Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba modeme uzaktan erişim için gereken port forwarding ve dns işlemleri nasıl yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagenist

arkadaşlar merhaba modeme uzaktan erişim için gereken port forwarding ve dns işlemleri nasıl yapılıyor ?

Port yonlendirmye gerek yok, sade ai cloud kismina girin ordan adimlari takip ettiginizde zaten dns i etkinlestiriyorsunuz ardindan xxx.asuscomm.com adresinizi olusturuyorsunuz islem bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz ai cloud ile ayarlari yaptim. Https ile xxx.asuscomm.com adresinden modeme takili hdd ye erisiyorum. Ancak http ile modemin arayuzune erisemiyorum. Bunun icin bir tavsiyeniz var mı cevabiniz icin tesekkur ederim

• Bu modem ile TP-Link TD-W8980'i karşılaştırırsak hangisi daha iyidir acaba özellikle sinyal kuvveti.
  • quote:

Dediğiniz ai cloud ile ayarlari yaptim. Https ile xxx.asuscomm.com adresinden modeme takili hdd ye erisiyorum. Ancak http ile modemin arayuzune erisemiyorum. Bunun icin bir tavsiyeniz var mı cevabiniz icin tesekkur ederim

Firewall u kapamalisiniz

• Dostlar, tavsiyeleriniz (özellikle @Hey) sayesinde bu modeli HepsiBurada'dan aldım, yarın elime geçer görünüyor. Sormak istediğim; kurulum'da 2.5GHz ve 5GHz ikisini de kurmak mecburi mi? 2.5 ve 5 GHz neden ayrıma gidilmiş? Hangi cihazlar 2,5 hangileri 5 kullanıyor. Burasını pek toparlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Dediğiniz ai cloud ile ayarlari yaptim. Https ile xxx.asuscomm.com adresinden modeme takili hdd ye erisiyorum. Ancak http ile modemin arayuzune erisemiyorum. Bunun icin bir tavsiyeniz var mı cevabiniz icin tesekkur ederim

Firewall u kapamalisiniz

teşekkür ederim sayenizde modeme erişebiliyorum. umarım firewall u tamamen kapatmak sıkıntı yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ascentarium

Dostlar, tavsiyeleriniz (özellikle @Hey) sayesinde bu modeli HepsiBurada'dan aldım, yarın elime geçer görünüyor. Sormak istediğim; kurulum'da 2.5GHz ve 5GHz ikisini de kurmak mecburi mi? 2.5 ve 5 GHz neden ayrıma gidilmiş? Hangi cihazlar 2,5 hangileri 5 kullanıyor. Burasını pek toparlayamadım.

2sinide kurmaniza gerek yok tek bir ağ da kurablirisniz kablosuz olarak yani 1 taneisnide aktifleştirebiliyorsunuz o konuda sorun yok...2.4 şu anda elinizdeki her cihaz eski yeni fark etmez hepsi için geçerli bir ağ durumu...5ghz ise sadece desteklenen cihazlarda bu iphone 5 ve üzeri ipad in yeni serileri vsvs...başka bir sorunuz varsa alim...bende kullaniyorm cihaz çok memnunum...
  • oskis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim paylaşımınıza. Akşam denedim bütün cihazlar 2.4'den çalışıyor. 5GHz'e şimdilik gerek yok gibi. Fakat 5Ghz nereden kapatılır/açılır bir türlü bulamadım. Bilginiz var mıdır?
  • quote:

Teşekkür ederim paylaşımınıza. Akşam denedim bütün cihazlar 2.4'den çalışıyor. 5GHz'e şimdilik gerek yok gibi. Fakat 5Ghz nereden kapatılır/açılır bir türlü bulamadım. Bilginiz var mıdır?

ayarlardan girip kablosuz aglara gelip ortada 2.4 ve 5ghz yazar 5ghz tiklayin ssd gizle var diye (tam ismini hatirlamiyorm)bunun ismini gizle olur biter açik olur ama kimse goremez ki onada gerek yok hepsi açik olsa sana bir eksisi yok artisi var ilerde ugraşmicaksin açmak için ...onada şifre koy kimse giremez
  • oskis kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç karıştırmayayım daha iyi. Aralık iPhone 5s ve iPad Air alacağım, bunlar 5GHz istiyorsa onlara kullanırım.

