Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanami

quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

arkadaşlar bende bu üründen aldım hazır vatan indirimini yakalamışken yanlız bi sorunum var. Bu usb uygulamalarını yükleyemedim bir türlü ilk önce başlıyor yüklemeye ondan sonra uzak sunucu yanıt vermiyor diyor kesiyor bekliyor öyle kaç defa denedim sonuç aynı.
    Bunları yükleyebileceğim başka bir kaynak yada yöntem varmıdır acaba...

firmware i guncellemeyi deneyin, onun disinda bir sure sonra tekrar denetin l,sanirim download edilen server bazen yuklu falan oluyor

firmware güncelledim dün geceden beri deniyorum sabahda denedim şimdi de sorun aynen devam ediyor ilginç arada yine devam ediyorum denemeye bakalım...
    keşke cd nin içine falan atsalardı şu eklentileri yada ayrıca indirebileceğimiz bi link yapıverselerdi iyi olurdu...

Yazici mi takmayi deniyorsunuz?

Aynı sorun bendede oluştu web sayfası içinden yeniden başlat dediğimde çözüldü ve modem internet ışığı yanana kadar bekle yoksa bi kere aynı hatayı verdimi hep devam ediyor

bi restart etmek hep işe yarar tabi

• Cem yilmazin dedigi gibi bi kapa ac duzelir ^^
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende bu üründen aldım hazır vatan indirimini yakalamışken yanlız bi sorunum var. Bu usb uygulamalarını yükleyemedim bir türlü ilk önce başlıyor yüklemeye ondan sonra uzak sunucu yanıt vermiyor diyor kesiyor bekliyor öyle kaç defa denedim sonuç aynı.

firmware i guncellemeyi deneyin, onun disinda bir sure sonra tekrar denetin l,sanirim download edilen server bazen yuklu falan oluyor

firmware güncelledim dün geceden beri deniyorum sabahda denedim şimdi de sorun aynen devam ediyor ilginç arada yine devam ediyorum denemeye bakalım...
    keşke cd nin içine falan atsalardı şu eklentileri yada ayrıca indirebileceğimiz bi link yapıverselerdi iyi olurdu...

Yok yazıcı takmayı değil harici hdd ye torr indirip paylaşıma açmak için media server ve ai cloud için
    Download master media server ai cloud hiçbiri yüklenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ac66u yu arastirmadan biraz aceleye getirerek aldim icinde adsl modem ozelligi var saniyordum fakat sadece router mis

Simdi ben bunu geri verip N55U ile mi degistirsem yoksa bunu bir tane dsl modem ile mi kullansam,bu iki senaryo arasinda ne gibi farkliliklar olur?

Ikinci sorum da Ac66u ya siradan bir adsl modem baglasam performasla bir alakasi olur mu,yani ben baglantimi ac66u dan ethernetle ya da onun kablosuzundan alacagim diye dusunuyorum duz mantikla? Yoksa boyle degil de adsl modemin de mi bir citanin uzerinde olmasi gerekiyor routerin tum ozelliklerinden eksiksiz faydalanabilmek icin? Bu arada elimde airties in cok eski rt210 u ve cok yeni olmayan 300mbps lik rt5450 dsl cihazlari var,ya bunlardan biriyle kullanacagim ya da bunlari degerlendirip rt66u icin uygun bir modem edinecegim.
  • herhangi bir adsl modemi kullanabilirsiniz, kullandiginiz modemi bridge moduna getirirseniz ozgur bitlr sekilde rt-ac66u nun tum ozelliklerini kullanirsiniz modem bir darbogaz olurturmaz tek yaptigi is aldigi interneti rt-ac66u ya vermek olur,hic modeminiz olmasa dsl-x11 tarzi kablo modem alin derdim 25tl falan sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun arayüzü bile ne güzel ya, DSL-N10E 'nin görseli bile bir garip içime sinmedi hiç :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yazıcı takmayı değil harici hdd ye torr indirip paylaşıma açmak için media server ve ai cloud için

Hallettiniz mi hocam download master olayını? Bir türlü bende olmuyor, sürekli uzak sunucu hata veriyor uyarısı alıyorum.

edit: yoğun restartlar sonrası oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 23 Haziran 2013; 21:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hallettiniz mi hocam download master olayını? Bir türlü bende olmuyor, sürekli uzak sunucu hata veriyor uyarısı alıyorum.

edit: yoğun restartlar sonrası oldu.

