verilen recovery cd'lerini kullandım.Yüklemeye başlamadan önce D sürücüsüne bütün yedeklerimi almıştım.Her neyse yüklemeye geçtim ancak yanlışlıkla D sürücüsüde silme başladı..Makineyi kapatim dedim ve kapattım.Ancak bu saatden sonra bilgisayarı tekrar kuramadım.Kurulum cd'lerinin yanında gelen kağıtı okuduğum zaman 2. şoku yaşadım.Recovery esnasında notebook kapatılırsa HDD kendini kitliyormuş.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşalr A6VC için uygun ram hangisidir? 512 ram mevcut şu anda. 2 adet 256 lık var. 1 gb lik ve 256 lık modüller bi arada çalışır mı yoksa açığa çıkacak 256 lar çöpe mi gidecek
    makinaya ram terfisi yapıcam kendim alıp taksam olur mu yoksa servisin mi takması gerekiyor? Ram terfisi yapan arkadaşların cevaplarını okumuştum benim sorumla da ilgilenirlerse sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

arkadaşalr A6VC için uygun ram hangisidir? 512 ram mevcut şu anda. 2 adet 256 lık var. 1 gb lik ve 256 lık modüller bi arada çalışır mı yoksa açığa çıkacak 256 lar çöpe mi gidecek
    makinaya ram terfisi yapıcam kendim alıp taksam olur mu yoksa servisin mi takması gerekiyor? Ram terfisi yapan arkadaşların cevaplarını okumuştum benim sorumla da ilgilenirlerse sevinirim..

Ram takmasını kendiniz yapabilirsiniz, çok basit, ama yinede bu konuda tecrübeli birine taktırırsanız öğrenmiş olursunuz, servise gerek yok. Ama alacağınız ram ddr2 533 mhz özellikli olacak, mümkünse iki parça ram kullanın, 2*512 yada 2*1024 gibi 256 mb ramin yanina 512 mb yada 1024 mb ram alıp takarsanız bir sıkıntı olur mu bilmiyorum, ama bana göre sistemin sağlıklı olması açısından her iki raminde aynı özellikte ve kapasitede olması en iyisi diye düşünüyorum. alabiliyorsanız 2*512 yada 2*1024 mb alın elinizdeki ramları isteyen biri olur mutlaka satarsınız. Bende de 256/2 ram vardı, onları sattım, şu an 1024 mb tek ram var, ama alabilirsem ramleri 2*1024 yapmayı düşünüyorum. Ayrıca bilgisayara vistayı kurrdum, ekran kartı yetersiz kalıyor, ayrıca üzerdindeki bisoncam kamera çalışmıyor, vista kameranın driverinin otomatik indiriyor, fakat çalışmıyor, msn yi kilitliyor. vista yükleyecek arkadaşların dikkatine. Bisoncamın driverini indirmesinler, vistanın otomatik indirdiği driver çalışmıyor.

• Teşekkürler. 2 adet 1024 e param çıkışmaz şimdilik
    Bi taneyle idare edelim baari. Vista için yapacak bişey yok o zaman sanırım. Ekran kartı terfisi olmaz ki bizim makinalara Yüklüce ram olsa makinada turbocache de işe yaramayacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.