5Ghz yayını sadece 5GHz destekleyen cihazlar mı görüyor? Asus'a bağlandığım tüm cihazlar sadece 2.4GHz yayını görüyor, 5GHz hiç görünmüyor. Normal midir bu yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum...
  • quote:

O zaman hiç karıştırmayayım daha iyi. Aralık iPhone 5s ve iPad Air alacağım, bunlar 5GHz istiyorsa onlara kullanırım.

5Ghz yayını sadece 5GHz destekleyen cihazlar mı görüyor? Asus'a bağlandığım tüm cihazlar sadece 2.4GHz yayını görüyor, 5GHz hiç görünmüyor. Normal midir bu yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum...

5ghz destekleyenler goruur ve boyle gormeside iyi yawaşlama yaşamiyorsun...zaten 5ghzdeki amaçta bu degilmidir :)
  • quote:

5ghz yi sadece 5ghz destekliler görebilir

5ghz yi kullanmıyorum şimdilik kapayım istiyorsanız aşağıdaki gibi yapabilirsiniz

hemen xyzpt.asuscomm.com adresimden evimdeki modemimin arayüzüne girdim ve size ss aldım

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

• quote:

quote:

5ghz yi kullanmıyorum şimdilik kapayım istiyorsanız aşağıdaki gibi yapabilirsiniz

hemen xyzpt.asuscomm.com adresimden evimdeki modemimin arayüzüne girdim ve size ss aldım

hocam sitesinde yeni güncelleme çikmiş eve akşam gidip güncelliyim diorum ...siz güncelledinizmi acaba? son sürümüne? ve bir soru daha bu güncellemelerden sonra cihazin arkasindaki reset tuşu ile reset atmak saglikli olurmu yenilemek için en azindan..?

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

quote:

hocam sitesinde yeni güncelleme çikmiş eve akşam gidip güncelliyim diorum ...siz güncelledinizmi acaba? son sürümüne? ve bir soru daha bu güncellemelerden sonra cihazin arkasindaki reset tuşu ile reset atmak saglikli olurmu yenilemek için en azindan..?

Eğer çok eski version kullanıyorsanız evet güncelleme mantıklı özellikle bir önceki versionda çok düzenleme gelmiş

Version 3.0.0.4.374.1396
    Description ASUS DSL-N55U Firmware version 3.0.0.4.374_1396(Annex A)
    Fixed IPTV cannot work with DSL WAN
    File Size 8.12 MBytesupdate 2013/11/21
    Download from Global

Version 3.0.0.4.374.1396
    Description ASUS DSL-N55U Firmware version 3.0.0.4.374_1396(Annex A)for restoration tool.
    File Size 7.82 MBytesupdate 2013/11/21
    Download from Global

Version 3.0.0.4.374.1395
    Description ASUS DSL-N55U Firmware version 3.0.0.4.374_1395 (Annex A)
    Notice: After upgrading to 3.0.0.4.374_1395 please press the hardware reset button of DSL-N55U over 8 seconds to reset the modem router.

Please confirm the label at the bottom of DSL-N55U shows H/W Ver.: A1 to download firmware version—3.0.0.4.374_1395 (Annex A).
    If the label on the box of DSL-N55U shows 90-IG2500"2E00-APA0-" near H/W Ver.: A1 or H/W Ver.: B1, please download firmware version—3.0.0.4.374_1395 (Annex A).

1. Now supports Dual WAN feature(Advanced Settings > WAN > Dual WAN).
    2. Now supports Bitswap control feature, default Enabled(Advanced Settings > Administration > DSL Setting > Bitswap)
    3. Allow go back to main page while during QIS ADSL auto detection/Phone line not plugged-in state.
    4. Stability Adjustment, now includes options -6 dB ~ -10 dB.
    5. QIS manual setting list updated, added Italy ISP - Fastweb (MER).
    6. Fixed Media Server failed to be installed issue.
    7. Fixed throughput issue when VPN server broadcast is enabled.
    8. Fixed minidlna memory leak issue.
    9. Fixed USB application update related issues.
    10. Fixed DNS Amplified DDoS vulnerability.
    11. Fixed Media Server related issues.
    12. Fixed potential security concern for Virtual Server / Port Forwarding feature.
    13. Fixed 2.4GHz wireless extension channel display Auto when control channel is not Auto issue.
    14. Fine tune Disk Utility.
    15. Allow access of DNS(53 port) from LAN only.
    16. Update USB Modem ISP list for Poland.
    17. Fixed Smart Sync related issues.
    18. Now NTP status will be reset properly.
    19. Fixed httpd security vulnerability.
    File Size 8.13 MBytesupdate 2013/11/14
    Download from Global

