Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: hey

Evde rt-n56u ve lg lm660s var mkv format ya da 3d vs tum filmleri izleyebiliyorum, dsl-n55u ve digerlerinin de bunu yapabilmesi lazim

hocam bu modem torrent indirme hızında 700 800 lere takılıyor eski modem 1mblara kadar çıkıyordu bunun bir ayarı var galiba biliyormusnuz ?

farketmeden trafik yöneticiyi etkinleştirmiş olabilir misiniz ? hız testi yaptığınızda kaç çıkıyor normalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

farketmeden trafik yöneticiyi etkinleştirmiş olabilir misiniz ? hız testi yaptığınızda kaç çıkıyor normalde ?

yok hocam şuan 7.01 mbps çıktı ama eski modemle 900 kb 1mb i zorluyordu yahu bu sorunu yaşayan başka bir kişi daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

hocam türk usulü kapatıp açın yeniden başlatın yada günü değişik zamanlarında deneyin bende zor yüklemiştim ama yüklemiştim
    bilgisayar konusunda bişey diyemem benim bilgisayar kabloyla bağlı sorunsuz laptop bağlı sorunsuz ayrıca yine dongle la alt katta masaüstü var oda sorunsuz
    ailecek beş telefon iki tablet üç bilgisayar televizyon media player herşey sorunsuz
    gerekirse fabrika ayarlarına dönün yada yeniden yükleyin son firmware i ilk başlarda bende epey zorlanmıştım ama sonunda düzene giriyor herşey.

Sanırım nedenini buldum. Ama bu yazılım hatası olmalı.

Şimdi ben kabloyla tv ye , ses sistemine ve digital uydu alıcısına internet veriyorum.

2 telefon ve 2 usb adabtör ilede internete çıkan bilgisayar var.

Ama ilginçtir kablolu modeme bağlanan digital uydu alıcısı interneti kesintiye uğratıyor.

Onun kablosunu çıkırınca hiçbir sorun yok.

Hiç birşey anlamadım bu işten. Tamam uydu alıcısı kart paylaşımdan dolayı internete bağlanıyor sürekli iyi de benim bütün ağda internetimi nasıl arasıra kesintiye uğratır.Çünkü aldığı dosyalar son derece küçük dosyalar.

IP çakışması olabilirmi?

• benim sorunum cekim gücüyle ilgili, salonda full çekerken odamın kapısından içeri girdiğim anda tek dişe duşuyor. bi sıkıntı olduğu duşunuyorum. 50 cm kapıdan içeri girdim diye bu kadar değişmez sinyal. yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1g4

bu modemden aldım sadece torrent özelliği için ama o kadar gereksizmiş ki bin kere pişmanım. torrent olayı facia arkadaşlar. 1000+ seed olan dosyaları bile indirmiyor. utorrent ile 1 saatte indirdiğim aynı dosya 2 gün oldu hala %43 de . asus'tur kraldır belki ama benim hiç işime yaramadı. torrent için alacak olanlar iyice düşünsün ve öyle alsın.

Öncelikle kullanacağımız diskte ext3 yada ext2 bölüm oluşturuyoruz.(isterseniz tamamını çevirin).Windows üzerinde bu ücretsiz programla değiştirebilirsiniz.
    http://www.freewarefiles.com/EASEUS-Partition-Master-Home-Edition_program_44615.html

Kurulum için gerekli bilgi burada: AsusTek vip forum linki

Burada da video var . Ben önce 1 kere videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. Kodlar falan gözünüzü korkutmasın .Kopyala yapıştır yapıyoruz sadece.

http://www.youtube.com/watch?v=hHBEMYJfLi8

Takılan olursa bana ulaşabilir.

• öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. harfiyen uyguluyorum önerilerini. umarım affettirir kendini artık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1g4

öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. harfiyen uyguluyorum önerilerini. umarım affettirir kendini artık :))

Detaylı olarak konu açtım burada .

