Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşalr ben benim asus u 2 gb ram yaptım 512 orjinal içinden çıkan rami satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa piyasa değerinin altına vereceğim.
  • Aynı durum ben de de var. Bakalım bu linkten bir sonuç bulabilirsem teşekkürü bir borç bilirim. Hoş cihaz şu anda Asus Türkiye de servis te. Garanti kapsamında iken olması şans tabi, aniden dondu kaldi ve su anda HDD okuyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka PC ye takıp HDD den bilgilerimi aldım. Anakart bozuk olması ihtimali ile hastaneye kaldırdık. Bugun yarın sonucu bekliyoruz.
    Benzer arızası olan var mı başka?

quote:

Orjinalden alıntı: aodere

quote:

Arkadaşım benim de aynı sorunum vardı. Airties 'i aradım şifrelemeyi değiştirmemi söylediler, ondan kopma yaşanıyordur dedi. WPA değil WEP şifreleme kullanmaya başladım sorunum çözüldü.

http://forum.donanimhaber.com/m_4943477/mpage_1/key_//tm.htm#4943477 linkine bakmanı öneririm.

Umarım sorunun halolur

• Selam, bu grafiği 2. kademeye alma olayı nedir tam olarak?

quote:

Orjinalden alıntı: sbleem41

mrhba arkadaşlar. asus a6v(bendee 1GB ram var) ile underground 2 oynayan arkadaş var mı. bende grafiği 2 kademeye alınca makina bi süre kitliyo sonra açılıyo sonra tekrar kitliyo tekrar açılıyo ama yine kısa süreli bi açılma. ama 1. kademede sanki basit windows oyunu oynar gibi seri. sorun ne olabilirki bazı arkadaşlar most wantedi 4 kademede oynadığını sölemiş benim nedir eksiğim. ben daha most wantedi deneyemedim. sizce bi sorun var mı dır. cihazı aldığım 10 gün oldu. ne yapmalıyım. makina ile ilgili diğer ayrıntılar ise çok sık fan devreye giriyo gibi geldi. benzer bi durumla karşılaşan var mı acaba.

şimdiden tşkkrler.
  • Ne taktın? 2 adet 1 Gb 533 mhz DDRII değil mi? Marka ve fiyat nedir?

Ben işyerimdeki Hp 6120 ye gidip 1 gn ram aldım ama eski teknoloji daha pahalı olur kuralı gereği, 108+KDV USD yi verince üzüldüm biraz açıkçası. Derhal almalı Asus için ram leri. ama 1 gb almak yetecektir bir çok kişiye kesin, toplam 1.5 olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: akon

selam arkadaşalr ben benim asus u 2 gb ram yaptım 512 orjinal içinden çıkan rami satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa piyasa değerinin altına vereceğim.
  • Bu arada, şu anda Asus Türkiye'den aldığım bilgiye göre, yapılan tamirat şudur:
    ANAKART DEGISTI NS3G6C2615-00841 MEMORY DEGISTI ASNF1G640940280 TEST OK...

Wireless taki hattan düşme konusunu da test ederek, yarın teslim edeceklerini bildirdiler. Herşey çok tatminkar ilerliyor şu ana kadar. Teşekkürler Asus !
    quote:

Orjinalden alıntı: twingonote

Aynı durum ben de de var. Bakalım bu linkten bir sonuç bulabilirsem teşekkürü bir borç bilirim. Hoş cihaz şu anda Asus Türkiye de servis te. Garanti kapsamında iken olması şans tabi, aniden dondu kaldi ve su anda HDD okuyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka PC ye takıp HDD den bilgilerimi aldım. Anakart bozuk olması ihtimali ile hastaneye kaldırdık. Bugun yarın sonucu bekliyoruz.
    Benzer arızası olan var mı başka?

quote:

Orjinalden alıntı: aodere

quote:

Arkadaşım benim de aynı sorunum vardı. Airties 'i aradım şifrelemeyi değiştirmemi söylediler, ondan kopma yaşanıyordur dedi. WPA değil WEP şifreleme kullanmaya başladım sorunum çözüldü.

http://forum.donanimhaber.com/m_4943477/mpage_1/key_//tm.htm#4943477 linkine bakmanı öneririm.

