Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarım wired bağlı. o firmware pingime etki etmez büyük ihtimalle. official olmayan firmware yükleyip riske atamam modemimi. zaten sorun bu firmware ile halloluyosa modemin dandik olduğunun tescilidir bu olay.
  • Asus DSL-N12U aldim. 3g ile yedekleme yapmak icin aldim, sorum sudur ki

dsl koptugunda otomatik 3g`ye gecerken bekleme suresi varmi, yoksa hemen geciyormu mu?

statik ip 3g kullanan varmi, extra ayar gerekirmi ?
  • Yeni güncellemeyi kurunca 15 olan ping değerim 29 oldu...:/
    Downgrade gibi bi şansım varmı..? Varsa o fw yi bana yollarmısınız arkadaşlar?
  • bu modemden aldım sadece torrent özelliği için ama o kadar gereksizmiş ki bin kere pişmanım. torrent olayı facia arkadaşlar. 1000+ seed olan dosyaları bile indirmiyor. utorrent ile 1 saatte indirdiğim aynı dosya 2 gün oldu hala %43 de . asus'tur kraldır belki ama benim hiç işime yaramadı. torrent için alacak olanlar iyice düşünsün ve öyle alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1g4

bu modemden aldım sadece torrent özelliği için ama o kadar gereksizmiş ki bin kere pişmanım. torrent olayı facia arkadaşlar. 1000+ seed olan dosyaları bile indirmiyor. utorrent ile 1 saatte indirdiğim aynı dosya 2 gün oldu hala %43 de . asus'tur kraldır belki ama benim hiç işime yaramadı. torrent için alacak olanlar iyice düşünsün ve öyle alsın.

firmware update denediniz mi biryerde sıkıntı olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Turkcell den yeni vinn lardan aldim huawei E3131 21.6 mbps diye geciyor .
    modem gormedi acaba desteklemiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Orijinalden alıntı: hey

Turkcell den yeni vinn lardan aldim huawei E3131 21.6 mbps diye geciyor .
    modem gormedi acaba desteklemiyor mu?

burdan destek listesine bakabiliyorsunuz router ların listesinde var yüksek ihtimal destekli son firmware i yükleyip deneyin, görmüyor mu yoksa bağlanamıyor musunuz ?

http://event.asus.com/2009/networks/3gsupport/

• quote:

bu modemden aldım sadece torrent özelliği için ama o kadar gereksizmiş ki bin kere pişmanım. torrent olayı facia arkadaşlar. 1000+ seed olan dosyaları bile indirmiyor. utorrent ile 1 saatte indirdiğim aynı dosya 2 gün oldu hala %43 de . asus'tur kraldır belki ama benim hiç işime yaramadı. torrent için alacak olanlar iyice düşünsün ve öyle alsın.

Hocam ne yaptın ya. Tamda torrent için alacaktım ben bu ürünü.
  • hey kullanıcısına yanıt
    hocam 3G`yi yedekleme icin kullanacaktim buyuk sikinti oldu.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/7400/VINN-TURKCELL-3G-MOBIL-MODEM-21-6MB-S__74009363_1.jpg

bu urunden alip kullanirken sikinti yasayan oldumu. son firmware yuklu turkiye turkcell vinn seciyorum apn mgb arama *99# .

vinn`i pc ye baglayinca sorun yok. baglaniyor

modeme takinca mavi isik yanip sonuyor. turkuaz isik yanmiyor.
  • quote:

sadece torrent icin en mantikli ve maliyetsiz yol ddwrt destekli bir router alip yola devam etmek

80 lira gibi bur meblaya bu işi çözebilirdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 16 Aralık 2013; 14:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

hocam 3G`yi yedekleme icin kullanacaktim buyuk sikinti oldu.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/7400/VINN-TURKCELL-3G-MOBIL-MODEM-21-6MB-S__74009363_1.jpg

bu urunden alip kullanirken sikinti yasayan oldumu. son firmware yuklu turkiye turkcell vinn seciyorum apn mgb arama *99# .

vinn`i pc ye baglayinca sorun yok. baglaniyor

modeme takinca mavi isik yanip sonuyor. turkuaz isik yanmiyor.

burada dsl-n55u 3g yedekli nasıl çalışıyor gösteriyor. eğer gösterilen işlemler ile çalışmıyorsa kullanıdığınız vınn modeli destekli olmayabilir yukarıdaki verdiğim linkten kontrol edebilirsiniz

asus dsl-n55u 3g dongle kurulumu
    http://www.youtube.com/watch?v=yqTTlMznMDs

asus dsl-n55u 3g yedekli çalışması
    http://www.youtube.com/watch?v=Kp5S4kpV_pw

asus dsl-n55u android telefonun internetini dağıtma
    http://www.youtube.com/watch?v=WSsProzYRNU