• #oskis #hey

Destek ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Ben akşam kurar kurmaz hemen güncelleme var mı yok mu kontrol ettim arayüzden. Güncelleme bulundu uyarısı ile hemen güncelledim. Bir sıkıntı yaşamadım. USRobotics sonrası Asus bana Doğan görünümlü Şahin sonrası Mercedes gibi geldi. İyi ki bu marka/model'de karar kılmışım. Tekrar teşekkürler #hey
  • quote:

#oskis #hey

Destek ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Ben akşam kurar kurmaz hemen güncelleme var mı yok mu kontrol ettim arayüzden. Güncelleme bulundu uyarısı ile hemen güncelledim. Bir sıkıntı yaşamadım. USRobotics sonrası Asus bana Doğan görünümlü Şahin sonrası Mercedes gibi geldi. İyi ki bu marka/model'de karar kılmışım. Tekrar teşekkürler #hey

en önemliside ayni anda 2 ağa da baglanabilme şansi olmasi onemli....normalde modemlerde degiştirmen lasim ikisi aktif yok....
  • malesef bu modemin performansından hiç memnun değilim. eski modemimle kıyaslama yaptığım zaman online oyunlarda yaklaşık 20 ping fark oluyor ve bu çok büyük bir rakam. download- upload'ı karşılaştırmadım fakat onda da fark olduğunu düşünüyorum. wireless çekim gücüde nedense eski modemime göre zayıf. eski modemle odamdaki modem salonda 2-3 derecede çekerken bu modemle çekmiyor yada 1 derecede yavaş çekiyor. bi çok ayar denedim ve hala deniyorum. ama bu modemi kimseye tavsiye edemiyorum malesef.bu arada eski modemim airties rt 211
  • Modem'den her alanda ziyadesiyle memnunum. Ancak ufak bir sorun ile karşılaştım. Sony 46HX850 model TV'mi evvelden USRobotics router üzerinden, Sony'nin uygulaması "Medie Remote" ile kontrol edebiliyordum. Ancak Asus kurduğumda, Android tabletten aynı bağlantıyı kuramıyorum. Media Remote çalıştırıldığında öncelikle uyumlu olan ürünleri arıyor, bulunduğunda ise REGISTRATION adımı sonrası bağlantıyı kuruyor. Ancak ben tabletten MediaRemote çalıştırdığımda ise TV'yi görmüyor.

Tablet<>Asus ve 46HX850<>Asus internet bağlantılarında hiç bir sorun yok, tablet de TV de internet içeriklerini indirebiliyor. Ancak MediaRemote TV'yi bir türlü görmüyor. REGISTRATION yapılabilmesi için her iki ürünün de aynı network'ü kullanması gerekiyor. OK, her ikisi de Asus 2.4GHz üzerinde faal, fakat yine de görmüyor. Uygulamanın Help/Support kurcalarken bir not ile karşılaştım:

"your router might need to bypass privacy measures""

Bu dediği nedir ve Aus'da bu tam olarak nereden ayarlanabiliyor. Bilgisi olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascentarium -- 29 Kasım 2013; 16:21:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

malesef bu modemin performansından hiç memnun değilim. eski modemimle kıyaslama yaptığım zaman online oyunlarda yaklaşık 20 ping fark oluyor ve bu çok büyük bir rakam. download- upload'ı karşılaştırmadım fakat onda da fark olduğunu düşünüyorum. wireless çekim gücüde nedense eski modemime göre zayıf. eski modemle odamdaki modem salonda 2-3 derecede çekerken bu modemle çekmiyor yada 1 derecede yavaş çekiyor. bi çok ayar denedim ve hala deniyorum. ama bu modemi kimseye tavsiye edemiyorum malesef.bu arada eski modemim airties rt 211

çekim gücü için bu custom firmware i deneyebilirsiniz, daha iyi çektiğinde ping de daha iyi olabilecektir diye düşünüyorum

http://www.filedropper.com/dsl-n55u30043741396-testannexa

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.