Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Player ONE

quote:

Orijinalden alıntı: maccik

n55 i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum airties 204 ten sonra çağ atlamış gibiyim kopma olayı kesinlikle yok kablosuz ağdan takılmadan bluray izlenebiliyor 40 mb in üzerinde veri akışı var

Hocam gerçekten kablosuz ağ üzerinden bu kadar yüksek veri transveri oluyormu.

Ben bilgisayara ingirdiğim bluray yani 10 - 20 gb lık filmleri kablosuz olrak mediaplayerden oynatmak istiyorum.

gerçekten saniyede 40 mb hız vadediyorsa ağ kablosu kurmama gerek yok.

Bu konuda bilgi almak istiyorum ona göre alacağım bu ürünü

40mb/sn elde etmek pek mümkün olmayabilir ama istediğiniz blueray filmi ağ üzerinden izleyebileceğiniz performansı verecektir benim rt-n56u ile 16gb'lik 3d full-hd filmleri rahatlıkla izliyorum kablosuzdan

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

quote:

n55 i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum airties 204 ten sonra çağ atlamış gibiyim kopma olayı kesinlikle yok kablosuz ağdan takılmadan bluray izlenebiliyor 40 mb in üzerinde veri akışı var

Ben bilgisayara ingirdiğim bluray yani 10 - 20 gb lık filmleri kablosuz olrak mediaplayerden oynatmak istiyorum.

40mb/sn elde etmek pek mümkün olmayabilir ama istediğiniz blueray filmi ağ üzerinden izleyebileceğiniz performansı verecektir benim rt-n56u ile 16gb'lik 3d full-hd filmleri rahatlıkla izliyorum kablosuzdan

Kardeş bana senin ürününü önerirmisin.

Yanlız senin ürünün modem özelliği olması lazım bende modem yok. Bu kullandığında modem özelliği var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş bana senin ürününü önerirmisin.

Yanlız senin ürünün modem özelliği olması lazım bende modem yok. Bu kullandığında modem özelliği var mı

Dsl-n55u zaten benimkinin modem ozelliklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu pek okuyamadım vaktim yoktu.Eğer daha önceden sorulduysa kusuruma bakmayın
    Bir soru sormak istiyorum modemimi değiştiriyorum yarın bu modem cok tavsiye edildi.Benim icin wifi önemli değil sadece ps3 icin istiyorum.Nat sorunu dolayısıyla.Coğu oyunun multiplayer kısmına bağlanamıyorum ping im yüksek oluyor genelde.
    Acaba bu modem ps3 icin alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 17 Ekim 2013; 21:03:37 >
  • Forever asus

• Evet sonunda aldım ama önceleri bayağı moralim bozuldu.

Cihazı kurdum tabi 2.4 ve 5 ghz kuruldu. telefonlar rahat bağlandı.

Ama labtop bir türlü görmüyor karşısında durun (4 metre mesafede ) modemi.Listesinde bile çıkmıyor.

4-5 dakika sonra bağlanıyor.

Bilgisayar modeme uzak.4 çukuk çekiyor.Wireless adaptör le wifi alıyor. tp linkin tek antenli wireless adaptörüvar bilgisayarda. 4 çubuk çekiyor ama veri bir geliyor bir gidiyor.bağlantı kesilmiyor. ama örneğin download bağlıyor 10 saniye sonra duruyor sonra yine başlıyor. Tam bir hayal kırıklığı.

Sonra şu 5 ghz i kapatayım dedim neyse kendine geldi gibi. 5 ghz açıkken niye bu kadar kötü oluyor bağlantı acaba . Birde wireless adaptör wireless n destekli. modemin arayüzünden 2.4 ghz lık bölümde sadece "n" seçtim ama modeme bağlanınca bilgisayarda wireless g bağlantı var diyor.
    Media server kuracağım % 70 de kalıyor uzak sunucuya bağlanamıyorum diyor.Bende manuel olrak o dosyayı indirdim.mediaserver10020mips.ipk dosyasını ama nasıl manuel yükleyeceğim bilgim yok

Neden olmuyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 19 Ekim 2013; 5:18:54 >

• quote:

Evet sonunda aldım ama önceleri bayağı moralim bozuldu.

Cihazı kurdum tabi 2.4 ve 5 ghz kuruldu. telefonlar rahat bağlandı.