http://forum.donanimhaber.com/m_87615725/f_//tm.htm#87615725
  • merhabalar

modem alacam bu modem hakkında biraz bilgi almak istiyorum

dupleks evimiz var alt kat 155m2 teras katı 90m2 evin ortasına koycam modemi heryerden güzel çekermi wirellesi
  • güzel alete benziyor
  • Dün Vatan bilgisayardan indirim dolayısıyla aldım modemi. Çok memnun kaldım, bir önceki modemim rt211'di. Modemi mecburen evin en köşedeki odasında konumlandırmam gerekiyordu ve rt211 çaprazdan evin diğer ucuna kadar çekmiyordu. Laptoplar 1-2 diş telefonlar ise hiç görmüyordu. Asus ile şu an en uç noktada bile tam kapasite sinyal alıyorum. Bu çekmeme sorunu yaşayan arkadaşlara özellikle ve ısrarla tavsiye ediyorum anten konumlandırması ve wifi kanalına dikkat edin. Otomatik kanal seçimi yapıyorsa cihaz ve çevrenizdeki kanallar ile çakışıyorsa kapsama alanı minimuma düşer. Eşekten inip ata binmiş gibi oldum tavsiye ediyorum alacak olanlara :)
  • merhaba arkadaşlar. modem ve routerı ayrı ayrı almayı düşünmediğimden bu cihaza karar verdim ancak bir iki soruya cevap bulamadım.

1 - cihaz smart tvlere dlna üzerinden altyazı stream ediyor mu yoksa altyazılı film izlemek için klasör paylaşımı mı kullanıyoruz?
    2 - klasör paylaşımındaki wireless hızıyla streamdeki hızları farklı mı? yani her iki paylaşımda da 1080p + dts filmi smart tvlerle wireless üzerinden takılmadan izleyebiliyor muyuz?
    2 - yine pc yazılımı olarak kullanılan media serverların bir kısmı dts sesi dolby digitale çevirip de stream ediyor. bu cihazın kendi media serverında bu tür bir ses veya görüntü kaybıyla karşılaştınız mı?
    3 - usb çoklayıcıyla birden fazla diski aynı usb porta bağladığınızda tüm diskleri görüyor mu?

teşekkürler.
  • Asus n55u modemden cok cok memnun kaldim ozellikle cekim gucu cok iyi, alinacak en iyi modem, eve hizlial.com dan 259+5tl kargo 264tl ye almistim, simdi ayni modemden dukkanada siparis ettim, bu seferde mormani.com adli siteden 257tl ucretsiz kargo seklinde aldim, suan en ucuz fiyat mormanide almayi dusunenler icin önerim olsun, 257tl ucretsiz kargo, baska sitelerde 300tl civari satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin kablolu internet çıkışlarını veya herhangi bir kullanıcıyı ip bazında hız kısıtlaması nasıl yapacağım bilen var mıdır? Trafik yöneticisinden genel hızı kısıtlama değilde ya sadece kabloluyu yada kullanıcı bazlı kısıtlamanın nasıl yapılacağını bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
  • Arkadaşlar Çalıştığım işyerine Kamera sistemikuruldu öndekimodemim uS Robotics di , Gelen eleman bir türlü uzaktan Cepten falanKameraya Bağlanmayı bilemediBumdemden eskimiş falan filan dedineyse gittik Asusun bumodelini aldık . Bundada Port açmayı bir türlü bulamadı yaptı birşeyler ama cepten kameraya bağlanamadı . Bu modemle ilgiliport açma yıinternneten bulamadık bir yardım ederseniz seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptancortis

Arkadaşlar Çalıştığım işyerine Kamera sistemikuruldu öndekimodemim uS Robotics di , Gelen eleman bir türlü uzaktan Cepten falanKameraya Bağlanmayı bilemediBumdemden eskimiş falan filan dedineyse gittik Asusun bumodelini aldık . Bundada Port açmayı bir türlü bulamadı yaptı birşeyler ama cepten kameraya bağlanamadı . Bu modemle ilgiliport açma yıinternneten bulamadık bir yardım ederseniz seviniriz.

Sırasıyla sol taraftaki menüden "WAN" menüsüne tıklayın. Ardından açılan WAN menüsünde 7 adet tab menü var(Yukarıda). Sol baştan 4. menü "Port Yönlendirme" menüsüdür. Tabii bu ayarlar için en son firmware'i yüklediğinizi varsayıyorum. Eski firmware'lerde bu menüler değişik olabilir. Stabilite için en son firmware'i yüklemeniz önerilir.

• yeni firmware çıktı !
    3.0.0.4.374.4422 nolu firmware anladığım kadarı ile bir çok hatayı ve güvenlik açığını kapatıyor
    ben güncellemeyi modem arayüzünden yaptım :)

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N55U/FW_DSL_N55U_30043744422_Annex_A.zip

ASUS DSL-N55U Firmware version 3.0.0.4.374_4422 (Annex A)
    Notice: After upgrading to 3.0.0.4.374_4422 please press the hardware reset button of DSL-N55U over 8 seconds to reset the modem router.