Bende bikaç gün hatla ilgili problemlerim vardı onları halettirdim daha sonra oldu bakalım şuan sorunsuz ve mutluyum

• Çok iyi üründe pahalı geldi biraz bir ev kullanıcısının pekte sık kullanmayacağı birçok özelliği olmasından kaynaklı fiyatı böyle pahalı sanırım.Tabi birde Asus kafadan 50lirada isimden
  • Valla şu torrent olayı yüzünden bile alınası cihaz. Gayet memnunum bilgisayarımı açık bırakmak zorunda kalıyordum gayet iyi oldu.
  • Arkadaşlar bendede bu modemden var. Bu modemin konsoluna wireless ağı dışında uzak bir noktadan bağlanma imkanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: msvair

Arkadaşlar bendede bu modemden var. Bu modemin konsoluna wireless ağı dışında uzak bir noktadan bağlanma imkanı var mı?

evet var, asus dns servisi var, modemin arayuzunden bir kere kurululdu mu internet buldugunuz her yerden baglanabilirsiniz. isminiz.asuscommm.com adresini kullanmaniz yeterli

• quote:

quote:

Arkadaşlar bendede bu modemden var. Bu modemin konsoluna wireless ağı dışında uzak bir noktadan bağlanma imkanı var mı?

evet var, asus dns servisi var, modemin arayuzunden bir kere kurululdu mu internet buldugunuz her yerden baglanabilirsiniz. isminiz.asuscommm.com adresini kullanmaniz yeterli

Hey eger sorun olmasa benimde bir sorunum var.. Bu modemde wireless teki interneti kismak mumkunmudur? yani baglananlar 3-4 veya 5mb tan fazla vermemek? kablolu daha rahat olmasi acisindan..
  • quote:

quote:

Hocam cevap için teşekkürler evet bu şekilde modemin konsoluna uzaktan bağlandım. Ancak bir sorun var. "xxx.asuscomm.com:8080" yazarak anasayfaya bağlanıyorum ancakndaha sonra "download master" kısmına giremiyorum. Aynı wireless ağ üzerinden denediğimde "download master" kısmına 8081 nolu port üzerinden girdiğini gördüm. Siz ağ dışından bağlanırken "download master" kısmına girebiliyormusunuz? Nasıl?

• modem arayuzune giriyorsaniz download master a da girebiliyor olmalisiniz. ne hata aliyorsunuz ki?

• quote:

modem arayuzune giriyorsaniz download master a da girebiliyor olmalisiniz. ne hata aliyorsunuz ki?

Hallettim hocam. Download master a girmiyordu bende port yönlendirmeden 8081 nolu portu açtım şimdi girmeye başladı :)

Bir sorum daha olacak. Torrent ekle yaparken linki kopyalayarak ekleyemiyorum. Ancak torrent dosyasını bilgisayara indirip sonra o dosyayı download master de ekle dediğimde yükleme başlıyor?
  • quote:

quote:

modem arayuzune giriyorsaniz download master a da girebiliyor olmalisiniz. ne hata aliyorsunuz ki?