Ama labtop bir türlü görmüyor karşısında durun (4 metre mesafede ) modemi.Listesinde bile çıkmıyor.

4-5 dakika sonra bağlanıyor.

Bilgisayar modeme uzak.4 çukuk çekiyor.Wireless adaptör le wifi alıyor. tp linkin tek antenli wireless adaptörüvar bilgisayarda. 4 çubuk çekiyor ama veri bir geliyor bir gidiyor.bağlantı kesilmiyor. ama örneğin download bağlıyor 10 saniye sonra duruyor sonra yine başlıyor. Tam bir hayal kırıklığı.

Sonra şu 5 ghz i kapatayım dedim neyse kendine geldi gibi. 5 ghz açıkken niye bu kadar kötü oluyor bağlantı acaba . Birde wireless adaptör wireless n destekli. modemin arayüzünden 2.4 ghz lık bölümde sadece "n" seçtim ama modeme bağlanınca bilgisayarda wireless g bağlantı var diyor.
    Media server kuracağım % 70 de kalıyor uzak sunucuya bağlanamıyorum diyor.Bende manuel olrak o dosyayı indirdim.mediaserver10020mips.ipk dosyasını ama nasıl manuel yükleyeceğim bilgim yok

Neden olmuyor acaba

Nerdesiniz arkadaşlar. Asus iyi dendi ama daha mediaserver eklentisini bile kuramıyoruz.2 günder uzak sunucuya ulaşılamıyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 19 Ekim 2013; 19:23:07 >

• 2.4ghz nin cekiminin 5ghz ile alakali olacagini sanmiyorum, son frimware i yuklediniz mi? Uygulama yukleme konusu ise gecen bir arkadasin da vardi daha sonra yuklenmisti, sanirim serverlari dolu oluyor bazen

• bende vardı öyle bi sorun son versiyon yükleyip modemi kapatıp açınca düzelmişti yanlış hatırlamıyorsam biraz da ısrarcı olmak gerekiyor orası daha ayrı bi konu ama sonunda yükleniyor.
  • quote:

2.4ghz nin cekiminin 5ghz ile alakali olacagini sanmiyorum, son frimware i yuklediniz mi? Uygulama yukleme konusu ise gecen bir arkadasin da vardi daha sonra yuklenmisti, sanirim serverlari dolu oluyor bazen

son firmware yüklü.telefonlar sorunsuz ama usb dongle ile internete bağlanan bir lap top ve bir pc ya hiç görmüyor yada veri kesik kesik geliyor.

media servere 30 kere denemişimdir surekli uzak sunucuya bağlanamıyorum diyor
  • hocam türk usulü kapatıp açın yeniden başlatın yada günü değişik zamanlarında deneyin bende zor yüklemiştim ama yüklemiştim
    bilgisayar konusunda bişey diyemem benim bilgisayar kabloyla bağlı sorunsuz laptop bağlı sorunsuz ayrıca yine dongle la alt katta masaüstü var oda sorunsuz
    ailecek beş telefon iki tablet üç bilgisayar televizyon media player herşey sorunsuz
    gerekirse fabrika ayarlarına dönün yada yeniden yükleyin son firmware i ilk başlarda bende epey zorlanmıştım ama sonunda düzene giriyor herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

hocam türk usulü kapatıp açın yeniden başlatın yada günü değişik zamanlarında deneyin bende zor yüklemiştim ama yüklemiştim
    bilgisayar konusunda bişey diyemem benim bilgisayar kabloyla bağlı sorunsuz laptop bağlı sorunsuz ayrıca yine dongle la alt katta masaüstü var oda sorunsuz
    ailecek beş telefon iki tablet üç bilgisayar televizyon media player herşey sorunsuz
    gerekirse fabrika ayarlarına dönün yada yeniden yükleyin son firmware i ilk başlarda bende epey zorlanmıştım ama sonunda düzene giriyor herşey.

Sanırım nedenini buldum. Ama bu yazılım hatası olmalı.

Şimdi ben kabloyla tv ye , ses sistemine ve digital uydu alıcısına internet veriyorum.

2 telefon ve 2 usb adabtör ilede internete çıkan bilgisayar var.

Ama ilginçtir kablolu modeme bağlanan digital uydu alıcısı interneti kesintiye uğratıyor.