Please confirm the label at the bottom of DSL-N55U shows H/W Ver.: A1 to download firmware version—3.0.0.4.374_4422 (Annex A).
    If the label on the box of DSL-N55U shows 90-IG2500"2E00-APA0-" near H/W Ver.: A1 or H/W Ver.: B1, please download firmware version—3.0.0.4.374_4422 (Annex A).

Security related issues:
    1. Fixed lighthttpd vulnerability.
    2. Fixed cross-site scripting vulnerability (CWE-79).
    3. Fixed the authentication bypass (CWW-592).
    4. Added notification to help avoid security risks.
    5. Fixed network place(samba) and FTP vulnerability.
    6. Modified AiDisk setup wizard to prevent a potential security issue.
    7. Modified descriptions of WiFi security.

Enhancements:
    1. Redesigned the parental control time setting UI.
    2. Updated multi language strings.
    3. Adjusted FW checking algorithm.
    4. Adjusted Time zone detecting algorithm.
    5. Improved web UI performance.
    6. Modified MTU clamping rules.
    7. Modified network map client list / UPnP replay mechanism.
    8. Allowed LAN stateful settings for DHCP6.
    9. Allowed manually scan after resetting.
    10. Modified DMZ settings in load-balanced mode.
    11. Modified virtual server settings in load balanced mode.
    12. Modified some FAQ hyperlinks.
    13. Modified configurations of WeTelecom WM-D300.
    14. Add new Malaysia 3G ISP in USB modem.

Bug fixes:
    1. Fixed wireless schedule setting issues.
    2. Fixed several UI issues.
    3. Fixed httpd related issues.
    4. Fixed download master install issue.
    5. Fixed VPN client DNS issues.
    6. Fixed PPPoE throughput issues.
    7. Fixed media-server related issues.

• mesutismail kullanıcısına yanıt
    tam ben yazacaktım sen yazmışsın hocam artık haftaya eve gidince yüklerim direk.
  • En uygun satan nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

yeni firmware çıktı !
    3.0.0.4.374.4422 nolu firmware anladığım kadarı ile bir çok hatayı ve güvenlik açığını kapatıyor
    ben güncellemeyi modem arayüzünden yaptım :)

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N55U/FW_DSL_N55U_30043744422_Annex_A.zip

ASUS DSL-N55U Firmware version 3.0.0.4.374_4422 (Annex A)
    Notice: After upgrading to 3.0.0.4.374_4422 please press the hardware reset button of DSL-N55U over 8 seconds to reset the modem router.

Please confirm the label at the bottom of DSL-N55U shows H/W Ver.: A1 to download firmware version—3.0.0.4.374_4422 (Annex A).
    If the label on the box of DSL-N55U shows 90-IG2500"2E00-APA0-" near H/W Ver.: A1 or H/W Ver.: B1, please download firmware version—3.0.0.4.374_4422 (Annex A).

Security related issues:
    1. Fixed lighthttpd vulnerability.
    2. Fixed cross-site scripting vulnerability (CWE-79).
    3. Fixed the authentication bypass (CWW-592).
    4. Added notification to help avoid security risks.
    5. Fixed network place(samba) and FTP vulnerability.
    6. Modified AiDisk setup wizard to prevent a potential security issue.
    7. Modified descriptions of WiFi security.

Enhancements:
    1. Redesigned the parental control time setting UI.
    2. Updated multi language strings.
    3. Adjusted FW checking algorithm.
    4. Adjusted Time zone detecting algorithm.
    5. Improved web UI performance.
    6. Modified MTU clamping rules.
    7. Modified network map client list / UPnP replay mechanism.
    8. Allowed LAN stateful settings for DHCP6.
    9. Allowed manually scan after resetting.
    10. Modified DMZ settings in load-balanced mode.
    11. Modified virtual server settings in load balanced mode.
    12. Modified some FAQ hyperlinks.
    13. Modified configurations of WeTelecom WM-D300.
    14. Add new Malaysia 3G ISP in USB modem.

Bug fixes:
    1. Fixed wireless schedule setting issues.
    2. Fixed several UI issues.
    3. Fixed httpd related issues.
    4. Fixed download master install issue.
    5. Fixed VPN client DNS issues.
    6. Fixed PPPoE throughput issues.
    7. Fixed media-server related issues.

Download master'da benim gördüğüm en az 15 bug var. Sallamıyorum var . İllallah dedirten buglar. 2 aydır bugları mail atıyorum. Düzelteceğiz diyorlar... Neyse abuk subuk yöntemlere başvurup transmission kullanmaya devam...

Asıl güncellenmesi gereken yazılım download master.

• Transmission çok daha iyi bence

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.