Hallettim hocam. Download master a girmiyordu bende port yönlendirmeden 8081 nolu portu açtım şimdi girmeye başladı :)

Bir sorum daha olacak. Torrent ekle yaparken linki kopyalayarak ekleyemiyorum. Ancak torrent dosyasını bilgisayara indirip sonra o dosyayı download master de ekle dediğimde yükleme başlıyor?

ben link olarak sadece telefondaki yazılım ile ekliyordum, hatta magnet linke tıklayınca otomatik ekliyor. aslında artık sadece telden ekliyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=L1PP8FlW0zs

• Bu modem neden bu kadar ısınıyor sizce? Dokununca parmağı sızlatıyor resmen, çok sıcak oluyor. Bu kadar ısınması hem aletin kendisine, hem de bağlanacak usb harici hard disklere zararlı.
    Alalı daha 1 gün oldu ve en son firmware (3.0.04.364) yükledim.
    Ayrıca çekim kalitesi de bana çok iyi gelmedi açıkçası. Asus'u alma sebebim olan eski ve hattan devamlı kesilen, 4-5 sene öncenin teknolojisi "ZyXEL P-661HW-D1" bile daha iyi çekiyordu.
    Sizce bu Asus DSL-n55u'yu iade edip "ZyXEL P-661HNU-F1" almak iyi bir fikir olur mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p-661hnu-f1-p-661hnu-f1-300mbps-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=56037

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two-one -- 1 Temmuz 2013; 17:45:42 >

• Isinmasi normal 2 islemcisi var bu modelin, ayrica kendine ya da taktiginiz disklere hicbir zarar verecegini sanmam koskoca asus bunlarin hepsinin testini yapmostir heral. Bir de o kadar ozellige ragmen kistasiniz cekim gucu ise baska marka model deneyebilirsiniz bence

• Beni daha çok endişelendiren şey Asus'un bu modele 3 tane 5dbi anten koyması. Sağlık standartlarına göre belirlenmiş üst limit, modem üzerindeki antenlerin toplam değerinin 20dbi'dan fazla olmaması şeklinde. Normal modemler 2'şer tane 2dbi'lık anten kullanırken Asus'un toplamda 15dbi ile sınırı zorlaması sağlık açısından çok da iyi niyetli gelmedi bana. Açıkçası çekimi kapasitesi güçlü ve uzak olsun diye de fazladan radyasyon yiyip baş ağrısı çekmek istemiyorum. Markalar sizce neden en üst model modemlerine 3 tane 9dbi'lık anten takmıyor dersiniz? O zaman karşı apartmandan bile tam çekim alabilirsiniz. Açık bir şekilde anten gücü ve sağlık arasında ciddi bir ilişki var hatta anteni aygıta gömülü modeller sırf anteni değiştirilemesin ve sağlık problemi riski yaşanmasın diye o şekilde üretiliyor. Her şey tasarım değil.

Muadili sayılabilecek ZyXEL P-661HNU-F1 2 tane 2dbi gücündeki anteniyle toplamda sadece 4dbi yayması sebebiyle daha uygun gözüküyor sanki.

Bu arada yazdıklarımı okuyunca sanki tüketiciyi Asus'tan soğutup da ZyXEL'e yönlendirmek isteyen birisi gibi algılanabilirim ama şöyle söyleyeyim: Yaklaşık 4-5 senedir ZyXEL P-661HW-D1 modem kullanıyorum ve başta internet bağlantısını koparması olmak üzere çeşit çeşit sorun nedeniyle beni delirtti resmen bu modem. Yeni modem almaya karar verme sebebim de bu sorunlardı ve Asus n55u aldım ama dediğim gibi gereğinden fazla güçlü antenleri ve ısınma sorunu nedeniyle ZyXEL'e bir şans daha vermeyi düşünüyorum. ZyXEL'ci değilim, tam tersine ZyXEL'den bıkmış bir kullanıcıyım ama markaları tek bir hatalı modele göre değerlendirmemek gerek.

Bu arada Asus n55u'daki ısınmayı biraz da olsun düşürmek istiyorsanız: modem ayarlarından, eğer kullanmıyorsanız, 5ghz'lik yayını kapatın. Sıcaklık az da olsa düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two-one -- 5 Temmuz 2013; 18:32:44 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.