Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hala bi cevap gelmedi bu video security le mail gönderebilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikokci

quote:

Orjinalden alıntı: gecemavisi06

tmm kardeş saolasın ben geçen yıl ağustos ayında almıştım 2 sene dimi garantisi hiç hatırlamıorum alırken. fatura istiyorlarmı bir de servis için.

Evet arkadaşım, servise gönderirken sorununu anlatan kısa bir not ve garanti belgesi fotokopisini göndermen yeterli. Asus Türkiyenin iletişim adresini aşağıya yazdım, anlaşmalı kargosu ile yollarsanazı ücret ödemiyorsunuz. (aras Kargoydu en son) Garantisi bitmeden optik sürücüyü değiştirin. Ben de geçen yıl aynı şekilde garantiden değiştirmiştim.

Teknik Destek (Notebook, PDA, LCD Monitor ve Cep Telefonu)
    Telefon: +90 216 521 47 25
    Faks: +90 216 521 52 64
    destek@asus.com.tw
    Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 46 C Blok D1 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

arkadaşım bir de servise gönderirken cd lerini falan göndermeye gerek yok deilm. ne kadar sürede gelir servise gönderdikten sonra. bir de hard diski yedeklemem gerekirmi gönderdim zaman c ve d sürücüsüne format atılıormu.

• quote:

tşk ettim kardeş ank da servisi varmı asus un ist a mı göndermek gerek ? bir de sen kablosuz ağ kurmayı denedinmi bi türlü olmadı bende yardımcı olabiirmisin.

Bildiğim kadarıyla ankarada yok, istanbula gönderiyorsun. Zaten 1 phafta içerisinde halledip gönderiyorlar. Bilgisayara format vs atılmıyor (DVD sürücü değişiminde) Cd'leri de göndermeniz gerekmiyor. İstanbuldaki servisten memnun kaldım, ilgileniyorlar. Yazdığım telefon numarasından teknik servisle görüşürsen daha sağlıklı bilgi alabilirsin. Sorunun çözülecektir. Yoksa DVD sürücün CD-DVD seçiyor, sıkıntı yaşamaya devam edersin. Ayrıca ben kablosuz kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Kablosuz ağ driverinin yüklü olup olmadığını kontrol et istersen. Sorunun çözülür inşallah. Ama ihlmal etme, bir an önce hallet garantisi bitmeden

• tmm kardeş saolasın yardımın için. bir iki sorum daha var sana müsadenle ses te de sorun yaşıyorum sesi biraz fazla açtımmı bozuk çıkıor ses bütün a6vm lerde mi var bu sorun benimkinde mi acaba. bir de kablosuz ağ derken yani iki bilg. arasında demek istedim wireless tan ağ kuramadım sanırım intel pro wireless proğramından kaynaklanıor.
  • quote:

tmm kardeş saolasın yardımın için. bir iki sorum daha var sana müsadenle ses te de sorun yaşıyorum sesi biraz fazla açtımmı bozuk çıkıor ses bütün a6vm lerde mi var bu sorun benimkinde mi acaba. bir de kablosuz ağ derken yani iki bilg. arasında demek istedim wireless tan ağ kuramadım sanırım intel pro wireless proğramından kaynaklanıor.

Seste bir sorun yok, servise gönderirken onuda belirt, hepsini bir seferde halledersin. Belki hoparlörde bir patlaklık vs. olmuştur. Ben sadece interneti kablosuz kulanıyorum. iki bilgisayarı kablosuz bağlamadım hiç. Kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorsan sistemden kaynaklanıyor olabilir, dirver vs tanıtmamışındır. Sen en iyisi servise gönder, geldikten sonra bir güzel format at, driverleri vs tam olarak tanıt, sorunun düzelecektir. Formattan sonra asusun Driver CD'sindeki sürücüleri sırayla kurarsan bir sıkıntın olmaz.

• tamam saolasın yardımın için. dedin gibi ses ve cd rw ikisiyle ilgili şikayetimi söleyim gönderim servise.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikokci

quote:

Orjinalden alıntı: yiyit82

Arkadaşlar çok acil yardım ihtiyacım var, bende a6VC var ve fakat bilgisayara format atmıştım ve Kameranın dirverı yok ve laptopu satıcam, satmdan kameranın da driverını yüklemem lazım, lütfen link verebilir misiniz? (XP için)...

Asus A6VC 1.3. MP Bisoncam XP Driverinihttp://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/nb/A6V/Camera_BC-130m_XP_2K_050818.zip bu linkten indirebilirsiniz.

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Asus'un yukarıdaki sitesinde bulunan XP sürücüleri webcam ve ses kartı ile uymuyor. Şu an ne yazık ki webcam'i kullanıyorum ve bilgisayarda yüklü ses aygıyı yok hatası alıyorum yüklediğim realteck hd audio sürücüleri hata veriyor.

