Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

Arkadaşlar ftp üzerinden yada samba açıkken modeme bağlı harddiske nasıl dosya göndereceğiz.

Siz bunu nasıl yapıyorsunuz. Pc ile yaptığım downloadların o harddiske kaydolmasını sağlamak istiyorum

Samba aciksa yerel agdan modemi direk bilgisayar olarak gorebilirsiniz. Paylastiginiz dosyanin icine direk kopyalama silme vs yaparsiniz

bende olmuyor windows 7 de "ağ" tıklayınca ağ altyapısı diye modem görülüyor.ona tıklayınca da şu anda bağlantı kesilemiyor , bağlantı bağlantı kesmeyle meşgul deniyor.

samba aktif görünüyor. ama mediaserver yüklü değil.çünkü yüklerken hata verip hep yarıda kalıyor.error diyor. yada hatalı dosya falan uyarısı veriyor

• Arkadaşlar dün modem ara yüzüne girdiğim de media server seçeneğinin altında çevrim içi güncellemeniz vardır diye bir uyarı çıktı bende güncellemeyi yapmak için update e bastım ancak güncelleme hata verdi ve yüklemiş olduğum eski media server programını da sildi şimdi hiç bir şekilde media server yüklenmiyor asus forumlarına girdiğim de bununla iligili topic açılmış bir çok kişi bu sorunu yaşıyor o yüzden tavsiyem bir süre için bu güncellemeyi yapmayın yoksa sizde benim gibi server sız kalırsınız sorun düzeldiğinde tekrar buraya yazarım umarım sorunda çözülür çünkü topic açılalı 15 gün olmuş hala bir düzelme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_35

Arkadaşlar dün modem ara yüzüne girdiğim de media server seçeneğinin altında çevrim içi güncellemeniz vardır diye bir uyarı çıktı bende güncellemeyi yapmak için update e bastım ancak güncelleme hata verdi ve yüklemiş olduğum eski media server programını da sildi şimdi hiç bir şekilde media server yüklenmiyor asus forumlarına girdiğim de bununla iligili topic açılmış bir çok kişi bu sorunu yaşıyor o yüzden tavsiyem bir süre için bu güncellemeyi yapmayın yoksa sizde benim gibi server sız kalırsınız sorun düzeldiğinde tekrar buraya yazarım umarım sorunda çözülür çünkü topic açılalı 15 gün olmuş hala bir düzelme yok

Evet media server konusunda sıkıntı var bndede yuklenmiyor.asus forum sayfasinda sikintilar cogu kiside var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3g wınn ile adsl hattımızı birlikte kullanabiliyormuyuz ? veya download adsl upload 3g şeklinde yapılabiliyormu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

3g wınn ile adsl hattımızı birlikte kullanabiliyormuyuz ? veya download adsl upload 3g şeklinde yapılabiliyormu !

Fail over olarak kullanabiliyorsunuz. Yani mesela adsl kesildi 3g den baglaniyor, adsl geri geldi adsl den baglaniyor. Bate firmwarede loadbalance ta vardi fakat dediginiz gibi upload birinden download birinden seklinde secilecegini sanmam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caprice

3g wınn ile adsl hattımızı birlikte kullanabiliyormuyuz ? veya download adsl upload 3g şeklinde yapılabiliyormu !

Fail over olarak kullanabiliyorsunuz. Yani mesela adsl kesildi 3g den baglaniyor, adsl geri geldi adsl den baglaniyor. Bate firmwarede loadbalance ta vardi fakat dediginiz gibi upload birinden download birinden seklinde secilecegini sanmam

teşekkür ederim cevabınız için, 3g wınn ile adsl hattımızı birlikte kullanabiliyor olsak upload birinden download birinden seklinde olmasada olur :) denemelerimde 2 hat aynı anda aktif olmuyor.

• Daha önceki firmwarede mevcutmuş, son yazılımlarda wan menüsünde dual band menüsü yok video da yüklü olan firmwarede dual band wan mevcut.