Onun kablosunu çıkırınca hiçbir sorun yok.

Hiç birşey anlamadım bu işten. Tamam uydu alıcısı kart paylaşımdan dolayı internete bağlanıyor sürekli iyi de benim bütün ağda internetimi nasıl arasıra kesintiye uğratır.Çünkü aldığı dosyalar son derece küçük dosyalar.

• 5 mhz bağlantı nasıl kapatılıyor bu alette
  • modem arayüzünden kablosuz sekmesine gel oradan da profesyonel bölümüne geç frekansı 5 ghz ye getir hemen altında da radyo etkinleştirilsin mi yazar onu kapat bu kadar.
    @aragorn_35

dostum dostum belki kabloda sıkıntı vardır yada kartta teknik detaylardan hiç anlamam
    @Player ONE
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

modem arayüzünden kablosuz sekmesine gel oradan da profesyonel bölümüne geç frekansı 5 ghz ye getir hemen altında da radyo etkinleştirilsin mi yazar onu kapat bu kadar.
    @aragorn_35

dostum dostum belki kabloda sıkıntı vardır yada kartta teknik detaylardan hiç anlamam
    @Player ONE

Bu konu uzmanlık istiyor herhalde. Birde ağ bölümünde açayım bakalım belki anlayan vardır.

Bir örnek daha vereyim digital uydu alıcısını taktım ve bir türlü foruma girdim ama çzellikle bu konuyu açamadı tam 10 dakikadır. Kalktım gittim digital alıcıdan ağ kablosunu söktüm bilgisayarın başına geldim anında açtı.

Gelde işin içinden çık.

TAM UZMAN İŞİ

• Sanırım sorunu çözdüm . hem pc hem uydu alıcı aynı ip yi alıyormuş ondan sıkıntı ortaya çıkıyormuş.

Şuanda şükür herşey işliyor gibi.

Ama anlam veremedigim şeyler var . örneğin modeme bağlı harddiskteki 20 gb lik bluray filmi 2mts dosyasını bilgisayar üzerinden xmbc programıyla rahat oynatıyor.bu modemin gerçekten hızlı olduğunu göstetiyor. ama aynı filmi uydu alıcıdan media playerden oynatınca hafif takılmalı geliyor . Bir de dts sesler gelmiyor . Yani usb den taksam media playere dts sesler geliyor ama agdan ses kesik . Son durumu saymazsam cihazdan memnunum @hey @hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 23 Ekim 2013; 19:30:10 >
  • quote:

Sanırım sorunu çözdüm . hem pc hem uydu alıcı aynı ip yi alıyormuş ondan sıkıntı ortaya çıkıyormuş.

Şuanda şükür herşey işliyor gibi.

Ama anlam veremedigim şeyler var . örneğin modeme bağlı harddiskteki 20 gb lik bluray filmi 2mts dosyasını bilgisayar üzerinden xmbc programıyla rahat oynatıyor.bu modemin gerçekten hızlı olduğunu göstetiyor. ama aynı filmi uydu alıcıdan media playerden oynatınca hafif takılmalı geliyor . Bir de dts sesler gelmiyor . Yani usb den taksam media playere dts sesler geliyor ama agdan ses kesik . Son durumu saymazsam cihazdan memnunum @hey @hey

Basit birsey oldugu belliymis aslinda medya playerda sorun yasiyorsaniz ama bilgisayarda yoksa bu medya player in kablosuz performansindan da kaynaklaniyor olabilir

• Ayni cihaz bende var 2 ayda bozuldu wireless enable olmuyor yardimlarinizi bekliyorum.

• Arkadaşlar ftp üzerinden yada samba açıkken modeme bağlı harddiske nasıl dosya göndereceğiz.

Siz bunu nasıl yapıyorsunuz. Pc ile yaptığım downloadların o harddiske kaydolmasını sağlamak istiyorum
  • quote:

Arkadaşlar ftp üzerinden yada samba açıkken modeme bağlı harddiske nasıl dosya göndereceğiz.

Siz bunu nasıl yapıyorsunuz. Pc ile yaptığım downloadların o harddiske kaydolmasını sağlamak istiyorum

Samba aciksa yerel agdan modemi direk bilgisayar olarak gorebilirsiniz. Paylastiginiz dosyanin icine direk kopyalama silme vs yaparsiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.