• Arkadaşlar bende bir sorun bulmuş bulunmaktayım ancak bir türlü çözümünü bulamadım .. Sorunum Kablolu iken inanılmaz bir hızım oluyor ancak kablosuz'a geçince hızım inanılmaz derecede düşüyor ve Youtube gibi videolu sitelerden bişey izleyemez duruma geliyorum .. diyeceksiniz ki başka oda dasındır az çeker çektiği kadar alırsın falan ama alakası yok 1-2 metre önündeyim modemin ve etrafında onu o kadar etkileyecek herhangi bir cihaz da yok oysaki tam çekiyor full .. anlamadım gitti bu sorunu nasıl çözebilirim ? Firmware de son sürüm de daha bugün güncelledim herhangi bir sorun çıkmadı güncellemeden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaeLmiX

Arkadaşlar bende bir sorun bulmuş bulunmaktayım ancak bir türlü çözümünü bulamadım .. Sorunum Kablolu iken inanılmaz bir hızım oluyor ancak kablosuz'a geçince hızım inanılmaz derecede düşüyor ve Youtube gibi videolu sitelerden bişey izleyemez duruma geliyorum .. diyeceksiniz ki başka oda dasındır az çeker çektiği kadar alırsın falan ama alakası yok 1-2 metre önündeyim modemin ve etrafında onu o kadar etkileyecek herhangi bir cihaz da yok oysaki tam çekiyor full .. anlamadım gitti bu sorunu nasıl çözebilirim ? Firmware de son sürüm de daha bugün güncelledim herhangi bir sorun çıkmadı güncellemeden...

Aynı sorunu bende Nexus 4 ve 5ghz ile bağlanırken yaşıyorum.

• Laptopla veya cep telefonla fark etmiyor kablosuzu oldukça yavaş nedendir bu?

• quote:

Laptopla veya cep telefonla fark etmiyor kablosuzu oldukça yavaş nedendir bu?

Firmware vs denemenize ragmen olmuyorsa belki de modem arizali

• Yok bağlantı çok yavaş sağlanıyor acaba engelleme olabilir mi??

• Modemim bugün elime ulaştı hemen kurulumunu yaptım masaüstüne kablo ile bağlandım telefon ile kablosuzdan bağlandım ancak Samsung Smart Tv scan ediyor görmüyor modemi nasıl bağlanabilirim kablosuza televizyon ile?
    Kablo ile tv ye bağladım çalışıyor net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Arkadaşlar bende bir sorun bulmuş bulunmaktayım ancak bir türlü çözümünü bulamadım .. Sorunum Kablolu iken inanılmaz bir hızım oluyor ancak kablosuz'a geçince hızım inanılmaz derecede düşüyor ve Youtube gibi videolu sitelerden bişey izleyemez duruma geliyorum .. diyeceksiniz ki başka oda dasındır az çeker çektiği kadar alırsın falan ama alakası yok 1-2 metre önündeyim modemin ve etrafında onu o kadar etkileyecek herhangi bir cihaz da yok oysaki tam çekiyor full .. anlamadım gitti bu sorunu nasıl çözebilirim ? Firmware de son sürüm de daha bugün güncelledim herhangi bir sorun çıkmadı güncellemeden...

Aynı sorunu bende Nexus 4 ve 5ghz ile bağlanırken yaşıyorum.

5ghz tirt cikti ayarlardan kapattim kullanmiyorum bile
    kablosuz sinyal mesafesi pek iyi degil
    eski framede anten sinyal gucu ayari vardi ama torrent calismiyordu
    son firaware de ise durum tam tersi torrent calisiyor ama 20m den baglanti cok yavas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• etyemez kullanıcısına yanıt
    Valla ben torrent işinden soğudum şikayetimi de yaptım. Bir adet Iomega harici diskim artık kafa sesi yapıyor ve koplayalama hataları veriyor. Bir adet kingston Flash bellegim artık çalışmıyor. Torrent uğruna heba oldu hepsi stabilite ile ilgili alakali bir şey yok modemde almayın aldirtmayin.

EDIT:bugün şikayetin cevabı geldi. Ürünü istanbula göndermemi istiyorlar. Fakat bir iki hafta modemsiz kalmaya değer mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 20 Aralık 2013; 15:05:07 >
  • arkadaşlar ben güncelleme yapamıyorum kontrol et dedikten sonra Kullanılabilir yeni aygıt yazılımı sürümü bulunmaktadır. Aygıt yazılımını yükseltmek istiyor musunuz? diyor tamam dedikten sonra download çubuğu çıkıyor Donanım yazılımı yükseltiliyor. Lütfen 3 dakika kadar bekleyin yazıyor bekliyorum %100 olduktan sonra tamamlandı yazıyor öylece kalıyor tıklayabileceğim herhangi bir buton falanda yok en son sayfayı yeniliyorum ama güncelleme bir türlü gerçekleşmiyor yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.