Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.225
Cevap
61
Favori
104.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk yaptığım testlerde 300-400 mbps download gösteriyor upload hep 800-900. 3-4. Testlerde 700-800'lere çıkıyor download. Anlamadım hep bi tutarsızlık var Asus modemlerde. Kağıt üzerinde canavar bi cihaz ama Wifi'da modem dibinde testlerde hep farklı sonuç alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi upload hep yüksek falat download tutarsız. Bazen 300-400'de takılıyor bazen 800-900'e çıkıyor çok garip. Çözemedim gerçekten. Bu özelliklerde canavar bi modemde bile 800-900 göremiyorum. Arkadaşımda Tplink'in normal bi modemi var ve wireless'de 700-800'den aşağı hız almıyor. Benim BE88U router'da bile sürekli hız değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 21 Ekim 2024; 19:39:50 >

Eyv hocam, bakayım bi.

• aRiSe* kullanıcısına yanıt

Cihaz artık üretilmiyor ve güncelleme desteği bitti, artık alınmamalı.

• Türkcell fiber kullanıcısıyım. Eylül ayında hızları 1000mbps ye çıkardılar. Yaptığım testlerde wifi ile 850mbps hızları gördüm. Bahsettiğiniz gibi 400-500 de takılmadı. Ayarlarım 5ghz de, kanal 100 ve 160mhz ayarı aktif.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Dsl-ax82u kullanıyorum
    Yüksek hızları bilmiyorum
    ama çok stabil wifi sunuyor, şöyle ki;
    Apple tv de steam link’te network test var. normalde 82u ile bu testi yaptığımda Ethernet bağlantısıyla nasılsa o şekilde çıkıyor test grafiği ip gibi..bir gram bozulma yok
    vodafone fiber modem , ttnet modemle falan aşırı bozuk çok yavaş statüsünde sonuçlanıyor

• terminator kullanıcısına yanıt

Bu router veya modem (RTveya DSL modeli) 500 mbit e kadar iyi ondan sonra patlıyor. 1 gbit kullanan arkadaşlar ona göre düşünsün.

• Merhaba bende wifi 6 için bi umut asus experwifi eba63 ax3000 aldım ve bir türlü kablosuzda router dibinde 350 yi geçmiyor iphone 13 ile pc ilede 500 görüyor ama eve 1gbit hız var ve kabloda 900 görüyorum. Yokmu bu işin bir çözümü daha yeni aldım cihazları satığ tplink deco mu alsam diye düşünüyorumoda hiç güncellemiyor

Edit: gittim tp-link deco x50 ax3000 aldım ve direk ont ile bağladım ve kablosuzda 900 gördüm. Kimse kusura bakmasın dahada asus marka routerlara yaklaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 2 Kasım 2024; 20:10:48 >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

Asus'ta kablosuz ayarlarında wifi6 yı aktif edip 160mhz ayarınıda açmanız gerekiyordu.

• en kötü, otomatik vermesi gerekirdi o hızı. 80mhz'de bile alması gerekir. 160mhz'de çok daha rahat alır ama gerek var mıydı?

• Asus Rog Gt be98 nasil bir makine sizce ,tavsiye edermisiniz ,wifi7 yeni nesil vs , fiyatina bakmadan,dert etmeden, asus bu cihazda kirpma, wifi de hiz kisitlama vs varmidir ?

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Hocam herşeyi yaptım. 160 açtım 2.4 kapatıp sadece 5ghz yaptım ama nafile iade ettim artık asus almam.

Edit: sorunuda çözdüm bu sorunu yapan expertwifi eba63 değilmiş o sadece yayın yapıyor. Omurga router yapıyormuş. Decoları ona bağlayıncada aynı oldu. Gel gelelim ana router da asus expertwifi ebg15 bu cihaz sadece router kablosuz özelliği yok kurumsal bir cihaz. İadede edemiyorum başka bir şekilde değerlendireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 4 Kasım 2024; 12:35:36 >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

Birbirine uyumlu cihazlarla yapmak lazım herhalde bu olayı.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Hocam başta sistem oydu zaten bir adet asus expertwifi ebg15 bir adette expertwifi eba63 dü. Kabloluda 1000mbit alıyordum ama eba63 wifide 360mbiti geçmiyordu. Sorunda bu zaten asus olaun hepsi mesh olsun istedim ama malesef olmadı.

Size özeldende yazdim hocam buradan da .hizli cevap alabilmek için

asus router da nasil anlayabiliriz , siz nasil anladiniz ,yenilenmis urun aldiginizi ? Bir tespit yöntemi varmi ?

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Kutusu genelde yıpranmış oluyor. Güncellemeyi ancak manuel yapabiliyorsunuz. Anlaması kolay değil. Bana 2 kez denk geldi. İade ettim onları.

• AX82u kullanıyorum.. Sanırım donanımsal bir sorun. var..

Lan portuna ethernet kablsosu taktığım zaman, internet hattı kopuyor (bütün portları denedim)..

Bazen hat bi süre sonra geliyor veya hiç gelmiyor... Sanırım bi çakışma oluyor ama sorun tam nedir anlamadım.

Modemi resetledim ama herhangi bi düzelme olmadı.

3 seneden fazla oldu.. Garantisi de 4 5 ay önce bitti. Servise versem, modem ücretine yakın fatura çıkabilir dediler..

Anlayan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 15 Kasım 2024; 12:54:56 >
  • G.Ceylan kullanıcısına yanıt
    Bir de Merlin fw ile deneyin derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • G.Ceylan kullanıcısına yanıt

Taktığınız cihazda veya kablosunda sorun olursa bu durum oluşabilir. LAN portuna takılan tüm cihazlarda ve farklı kabloda aynı sıkıntı oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Kasım 2024; 22:35:59 >
  • dun bu modeme terfi ettim. router olarak ttnet 200mbit kullanıyorum ama bufferbloat testinde ping sürem 73 ms. ttnet huawei modemi 45 sn. nasıl iş anlamadım. bu modemde nat type seçebileceğim sekme yok. tam koni nat vs seçince diğer modemlerde ping düşüyordu. varmı bilen?

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.