• arkadaşlar asus firmware downgrade yaptım (DSL-N55U_3.0.0.5_374_150-g3f7e2cc_Annex_A(trx_DualWAN)) dual wan geldi amma aynı anda her ikiside bağlı gözüksede fiziki olarak bağlı değiller hatlardan birisini söktüğümde diğerinin bağlanması çok sürmesede 50-60 saniyeyi bulabiliyor, ozaman ne anlamı kalıyor multi wanın,

Dual WAN menüsünde

Primary WAN DSL
    Secondary WAN USB 3G modem
    Multi WAN Mode LoadBalance seçili.

İşyeri veya evinde yedekli çalışmak isteyenler için uygun gibi gözüksede espirisi yok neden derseniz upload yaptığınızı düşünürsek bağlantılarda kopma olduğunda anlık geçiş yapmıyor uploadda düşecek netice itibarı ile,

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!
     Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 4 Kasım 2013; 17:40:37 >

• bende asus n55u sahibiyim lakin yeni aldım
    arayüzü kurcalarken antenin dbi cinsinden gücünün ayarlanabildiğini gördüm sonrası ise kurcalamak istemedim.
    ardından modemi güncelledikten sonra bir türlü bulamadım bu özelliği
    şu an tahmin edilen performansı hiç alamadım 2 oda öteden 2.4 ghz 4 diş çekmekte
    5 ghz ise 4 metreden sonrasını görmüyor. 5ghz özelliğini kapattım ayarlardan bi işe yaradığı yok su anda
    benim kesin anteni kuvvetlendirmem lazım ama arayüzde bu ayarı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

bende asus n55u sahibiyim lakin yeni aldım
    arayüzü kurcalarken antenin dbi cinsinden gücünün ayarlanabildiğini gördüm sonrası ise kurcalamak istemedim.
    ardından modemi güncelledikten sonra bir türlü bulamadım bu özelliği
    şu an tahmin edilen performansı hiç alamadım 2 oda öteden 2.4 ghz 4 diş çekmekte
    5 ghz ise 4 metreden sonrasını görmüyor. 5ghz özelliğini kapattım ayarlardan bi işe yaradığı yok su anda
    benim kesin anteni kuvvetlendirmem lazım ama arayüzde bu ayarı bulamadım

2.4 GHz de anten 9 db 5 GHz çıktığında 4-5 db ye düşüyor,yaygın olmadığından çok fazla anten yok beklemekte fayda var,

http://www.ebay.com/itm/D7FD-Premiertek-ANT-7DBI-DUAL-802-11ac-a-b-g-n-2-4GHz-5-5-8GHz-Dual-Band-7dBi-An-/131038494884?pt=US_Directional_Network_Antennas&hash=item1e8280c0a4

http://www.ebay.com/itm/Antenne-AIR-ANT5135D-5GHZ-3-5DBI-Dipole-Antenna-RP-TNC-fur-Cisco-Aironet-/331056609952?pt=DE_Computing_Richtantennen&hash=item4d1482faa0

http://www.ebay.com/itm/NEW-AIR-ANT5135D-R-5GHZ-3-5DBI-Dipole-Antenna-for-Cisco-Aironet-1232-1242-1252-/261034687951?pt=US_Directional_Network_Antennas&hash=item3cc6e13dcf

http://www.ebay.com/itm/6dbi-WiFi-2-4GHz-5GHz-5-8GHz-Dual-Wide-Band-Antenna-RP-SMA-Asus-Linksys-D-Link-/111130558201?pt=US_Directional_Network_Antennas&hash=item19dfe5bef9

http://www.ebay.com/itm/Wifi-Antenna-5-dbi-5GHz-N-Jack-indoor-omni-directional-antenna-185-mm-/160890062712?pt=US_Directional_Network_Antennas&hash=item2575cb8778

http://www.ebay.com/itm/SuperPass-5GHz-15dBi-90-degree-Sector-Patch-Antenna-/360312608006?pt=US_Directional_Network_Antennas&hash=item53e44e1506

http://www.ebay.com/itm/2pcs-5GHz-3-5dBi-Black-Dipole-Antenna-RP-TNC-Cisco-Aironet-1232-1242-/330763453027?pt=US_Directional_Network_Antennas&hash=item4d0309c263

• sanırım asus sonraki firmware lerinde çekim gücünü düşürmüş. eğer tek probleminiz çekim gücü ise eski firmware ile deneme yapabilir misiniz ?
  • quote:

sanırım asus sonraki firmware lerinde çekim gücünü düşürmüş. eğer tek probleminiz çekim gücü ise eski firmware ile deneme yapabilir misiniz ?

