Şimdi Ara

ASUS DSL-N12E Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, daha önceden yine asus marka DSL-n10 modelini kullanıyordum garantiye gönderdim ve para iadesi alıcam.

şimdi ben interneti ortak kullandığım için özellikle anten gücü yüksek olmasından dolayı asus tercih etmiştim, şimdi merak ettiğim bu çift 5db antenli modeli alsam yan komşunun alacağı sinyal daha mı iyi olur? çünkü önceki modemimde yine 5db lik 1 tane anten vardı, bu modelde ise 2 tane var yani bu çekim gücünü etkiler mi yoksa yine aynı mı olur?

Bilen birinden cevap bekliyorum acilinden çünkü bugün sipariş vermem lazım

http://www.sanalmarketim.com/urun/38a901c1e7c43f7d5b7504bdccdc3c91/ASUS-DSL-N12E-Kablosuz-N-300Mbps-5dBi-4-Port-ADSL2+-Modem-Router

• quote:

Orijinalden alıntı: TarduBULUT

ÖNCELİKLE SORUNUN CEVABI KESİNLİKLE ETKİLER...VE BİR ARTISI DA ANTENİNİN 2 ADET OLMASI ANTENİN AÇILARINI DEĞİŞDİRİP DAHA GENİŞ VE DAHA KAPSAMLI Bİ SİNYAL GÜCÜ VERMESİ...
    AYRICA ASUSUN KALİTESİ VE BU MODEMİN FİYATI BİRLEŞİNCE KESİNLİKLE ALMALISIN...

Hocam ürünü aldım zaten şu anda çok çok memnunum, fiyatına göre on numara bir ürün.

airties in dandik modellerin on basar, arayüzü kullanımı vs her şey süper, çekim gücü ise çok iyi sonuçta 2 tane 5dB anteni var, evde komşuyla ortak kullanmak için almıştım hiç bir sorun yaşamadım, 7/24 modem açık sorun yok, fiyatına göre performansı süper, düşünenlere tavsiye ederim.
  • bende almayı düşünüyorum bu modemi ama nasıldır? tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

ÖNCELİKLE SORUNUN CEVABI KESİNLİKLE ETKİLER...VE BİR ARTISI DA ANTENİNİN 2 ADET OLMASI ANTENİN AÇILARINI DEĞİŞDİRİP DAHA GENİŞ VE DAHA KAPSAMLI Bİ SİNYAL GÜCÜ VERMESİ...

Hocam ürünü aldım zaten şu anda çok çok memnunum, fiyatına göre on numara bir ürün.

airties in dandik modellerin on basar, arayüzü kullanımı vs her şey süper, çekim gücü ise çok iyi sonuçta 2 tane 5dB anteni var, evde komşuyla ortak kullanmak için almıştım hiç bir sorun yaşamadım, 7/24 modem açık sorun yok, fiyatına göre performansı süper, düşünenlere tavsiye ederim.

Merhaba sizin modemin antenleri sabitmi yoksa ayrilabiliniyormu bende bugun bu modemden aldim ama kusku dustu cunku internetteki resimlerden farkli kasasi ayrica bu konu icin konu basligi actim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kralciplak1905

quote:

quote:

Merhaba sizin modemin antenleri sabitmi yoksa ayrilabiliniyormu bende bugun bu modemden aldim ama kusku dustu cunku internetteki resimlerden farkli kasasi ayrica bu konu icin konu basligi actim zaten

Antenleri sabit evet, çıkarılabilir anten değiller.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralciplak1905

quote:

quote:

Antenleri sabit evet, çıkarılabilir anten değiller.

sonunda buldum benimki bu model aynı sadece antenleri çıkarılabiliyor

http://www.asus.com/Networks/ADSL_Modem_Routers/DSLN12U_B1/#specifications

diğer alınan sendeki modelde bu

http://www.asus.com.tr/Networks/ADSL_Modem_Routers/DSLN12U/#specifications

• bende bu modemden aldım ama access point olarak nasıl kullanacağım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS DSL-N16 MODEM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Airties modemim miadını doldurup çalışmaz hale gelince tercihimi bu defa bu modemden yana aldım. Öncelikle kurulum çok basit, arayüzü Türkçe, İnternete bağlanmam 2 dakikamı almadı diyebilirim. Kasa tasarımı hoş, hiçbir şekilde göze batmıyor. Kutudan telefon kablosu, kısa bir ethernet kablosu ve splitter da çıkıyor.

Performansa gelecek olursam, dün akşamdan itibaren yoğun kullanımda (torrent, sopcast, stream video) en ufak bir yavaşlama ve kopma yaşamadım. Hız oldukça stabil. Eski Airties modemimle muhakkak günde birkaç kez yavaşlama ya da kopma yaşardı. Wireless gücü olarak da oldukça iyi. Ev üçüncü katta ve apartmanın önünden bile sayfa açmayı başardım. Eski modemimle kıyasladığımda ikisinin performansı arasında dağlar kadar fark var. Sonuç olarak standart kullanıcıların gözü kapalı alacağı sorunsuz bir modem.
  • Arkadaşlar bir problemim var;
    Lg g pad 7.0 v400 bir tablet aldık.
    Tablet, binadaki tüm ağları/modemleri görmesine rağmen bu modemi hiç görmüyor?
    Bu arada diğer aygıtlar modemi görüp problemsiz bağlanıyor, tablet wifi listesinde bile listelemiyor, yani görüpte bağlanamama gibi bir sorun değil.
    Modemde yapmam gereken bir ayar falan mı var?
  • Arkadaşlar bu fiber modem mi? Yani fiber hat gelince bunu kullanabilir miyim?
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Bu modem eski sistemlere göre fiber sistemde kullanamazsınız.
  • teşekkürler dstum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.