Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler modemim çok eskidi, bende bu modemden almayı planlıyorum. Satmayı düşünen olursa pm atabilir
  • Arkadaşlar bende modemi değişmeyi düşünüyorum mevcut modemim kablolu olduğu için telefon ve ileride alınca ps4'üde kullanayım diyorum kablosuz bi modem alıp tavsiye edermisiniz bu modeli değermi bu paraya ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Arkadaşlar bende modemi değişmeyi düşünüyorum mevcut modemim kablolu olduğu için telefon ve ileride alınca ps4'üde kullanayım diyorum kablosuz bi modem alıp tavsiye edermisiniz bu modeli değermi bu paraya ??

Torrent özelliği hariç gayet iyi çalışıyor. Media server özelliğini kullanmayacaksan daha ucuz bir model bakmanı tavsiye ederim.

* Usb ile bağladığın diskleri perişan ediyor.Diskler hiç boşta kalmıyor.Verileri çok dağınık yazıyor.Bu yüzden harici disklerden kafa sesi geliyor.Flash belleğim de bozuldu bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Arkadaşlar bende modemi değişmeyi düşünüyorum mevcut modemim kablolu olduğu için telefon ve ileride alınca ps4'üde kullanayım diyorum kablosuz bi modem alıp tavsiye edermisiniz bu modeli değermi bu paraya ??

Torrent özelliği hariç gayet iyi çalışıyor. Media server özelliğini kullanmayacaksan daha ucuz bir model bakmanı tavsiye ederim.

* Usb ile bağladığın diskleri perişan ediyor.Diskler hiç boşta kalmıyor.Verileri çok dağınık yazıyor.Bu yüzden harici disklerden kafa sesi geliyor.Flash belleğim de bozuldu bu arada.

Ben ürünü dün kurma şansına sahip oldum. Kurar kurmazda bittorent özelliğini merak ettiğim için hemen harici bir disk ile kurulum yaptım. Yaklaşık 1 GB'lık videoyu 15-20 dakikada indirdi torrentten. Hız genelde 850 ile 900 kb/sn arasında gezindi. Bence çok başarılı torrent istemcisi. Bu arada kurar kurmaz son firmware'i yükledim.

• quote:

quote:

Torrent'i sıklıkla kullanıyorum hatta hiç boş kalmıyor diyebilirim..Teşekkürler bilgilendirme için.

• smartcard kullanıcısına yanıt
    1 tb diske 800 GB gir bakalım kafa sesi baslamazsa yollayacagim istanbula benim modemi. Çünkü ilk aldığımda benimde gayet iyiydi. Bi güncelleme geliyor bozuluyor sonra bir güncelleme geliyor başka bir yeri bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Torrent'i sıklıkla kullanıyorum hatta hiç boş kalmıyor diyebilirim..Teşekkürler bilgilendirme için.

Bende hiç boş birakmiyordum ama olan oldu İşte.

• quote:

1 tb diske 800 GB gir bakalım kafa sesi baslamazsa yollayacagim istanbula benim modemi. Çünkü ilk aldığımda benimde gayet iyiydi. Bi güncelleme geliyor bozuluyor sonra bir güncelleme geliyor başka bir yeri bozuluyor.

Bağladığım hard disk 320 GB ve sadece 1 kere torrent indirdim. Dediğiniz doğru olabilir veya sizin cihazda bir problem olabilir. Yabancı formlarda da bu tür bir probleme rastlamadım açıkçası.
  • selam arkadaslar,

bu modemi tivibu ile kullanmak mümkünmü??

bi arkadas belirli ayarlamalar yapilirsa bircok modem ile mümkün oluyormushttp://forum.donanimhaber.com/m_52571925/tm.htm

bu modemin IGMP Multicast ve Birden fazla PVC desteği varmi???
  • güncel dual wan destekli firmware i bilen var mı acaba
  • modem bugün aldım ve çok memnun kaldım. burada okuduğum sorunların hiç birisi ile de karşılaşmadım. yanlız şöyle bir sıkıntısı var. firmware sayfasından kontrol et dediğinde yeni yazılım yok diyor. oysa ki var. asus.com a gidin son firmware'i indirin ve manual kurun. media server kuramamıştım, hata veriyordu, son firmware i kurunca düzgünce kurdu ve çalışıyor. torrent'te indirdim, tam gaz geliyor, sıkıntısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

modem bugün aldım ve çok memnun kaldım. burada okuduğum sorunların hiç birisi ile de karşılaşmadım. yanlız şöyle bir sıkıntısı var. firmware sayfasından kontrol et dediğinde yeni yazılım yok diyor. oysa ki var. asus.com a gidin son firmware'i indirin ve manual kurun. media server kuramamıştım, hata veriyordu, son firmware i kurunca düzgünce kurdu ve çalışıyor. torrent'te indirdim, tam gaz geliyor, sıkıntısı yok.