• Temmuz 2006dan beri kullanıyorum A6VM i. Epeydir de girmemiştim bu foruma. Birşeyler yazayım. Benden kaynaklanan bir sorun haricinde alet canavar gibi diyebilirim. Aylar önce de yazdığım gibi zaman zaman DVD okumadığı oluyor bu da gerçekten hiç problem olmuyor benim için. İlk geldiginden beri format atmadım. 100e yakın küçük-büyük program kurulu. 3 tane orta halli oyun kurulu. Neredeyse 24 saat açık kalıyor alet. Nazar değmesin banamısın demedi.
    Benden kaynaklanan sorun klavyeye çok az su dökmek oldu. Klavye anında çalışmaz duruma geldi. Sıvı teması sadece klavyeye zarar verdi başka bir donanıma zarar vermedi. O günden beri (yaklaşık 8 aydır) usb klavye ile kullanıyordum. İstanbula göndermek için vaktim yoktu. Bugun tesadüfen nette dolaşırken Asus un Ankara'ya da teknik servis açtığını öğrendim. Hemen aradım ve anında değiştirebileceklerini söylediler klavyeyi. Sizlere vermek istediğim bilgi :
    Klavye değişimi 1 dakika sürüyor ve gözünüzün önünde yapıyorlar. Hatta kendimiz bile rahatça yapabiliriz. Ama gerek yok ücret almıyorlar basit bir işlem olduğu için. Klavye 80 $ + kdv. Dolar düştüğü için 110 Liraya halloldu.

Adresleri hatırlatayım:www.asus.com.tr

Teknik Destek İSTANBUL (Notebook, PDA, LCD Monitor ve Cep Telefonu)
    Telefon: +90 216 521 47 25
    Faks: +90 216 521 52 64
    destek@asus.com.tw
    Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 46 C Blok D1 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

Teknik Destek / ANKARA (Notebook, PDA, LCD Monitor ve Cep Telefonu)
    Telefon: +90 312 480 6001
    Adres: Ata Mahallesi 4. Cadde No:96/C Öveçler / Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darzamat -- 31 Ekim 2007; 16:20:30 >

• merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bendeASUS A6B00VC notebooktan var. benim 512mb orjinali 2X256 şeklinde.bugün 1 slota 1 gb ram

alayım dedim diğerinde 256mb kalsın dedim.vatan bilgisayarda hiç kimse bi yanıt

veremedi çalışmayabilir dedi. yani 1 slot 1 gb bütün ram i destekliyor mu.ben birine 1 gb ram almak, diğerinde 256mb

kalsın şeklinde istiyorumda.

bu şekilde benim notebook çalışır mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yohoyo

merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bendeASUS A6B00VC notebooktan var. benim 512mb orjinali 2X256 şeklinde.bugün 1 slota 1 gb ram

veremedi çalışmayabilir dedi. yani 1 slot 1 gb bütün ram i destekliyor mu.ben birine 1 gb ram almak, diğerinde 256mb

Aynı tereddütte kaldığım için 2 tane 2gb ram alıp taktım. Fiyatlar da makul geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

quote:

Orjinalden alıntı: yohoyo

merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bendeASUS A6B00VC notebooktan var. benim 512mb orjinali 2X256 şeklinde.bugün 1 slota 1 gb ram

Aynı tereddütte kaldığım için 2 tane 2gb ram alıp taktım. Fiyatlar da makul geldi.

peki eskisine göre performansın ne kadar arttı.hissedilir derecede mi yoksa az bişey mi.notebookum gayet iyi çalışıyo oyunlarda biraz daha iyi olsun diye almak istiyorum.birde ben DDR2 533 mü alacağım ?

• Gecikme için özür. Cihazda ciddi bir rahatlama var ama açıkçası çok kasacak iş yaptırmaya pek de fırsat bulamadım. Ancak özellikler foto video montaj dönüşüm işlemlerinde elbette biraz fark oldu ama belirgin bir hız artışı göremedim. Benim de ustalara sorumbu yönde. Bu ram artış farkını hissettirecek ne işlem yaptırmalıyım bilgisayarıma? Amiyane bir tabirle haybeye vermişim gibi hissediyorum bazen bu parayı ram lere
  • Ben de ilk başta 1 GB tek parça ram almıştım, bir süre kullandım, yaklaşık 1 ay kadar önce ram tek parça olduğu için ve de dual çalışmadığını düşünüp 1 GB Kingston DDR2 533 mhz ram daha aldım (59 YTL) ve diğer slota taktım. Şimdi 2 Gb ram var. Açıkçası pek fark göremedim, gereksiz bir alışveriş yaptım diye düşünüyorum. Bizim kullandıığımız A6V ler artık geride kaldı gibi. O zaman 1299 Dolar + KDV ye almıştım, 2078 YTL. Şimdi bu fiyattan daha uyguna Core Duo 2 işlemcili 160 - 250 GB kapasiteli başka bir bilgisayar alınabilir. Teknolojiyi yakalamak mümkün değil, ama aldığımız dönemde fiyatına göre süper bir bilgisayardı. Açıkçası bence fazla ram takmaya gerek yok, 512 + 512 2 parça ram yeter diye düşünüyorum.
  • bende bir kaç hafta önce 1gb kingston ddr2533 rem aldım(38ytl) açıkçası bende bir fark göremedim dualde olduama test programlarına göre performans farkı yok gibi..ama hddnin sanal belleğini kapattım tek parça bir gb iken kapattığımda rem bitti hatası alıyordum. (oyun oynarken ) en azından ondan kurtuldum..bilgisayarlarımızın eski teknoloji kaldığı konusuna gelirsek bana çalıştığım şirket tarafından verilen hp notebookla kıyaslarsam (core2duo1.83)asus daha performanslı.. ben zamannında ii bir şeçim yaptığımı düşünüyorum 2 yıla yakınoldu alalı bataryam ölmek üzere okadar...
  • arkadaşlar ben 2006 yılının yaz aylarında bir a6vm aldım ve o günden beri hiç beni yarı yolda bırakmadı bu bilgisayar..üstelik 1 kere dahi format atmadım.hala performanslı olduğunu düşünüyorum kimi zaman harddisk dolsa bile performansı çok iyi(60 gb 4200 rpm)