Umarım sorunun halolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 28 Ağustos 2007; 15:39:31 >

• arkadaşlar kamerada bi program vardı birisi karşısına gelince fotolarını çekiyodu bu program benden silinmiş neydi bunun adı acaba nerden yükleyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdinckarayel

arkadaşlar kamerada bi program vardı birisi karşısına gelince fotolarını çekiyodu bu program benden silinmiş neydi bunun adı acaba nerden yükleyebilirim

Asus Video Security Proğramın ismi. Aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz.

http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/nb/A6V/ASUS_VS_XP_2K_051108.zip
  • ya bu video securty i çalıştıramıyorum neden acaba anlayamadım yükledim ama ilk açılışta köpek resmi çıkıyo sonra hiç bişey kalmıyo ortalıkda asusun ekran koruyucusunu kullanmaya çalıştıgımda da cam açılmıyo daha önce cam da ne varsa onu gösteriyodu şimdi bi yazı çıkıyo microphone and cam diye bişeyler yazıyo anlamadım gitti cam normal çalışıy ses normal ama bu programı çalıştıramadım bi
  • Arkadaşlar benim de ram terfisi yapmam gerekiyor. Linkteki modül A6VC bilgisayarım ile uyumlu mudur ? 512 mb DDR 533 var bilgisayarımda. Bir de mevcut ram lerle birlikte çalışır mı uyum sorunu yaşar mıyım? Yoksa en iyisi iki adet modül mü almalıyım? (şu an maddi açıdan zor Ama )
    kingston ddr II 533

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 9 Eylül 2007; 22:01:12 >
  • evet çok doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: teksax_dallas

evet çok doğru

Doğru olan? ram in uygunluğu mu?
    iki adet almam gerektiği mi ?
    uyum sorunu yaşayacağım mı?
  • arkadaşlar asus video securty i çalıştırdım ama bu seferde mail göndermiyor nasıl ayar yapmam lazım her yolu denedim yinede error10022 diye hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Anderson

Ya beyler kafam iyice karıştı... 2-3 haftadır notebook alıcam, bir türlü karar weremedim.. İlk başta msi510c alıcaktım, sonra vazgectim fujitsu-siemens alıyım dedim.. O da olmadı şimdi aklımda son olarak Asus A6V war.. Bahsettiklerimin en iyisi asus sanırım özellik acısından.. We asusun özelliklerine gore fiyatı da uygun gibi duruyor.. Ama kasası sorunlu diye bi lafta duydum.. Bunu kullanan warsa yorumlarını alabilirmiyim???
    Yani ben hiç göremedim laptop u yakından onun için soruyorum...

msi510c:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1266
    fs1425:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1254
    asus a6v:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1536

Bir de asusun ekran kartının modeli ne oyle yaaa (64 MB NVIDIA NV44), onu anlamadım.. Nası bişi bilen war mı.. Yani az biraz oyun oynatır mı.. Cok kasıntı seyler oynamam yani, strateji felan..

yerinde olsam almam onu paraya yazık !!

• Orjinalden alıntı: mesocano

Orjinalden alıntı: Mr.Anderson

Ya beyler kafam iyice karıştı... 2-3 haftadır notebook alıcam, bir türlü karar weremedim.. İlk başta msi510c alıcaktım, sonra vazgectim fujitsu-siemens alıyım dedim.. O da olmadı şimdi aklımda son olarak Asus A6V war.. Bahsettiklerimin en iyisi asus sanırım özellik acısından.. We asusun özelliklerine gore fiyatı da uygun gibi duruyor.. Ama kasası sorunlu diye bi lafta duydum.. Bunu kullanan warsa yorumlarını alabilirmiyim???
    Yani ben hiç göremedim laptop u yakından onun için soruyorum...