bende torrentte sıkıntı yaşadım bu arkadaşların dediğinden sonrada korktum açıkçası bağlamam daha hdd lerimi
  • benim wd passport serisi ext. hdd sürekli bağlı kalacak. çünkü media player'ımdan film izlerken hdd'yi tak çıkar daha büyük sıkıntı. ntfs formatlı diskleri donanımı güvenle kaldır seçeneği olmayan cihazlara söküp takarsanız daha büyük sıkıntı oluyor. sektörler ve dosya yapısı bozuluyor. o bakımdan ağ üzerinden izleyeceğim filmlerimi bundan sonra. hdd'de bir sıkıntı olursa burada paylaşırım elbette.
  • bu arada wifi adaptörünüzün en son driver'ını mutlaka yükleyin. benim laptop 4 yaşında filan. üzerinde intel 5100 agn wifi adaptörü var. 5 ghz desteği de var bu cihazın. ancak mevcut sürücü ile yaptığım 5 ghz bağlantı 2.4 ghz den düşüktü. son driver'ı yükledikten sonra veri transferi sırasında 73 mbit ile sabit transfer edebildim. eski sürücü ile 32 mbit le transfer yapabilmiştim en fazla. ikinci önemli konu, modeminizi yüksek bir yere konumlandırın ve sağ ve sol antenleri 45 derece yatık, orta anteni ise dik konuma getirin. bende üçü de dik konumdaydı ve 5 ghz bağlantı sürekli değişkendi. 270, 243, 163, 150 ghz arasında oynuyordu, şimdi ise 300 mbit sabit.
  • selam,

benim bi sorum olucak: modemi dün aldim, baglanti maglanti sorunsuz, hatta tivibuyu bile ayarliyabildim, tek yasadigim sorum, harddiskden mkv cift dil secenekli filim izlerken sadece orjinal dilinde oynatiyor türkceyi secemiyorum, harddiski direkt lg plasmaya baglayinca istedigim dili secebiliyorum...

bir sorumda: bu modemde mac clonlama fonksyonu varmi???
  • Merhaba Arkadaşlar, benimde bir sorum olacak ben modeme android işletim sistemli bir telefon ile uzaktan erişim yaparak downloadlarımı kontrol etmek istiyorum. Google Play'den Asus Download Master Client indirdim ama bir türlü ayarları yapamadım bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirse sevirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnorieL

Merhaba Arkadaşlar, benimde bir sorum olacak ben modeme android işletim sistemli bir telefon ile uzaktan erişim yaparak downloadlarımı kontrol etmek istiyorum. Google Play'den Asus Download Master Client indirdim ama bir türlü ayarları yapamadım bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirse sevirim. :)

Ddns adresi olusturun,firewall u devre disi birakin, telefondaki programa ddns adresinizi admin ve password u girin hepsi bu.. Ddns adresini zaten modem arayuzunden olusturuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: AnorieL

Merhaba Arkadaşlar, benimde bir sorum olacak ben modeme android işletim sistemli bir telefon ile uzaktan erişim yaparak downloadlarımı kontrol etmek istiyorum. Google Play'den Asus Download Master Client indirdim ama bir türlü ayarları yapamadım bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirse sevirim. :)

Ddns adresi olusturun,firewall u devre disi birakin, telefondaki programa ddns adresinizi admin ve password u girin hepsi bu.. Ddns adresini zaten modem arayuzunden olusturuyorsunuz

port 8081 olacak, onu da ekleyeyim. yani isim.asuscomm.com:8081 şekilde yazılmalı adres satırına.
  • Sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım oldu. Şimdi rahat rahat kullanıyorum :)
  • hey kullanıcısına yanıt
    hocam bende dsl-n66u var bende farklı bir ağdan ddns adresime erişemiyorum firewall u devre dışı bıraktım ama girmeye çalıştığımda girmiyor. normal bir tarayıcıdan ddns adresimi yazıp girmeye çalıştığımda da malesef olmuyor. nasıl çözebilirim bu sorunu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.