daha yeni alınmış core duo lu işlemcilere bakıyorum benimki kadar iyi değil örn toshiba a200 serisi vista premium yüklü benimki kadar performanslı değil.

ancak benim sorunum şu: oyunların kimisinde örn:nfs pro street çok kasıyor.ya da bazen çok kasıtğı için hemen kapanmıyor bile bilgisayar ööle kitleniyo kalıyo bekliyorum sonuç yok.

acaba (şu anda ram 512 mb 533 mhz) ram alsam nasıl bişey önerirsiniz 1 gb + 512 mi kalsın yoksa 512+512 mi alsam?? okudum arkadaşlar bir fark yapmamış diyor ram siz deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
  • şu ana kadar sadece dvd-rw si değişti vatan computerden..

aynı zamanda nod32 + ad-aware se kullanıyorum çok iyi koruma sağlıyorlar

bir sorunum daha var: internetten dinlediğim müzik video(youtube türü siteler) den ses gelmiyorum şu 1 haftadır .
    internetten çok araştırdım bütün sitelere baktım diyorlar:
    ses kartını yükle
    flash player in son sürümünü yükle
    başlat çalıştır regedit ayarlarını yap
    youtube ses ayarını kontrol et i
    nternet explorer i yeniden yükle

sonuç:işte bunların hepsini denedim.ancak bir sonuç yok internetten ses gelmiyor...

bana yardımcı olur musunuz?teşekkür ederim cevaplarınız içinşimdiden....
  • arkadaşlar bu sorunu firefox yükleyerek çözdüm...
  • Arkaşlar merhaba. xp + SP2 yüklü olarak A6VC kullanıyorum. Bilgisayarım ekrana görüntü vermiyor. Kirli beyaz bi ekran geliyor ve hiçbişeyi değiştiremiyorum. Tv ye ya da harici monitöre görüntü verdiğimde sorun yok herşey olması gerektiği gibi. Tuş kombinasyonunu kullanarak lct/tv, only tv, only lcd denediğimde harici monitörde görüntü olmasına rağmen laptıopun ekranı hiç değişmiyor hep o kirli beyaz boş görüntü kalıyor. Denemediğim şey kalmadı. En son formatlayıp temiz bir sistem kurdum ve bilgisiayarın en son nvidia sürücülerini de yükledim hiç birşey değişmedi. Açılışta bazen xp logosunu görüyorum ama sistem boot edildikten sonra malum xp başladığında ekranda yine birşey yok kafayı yiyecem. Bilgisayarım bu saçmalığı bi dönem 2 - 3 gün yapmıştı ama o zaman fn+f8 kombinasyonu yapınca normale dönüyordu sonra sorun kendiliğinden düzeldi.
    Ama bu defa aynı sorunla karşı karşıyayım ve bi türlü aşamadım. Bilgisayarın garantisi de bitti. Benzer bir sorunla karşılaşanlar oldu mu nasıl çözdüler?
    Acaba sorun donanımsal mı diye düşünüyorum bu kadar uğraştan sonra. Cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65
    acaba (şu anda ram 512 mb 533 mhz) ram alsam nasıl bişey önerirsiniz 1 gb + 512 mi kalsın yoksa 512+512 mi alsam?? okudum arkadaşlar bir fark yapmamış diyor ram siz deneyen arkadaşlar ne dersiniz?

Evet ben 2 gb ram e yükselttim çok da hissedilir ya da nasıl diyeyim öyle ahım şahım bi fark göremedim ileri yönde.
  • dostum bilgisyarı f8 ile aç ve vga modunu aktif et daha sonra çözünürlügü 1280*800 yap monitörden yenileme hızını 60hz yap muhtemelen monitorunde donanımsal bir hata var ve windows yanlış tanıyor ..vga modunda goruntu alabilirsen ve daha sonra yeniden kaybedersen 1024 768 dene ok..
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.