evet güncellemeden önce dbi ayarlarından olduğunu görmüştüm
    -5 ile +5 arasında ayarlanıyordu.
    def olarak galiba ya 2 de idi yada 3 de idi bunu 5 yaparsam sorun çözülür gibime geliyor.
    ama hangi firmware yükleyicem onu bulamadım araştırmaktayım ingilizceyle aram pek ii değil
  • quote:

quote:

sanırım asus sonraki firmware lerinde çekim gücünü düşürmüş. eğer tek probleminiz çekim gücü ise eski firmware ile deneme yapabilir misiniz ?

def olarak galiba ya 2 de idi yada 3 de idi bunu 5 yaparsam sorun çözülür gibime geliyor.
    ama hangi firmware yükleyicem onu bulamadım araştırmaktayım ingilizceyle aram pek ii değil

Bulursan benim de haberim olsun. Mesajı alıntılarsan sevinirim.

Dahili antenli Linksys WAG160N den buna geçtim hem Gigabit Ethernet ve 300MBs hem de evdeki çekim sıkıntısı nedeniyle.
    Fakat çekim gücü hiç de beklediğim gibi değil, eski modemimden farkı nerdeyse yok gibi.
    3 adet şundan sipariş verdim (http://www.ebay.com/itm/130770626542 9dblik)

Ayrıca Modemin dibinden LG-G2 ile bağlandığımda 150MBs görünüyor (Hem 2,4GHz hem de 5GHz de).
    Halbuki bu telefonu 300 destekliyor diye biliyorum, telefonda mı, ayarlarda mı modemde mi yoksa firmware de mi bir sıkıntı var acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 7 Kasım 2013; 13:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

quote:

quote:

Bulursan benim de haberim olsun. Mesajı alıntılarsan sevinirim.

Dahili antenli Linksys WAG160N den buna geçtim hem Gigabit Ethernet ve 300MBs hem de evdeki çekim sıkıntısı nedeniyle.
    Fakat çekim gücü hiç de beklediğim gibi değil, eski modemimden farkı nerdeyse yok gibi.
    3 adet şundan sipariş verdim (http://www.ebay.com/itm/130770626542 9dblik)

Ayrıca Modemin dibinden LG-G2 ile bağlandığımda 150MBs görünüyor (Hem 2,4GHz hem de 5GHz de).
    Halbuki bu telefonu 300 destekliyor diye biliyorum, telefonda mı, ayarlarda mı modemde mi yoksa firmware de mi bir sıkıntı var acaba.

quote:

bağlanma hızı gösterme olayı genelde 20/40mhz ayarından oluyor onu yalnız 40yapabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suphion

bağlanma hızı gösterme olayı genelde 20/40mhz ayarından oluyor onu yalnız 40yapabilirsiniz

Teşekkürler.
    Eve gidince bu ayarı denerim
  • Media server kurulumu problemi yaşayanlar aşağıdaki firmware i kurabilir.

DSL-N55U_3.0.0.4_374_1395-g18bfc4f_Annex_A(trx).rar
    https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/DD2E1EB54ADB41B2BF8D16243F98E7CDY
  • hey kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler hocam bikaç gündür asustakilerin kulaklarını epey çınlatmıştım....
  • Arkadaşlar torrent indirme ve media server özelliği için bu cihazı almayı planlıyordum fakat gördüğüme göre cıhazda sorun yaşamayan yok.Ek olarak cıhazı 2 katlı her kat 250m2 evde kullanmayı planlıyordum ki anten gücü de düşürülmüş . Bana önerebileceğiniz başka bir torrent özellikli modem var mı ?
    *Fiyat önemli 250tl den fazla vermek istemiyorum.
  • ve sonunda dsl-n55u da daha fazla çekim isteyenler için custom firmware asus tarafından desteklenen bir firmware değil o yüzden sorumluluk size aittir.

ASUS DSL-N55U Custom Firmware(Daha fazla çekim gücü için)
    http://www.filedropper.com/dsl-n55u30043741396-testannexa
  • Android ile birlikte kullanabileceğimiz uyglamalar neler?( Aicloud ve download master dışında)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.