Şimdi Ara

ASUS AMD R7 260X O.C Edition Atikmpag.sys hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lütfen sonuna kadar okuyun ve bana yardımcı olun.

1.5 Ay önce 600W PSU , RAM , ANAKART , Ekran kartı satın aldım kurdum sorun yok. Ancak şöyle bir sorun varki.
    Bazı bölgelerde ekran kartını zorladığım zamanlarda tahminim , oyunu aşağı alıyorum bazen simsiyah ekran kalıyor bazense atimpag.sys bulunan mavi ekran hatası veriyor , görsellerden gerekli ekrana ulaşabilirisniz.
    Güncel driveri kaldırdım driveri yüklü değlken mavi ekran vermediği farkettim , Güncel driverde skype açıyorum Mavi ekran hatası verip reset atıyor , eski driver yükledim skype açılıyor bu seferde açılan bf4 açılmamaya başlıyor. Bildiğiniz kafayı yemiş durumdayım.
    Müşteri hizmetleri ,biosu güncelleyin yeniden işletim sistemi kurun dedi olmazsa yollayın dedi ancak ben kastamonudayım onun gitmesi gelmesi 1 ay ve sorun yazılımsal gibi gözüküyor.
    Hiçbir OverClock ayarı ile oynamadım kendi geldiği gibi duruyor.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

• emreoz7 E kullanıcısına yanıt
    Şimdi şu asus r7 260x lerde zaten mavi ekran artifact gibi durumlar oluyor ama seninki işletim sistemi ile ilgili bir sorunda olabilir.Ekran kartı için birkaç bios çıktı eğer sendeki o biostan değilse yeni bios yüklemek işini görebilir ama bunu en son çare yap.

Şimdi temiz kurulum yapman lazım driver olarak.DDU adlı programı indir üstüne tıkla sana birşey sorcak orda YES bas senin bilgisayarı otomatik olarak güvenli modda açacak restart atarak.Orda yukarda AMD İNTEL NVİDİA diye seçenekler var AMD seçip Clean and Restart bas driverları silsin.Restart attıktan sonra pc açılınca C sürücüsünde Program Filesta Amd ile ilgili bir dosya varsa sil ve Ccleanerden kayıt defterini düzelt sonra bir daha restart at pc yeniden açılıp kendine gelince 15.7 yada 15.7.1 Whql driver kur.

Sonra driver kurarken sana özel gelişmiş diye seçenekler vardı sanırsam zaten varsayılan olarak en yukardaki seçili oluyor.En yukardaki tik atılmış olanı seçme o driver otomatik olarak yüklüyor sen aşağıdakine bas.Ona basıp ileri yapınca sana bir liste vericek.O listede Amd ekran kartı driver Amd Catalyst (Catalyst Control Center kullanmıyorsan seçmeyebilirsin)ve Hdmi ses sürücüsüne tik atacaksın diğerlerini işaretleme sonra ileri yapıp yükle ekran kartı driverını.

Atimpag.sys hatası berbat bir hata ne olduğu belli olmuyor bazen.Yukardaki dediklerimi yap gene veriyorsa netten Windows 8.1 Update 3 İso Msdn dosyası indirip flash belleğe bootable media olarak yazdır Rufus programı ile öyle temiz bir format atıp sana ekran kartı driverını nasıl kurman gerektiğini sölediğim gibi yükle ve bak duruma oda olmazsa ekran kartı biosunu güncelle gene olmuyorsa sıkıntı o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 20 Ağustos 2015; 8:15:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.