Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta sonu 225 TL olacaktır dostum %25 indirim ile
  • Evet bekliyecegim.. 225 iyi fiyat sanirim.. ben benim oyun salonunu alicam normal modemler cok sorun cikariyo yuklu kullanimda..
  • vatan %30 yapmış 211tl olmuş şuan alacaklar değerlendirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/asus-dsl-n55u-dsl-n55u-300mbps-dual-bant-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=65729

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet bende sabah aldim hemen..kargo dahil 215.69

DSL-N55U 300MBPS DUAL-BANT 3G DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM1
    Toplam : 215,69
  • benim 8 Mb netlimitsiz paket internetim var. bu modemde adsl 2 ve adsl2+ desteklediği yazıyor acaba benim gibi net kullanıcıları bu modemi alıp kullanabiliyormu? yoksa ne olduğunu bilmediğim adsl 2 ve adsl 2 + a mı sahip olmamız lazım * yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilcult

benim 8 Mb netlimitsiz paket internetim var. bu modemde adsl 2 ve adsl2+ desteklediği yazıyor acaba benim gibi net kullanıcıları bu modemi alıp kullanabiliyormu? yoksa ne olduğunu bilmediğim adsl 2 ve adsl 2 + a mı sahip olmamız lazım * yardım edermisiniz?

trdeki tüm adsl yapısını destekler diğer birçok modem gibi
  • teşekkür ederim alim bari hemen de yarıun gelsin elime
  • Arkadaslar bu uc router arasindaki farklar nelerdir bilen var mi?

RT-AC66 U

RT-N66 U

DSL N55 U
  • rt-ac66u : tum ozellikler var.ac standardini destekliyor en yuksek kablosuz hizina sahip,Ac1750

dsl-n55u : tum ozellikler var.adsl modem ozelligi var,N600

rt-n66u : tum ozellikler var.N900

tum ozelliklerden kastim: 3g/4g,torrent,gigabit,ai cloud,ftp server,dlna server,disk paylasimi,vpn,fiber modem olarak kullanabilme vsvs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 15 Haziran 2013; 21:03:01 >
  • arkadaşlar, 2 modem arasında kaldım birisi bu asus diğeri ise LİNKSYS X3500 modeli .. sizce hangisini almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

rt-ac66u : tum ozellikler var.ac standardini destekliyor en yuksek kablosuz hizina sahip,Ac1750

dsl-n55u : tum ozellikler var.adsl modem ozelligi var,N600

rt-n66u : tum ozellikler var.N900

tum ozelliklerden kastim: 3g/4g,torrent,gigabit,ai cloud,ftp server,dlna server,disk paylasimi,vpn,fiber modem olarak kullanabilme vsvs...

Tesekkur ediyorum cevap icin,yeni nesil 802.11ac standardini destekleyen tek modem oldugu icin Asus un RT-AC66U modelinde karar kildim,vatanda 600lerden 400 lere dusmusken kacirmak istemiyorum.

Asus un RT-N66U(485tl) modelinin ozellikleri airties in air 5650 siyle benzer olmasina ragmen niye iki kati fiyata sahip anlayamadim dogrusu,cihazlari taniyan varsa aciklarsa sevinirim.
  • rt-n66u ust seviye router, ac cikana kadar ki en hizli routerdi piyasadaki,onun disindaki asusa ozel ozellikleri cok saydim zaten. 5650 ile farkli kategoriler yani

• quote:

rt-n66u ust seviye router, ac cikana kadar ki en hizli routerdi piyasadaki,onun disindaki asusa ozel ozellikleri cok saydim zaten. 5650 ile farkli kategoriler yani

Tesekkurler tekrar.

Bu arada Asus un RT-AC66 U modelini almis bulunuyorum,su an ulkede cihazi satan dort yer var;birisi Vatan'in Topkapi magazasi(ellerinde kac tane var bilmiyorum), digeri incehesap.com,ikisinin de fiyatlari yakin,ben Vatan'dan yuzde 30 kampanyasiyla 405 tl ye pesin satin aldim,sanalmarketim.com da 450tl,hepsiburada.com da 530tl.

Acikcasi fazla arastiramadan donanimhaber dostlarinin onerilerine ve mesut beyin inceleme videosuyla yetinerek karar verdim urune,Asus markasindan yana hic suphem yok fakat tr de Asus un network urunlerine destegiyle alakali pismanlik duymam umarim tek cekincem bu su an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_gir -- 16 Haziran 2013; 23:26:38 >

• arkadaşlar bende bu üründen aldım hazır vatan indirimini yakalamışken yanlız bi sorunum var. Bu usb uygulamalarını yükleyemedim bir türlü ilk önce başlıyor yüklemeye ondan sonra uzak sunucu yanıt vermiyor diyor kesiyor bekliyor öyle kaç defa denedim sonuç aynı.
    Bunları yükleyebileceğim başka bir kaynak yada yöntem varmıdır acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

arkadaşlar bende bu üründen aldım hazır vatan indirimini yakalamışken yanlız bi sorunum var. Bu usb uygulamalarını yükleyemedim bir türlü ilk önce başlıyor yüklemeye ondan sonra uzak sunucu yanıt vermiyor diyor kesiyor bekliyor öyle kaç defa denedim sonuç aynı.

firmware i guncellemeyi deneyin, onun disinda bir sure sonra tekrar denetin l,sanirim download edilen server bazen yuklu falan oluyor

• quote:

quote:

arkadaşlar bende bu üründen aldım hazır vatan indirimini yakalamışken yanlız bi sorunum var. Bu usb uygulamalarını yükleyemedim bir türlü ilk önce başlıyor yüklemeye ondan sonra uzak sunucu yanıt vermiyor diyor kesiyor bekliyor öyle kaç defa denedim sonuç aynı.

firmware i guncellemeyi deneyin, onun disinda bir sure sonra tekrar denetin l,sanirim download edilen server bazen yuklu falan oluyor

firmware güncelledim dün geceden beri deniyorum sabahda denedim şimdi de sorun aynen devam ediyor ilginç arada yine devam ediyorum denemeye bakalım...
    keşke cd nin içine falan atsalardı şu eklentileri yada ayrıca indirebileceğimiz bi link yapıverselerdi iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 18 Haziran 2013; 18:22:38 >

• Arkadaslar ben 3g router olarak kullanmak için almayı düşünüyorum. Turkcell Huawei E 369 usb 3g modem takarak kullanabilir miyim ? Malum uyumluluk gerekiyor ancak her hangi bir kaynak bulamadım bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bagenist

Arkadaslar ben 3g router olarak kullanmak için almayı düşünüyorum. Turkcell Huawei E 369 usb 3g modem takarak kullanabilir miyim ? Malum uyumluluk gerekiyor ancak her hangi bir kaynak bulamadım bu konuda.

burda

http://event.asus.com/2009/networks/3gsupport/

ulke olarak tr yazmasa da destekli modellerde calismasi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 18 Haziran 2013; 22:44:52 >
  • quote:

quote:

quote:

firmware güncelledim dün geceden beri deniyorum sabahda denedim şimdi de sorun aynen devam ediyor ilginç arada yine devam ediyorum denemeye bakalım...
    keşke cd nin içine falan atsalardı şu eklentileri yada ayrıca indirebileceğimiz bi link yapıverselerdi iyi olurdu...

Yazici mi takmayi deniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

quote:

quote:

quote:

Yazici mi takmayi deniyorsunuz?

Aynı sorun bendede oluştu web sayfası içinden yeniden başlat dediğimde çözüldü ve modem internet ışığı yanana kadar bekle yoksa bi kere aynı hatayı verdimi hep devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.