msi510c:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1266
    fs1425:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1254
    asus a6v:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1536

kardeş ben 1.5 senedir asus a6vm yi kullanıorum. aldığım gün 512 lik ram aldım 2 tane 512 ram var. ekran kartının bildim kadarıyla 64 mb kendisinin geri kalanıda ram den alıyor. o yüzden 512 nin yanına bi 512 daha takmanın öneririm. most wanted call of duty commandos 3 ü kurdum çok rahat oynuor hiç bir sorunla karşılaşmadım takılma kasılma gibi bir sorun yaşamadım. yalnız makinayı ilk aldığım günden bu yana dwd rw sürekli sorunla karşılaştım özellikle cd lerde dvd lerde yazmada da okumada da sorun yok ama çok fazla cd seçiyor diamond fly speed vs.. gibi cd leri okumuyor. hard disk te 60 gb 4200 rpm çok fazla dolu olduğu zaman yavaşlıyor. bir de hoparlörleri alt tarafa koymuşlar ses kalitasi ve yüksekliği düşük bunlar eksi yanları. benim sölüceklerim bunlar karar senin saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 27 Eylül 2007; 0:09:41 >

• arkadaşlar burda gördüm kadarıyla benim gibi cd rw da sorunu olanlar var servise gönderen ler varmı değiştirdilermi göndermeye değer mi yani.

bir de ben bir türlü kablosuz ağ kuramadım. acaba bu intel pro wireless tan mı kaynaklanıor. çünkü kablosuz ağ kurulcak bilg. larda farklı proğramlar kullanıor öle bi şey dior nasıl yapabilri.z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 27 Eylül 2007; 0:20:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecemavisi06

arkadaşlar burda gördüm kadarıyla benim gibi cd rw da sorunu olanlar var servise gönderen ler varmı değiştirdilermi göndermeye değer mi yani.

Benim bilgisayarın dvd writer aynı sorunları yaşatıyordu. Geçen yıl servise gönderdim sorgusuz sualsiz yeni bir optik sürücü takıp geri yolladılar. Aızalanan pili de değiştiler

• tmm kardeş saolasın ben geçen yıl ağustos ayında almıştım 2 sene dimi garantisi hiç hatırlamıorum alırken. fatura istiyorlarmı bir de servis için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecemavisi06

tmm kardeş saolasın ben geçen yıl ağustos ayında almıştım 2 sene dimi garantisi hiç hatırlamıorum alırken. fatura istiyorlarmı bir de servis için.

Evet arkadaşım, servise gönderirken sorununu anlatan kısa bir not ve garanti belgesi fotokopisini göndermen yeterli. Asus Türkiyenin iletişim adresini aşağıya yazdım, anlaşmalı kargosu ile yollarsanazı ücret ödemiyorsunuz. (aras Kargoydu en son) Garantisi bitmeden optik sürücüyü değiştirin. Ben de geçen yıl aynı şekilde garantiden değiştirmiştim.

Teknik Destek (Notebook, PDA, LCD Monitor ve Cep Telefonu)
    Telefon: +90 216 521 47 25
    Faks: +90 216 521 52 64
    destek@asus.com.tw
    Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 46 C Blok D1 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 27 Eylül 2007; 4:39:38 >

• Bu arada Asus A6VC bilgisayara Vista kurup ta kamerayı (Bisoncam) kullanabilen var mı? Ben vistayı kurdum, microsoftun sitesinden Bisoncam driverini otomatik bulup kuruyor, fakat çalışmıyor. Msn kilitleniyor. Vista işletim sistemi yükleyip Bisonvcamın Driverini sorunsuz kurup kullanabilen varsa fikirilerini bekliyorum. Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 27 Eylül 2007; 10:41:08 >
  • tşk ettim kardeş ank da servisi varmı asus un ist a mı göndermek gerek ? bir de sen kablosuz ağ kurmayı denedinmi bi türlü olmadı bende yardımcı olabiirmisin.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.