Şimdi Ara

Asus A7N8X-E Deluxe sorusu.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2500+ Barthon islemcim le birlikte 512 ddr 400 twinmos kullanıyordum.Daha sonra bu rami abime verip 2 tane 512 ddr 400 kingston aldım hyperX deil ayrı ayrı aldık ramleri.
    Saadede gelince problemim su.

Ramleri butun slotlarda denedim ancak 333 calısınca problem yok.ddr 400 yapinca makıne oyunlarda veya kendı kendıne resetlenebılıyor.350 watt fsb psu var 9700 pro ati kullanıyorum islemcide o/c yok ki sorun cıkartmaması gerek psudan oldugunu zannetmıyorum.Case ise Chenbro Gaming Bomb.

Bu anakartı ve benım gıbı ram kullanan bırılerı varsa bios unda ne gıbı ayar yapmam gerektıgını soyleyebılır mı default halınden ıtıbaren anlatarak?...

msn: murder_day@hotmail.com
    emaiL: halit@desireisdeath.com

burayada yazabılırsınız tabi...

$imdiden yardım eden arkadaslara cok tesekkurler.

• ASUS sitesinde senin anakartın RAM uyumluluk tablosunda Kingston ddr400 lerin 512 mb olana destek yok.

linke bak.

http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-e-d/overview.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 30 Ağustos 2004, 21:35:14 >
  • sana söyleyebileceğim tek birşey var bios tan CL değerine bakman senin remler büyük olasılıkla cl3'tür eğer ki cl3'e aldığında sorun devam eder ise ram zamanlamasını auto'ya al oda olmaz ise ramlerini başka bir pcde dene ramlerin sorunlu olabilir kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: VenomS

sana söyleyebileceğim tek birşey var bios tan CL değerine bakman senin remler büyük olasılıkla cl3'tür eğer ki cl3'e aldığında sorun devam eder ise ram zamanlamasını auto'ya al oda olmaz ise ramlerini başka bir pcde dene ramlerin sorunlu olabilir kolay gelsin

yahu VenomS çavuş link verdim baksana...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 30 Ağustos 2004, 19:34:09 >
  • bios güncelle
    1012 sürümü.
    driver ları güncelleştir.
    ram ayarlarını spd yada auto moduna getir.
  • eywallah cok saolun deneyecegım bios updateınıde sankı bendeki 1012 idi.... surumu nerden kontrol edebiliyorduk ?
  • Yahu kardeşim size link verdik

asus bu ramlar ile uygunluk onayı vermiyor. cevap yazarken millet ne demiş okumuyormusunuz.

http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-e-d/overview.htm

bol keseden fikir atıyorsunuz. adamlar bu anakartı şu ramlar ile kullanın diyor siz onu yap bunu yap.... cık...cık.cık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 30 Ağustos 2004, 21:36:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanan kullanıyor be abicim ne vuruosun duvara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deftonestr

kullanan kullanıyor be abicim ne vuruosun duvara.

yaw kardeş bilmeden alırsın kullanırsın fakat asus sitesinde izahı var bunun üstüne hala birşey söylemenin gereği yok...!
  • bak destek vermıyor olabılır ona bakarsan o/c ye hıcbırı onay vermıo
  • gayet guzel de herkes de kullanıyor teknık destek vermıyor onaylamıor dıorsun...

misal gir microsoft.comn a hardware comp. list te senin pcnde kullanıdıgn ama mc nin onaylamadıgı yuzlerce alet bulabılırsın.
  • bu destekler bios update ile eklenebiliyo bunları da biliyosun demi.
    bi link yazmışın. linkim de linkim diye tutturdun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

bu destekler bios update ile eklenebiliyo bunları da biliyosun demi.
    bi link yazmışın. linkim de linkim diye tutturdun.

2500@3200
    2*512 ddr 400 kingston
    a7n8x-e deluxe rev 1012
    9800pro@9800XT
    120*2 sata seagate
    gaming bomb case
    megaworks thx 550 + ddts-100 decoder

iyi oldu makınem ve bios update ise yaradı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.