Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam isteyim su anda .. Sadece frekans ayarlarini sormak istedim ewe gdim aksam yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: beostar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beostar

flash diski ntfs ile biçimlendirdim daha sonra modeme taktım. Ardından da torrentleri ekledim. ertesi gün flash diske ulaşmaya çalıştım modem içinden; kullanılabilişr aygıt yok dedi. flash diski çıkardım pc ye taktım. Bu sefer de dolu alan görmeme rağmen flash içinde hiç bir şey bulamadım. :( torrent kurulumunun anlatıldığı videodaki firmware ile aynı sürüm mevcut. sorunum ne olabilir? @hey

modeme diski bağlarken 2usb kablosunu da takın

/>

böyle bir aparat mı bulmam gerekiyor?

bazı harici diskler tek usbden beslemede sorun çıkarabilir uzun süreli kullanımda, bu yüzden 2 usb den beslemek gerekebiliyor, sorununuz bu olabilir ama %100 emin değilim

hocam 16 Gb flash disk kullanıyorum. Başka bir sorun var yani.

• Ufak bi sorunum var arkadaşlar usb den flash diske film indiriyorum pcden görebiliyorum oynatabiliyorum sorun yok ayrıca media player var onda da ağdan görüp kullanıcı adı şifre girip oynatabiliyorum onda sorun yok ama televizyonun ağından dosyayı görüyorum oynatılabilir görünüyor ama aç dediğim zaman dosya yok diyor
    Buna benzer bişey yaşayan varmıdır acaba yada tvnin ağından bağlanıp rahat bir şekilde film izliyormusunuz bu arada tv philips
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

Ufak bi sorunum var arkadaşlar usb den flash diske film indiriyorum pcden görebiliyorum oynatabiliyorum sorun yok ayrıca media player var onda da ağdan görüp kullanıcı adı şifre girip oynatabiliyorum onda sorun yok ama televizyonun ağından dosyayı görüyorum oynatılabilir görünüyor ama aç dediğim zaman dosya yok diyor
    Buna benzer bişey yaşayan varmıdır acaba yada tvnin ağından bağlanıp rahat bir şekilde film izliyormusunuz bu arada tv philips

Ben tv(LG) den DLNA uzerinden izliyorum, modemde DLNA ayarlarini yaptinuz mi yoksa Samba paylasim uzerinden mi izlemeye calisiyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

Ufak bi sorunum var arkadaşlar usb den flash diske film indiriyorum pcden görebiliyorum oynatabiliyorum sorun yok ayrıca media player var onda da ağdan görüp kullanıcı adı şifre girip oynatabiliyorum onda sorun yok ama televizyonun ağından dosyayı görüyorum oynatılabilir görünüyor ama aç dediğim zaman dosya yok diyor

Ben tv(LG) den DLNA uzerinden izliyorum, modemde DLNA ayarlarini yaptinuz mi yoksa Samba paylasim uzerinden mi izlemeye calisiyorsunuz ?

Dlna işlemleri derken hocam media serwerı kuruyorum onun üstünden izlemeye çalışıyorum olmuyor

• Arkadaşlar bu modemi alıcam kullanan arkadaşlara bikaç sorum olacaktı

1- modemde kullanıcıların internet hızlarını sınırlayabilme fonksiyonu varmı

2- kullanıcıların dosya indirmelerini kısıtlayabiliyormuyuz

3- usb porttan bağladığımız flash veya harici disklerdeki filmleri kullanıcılar bilgisayarına indiripmi izliyor yoksa disk üzerinden indirmeden mi izliyor

indirmeden izlenebiliyorsa film lerin kalitesinde düşme varmı 5 kişide sıkıntı olurmu,

Şimdşden herkese teşekkürler
  • USB'ler 3.0 olsaymış süper olurmuş...
  • garip_1 G kullanıcısına yanıt
    kullanan arkadaşlar varsa yukarıdaki 3 soruma cevap bekliyorum acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip_1 -- 18 Temmuz 2013; 20:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip_1

Arkadaşlar bu modemi alıcam kullanan arkadaşlara bikaç sorum olacaktı

3- usb porttan bağladığımız flash veya harici disklerdeki filmleri kullanıcılar bilgisayarına indiripmi izliyor yoksa disk üzerinden indirmeden mi izliyor

indirmeden izlenebiliyorsa film lerin kalitesinde düşme varmı 5 kişide sıkıntı olurmu,

misafir ağı açıp belli bir süre bağlanma izni vs var ama kaç kb/s indirebilir şeklinde kısıtlama varmıydı hatırlamıyorum. modeme bağlı diskinize torrentten direk indirebiliyorsunuz, sonrasında isterseniz medya samba server olarak ağınızda paylaşıp diğer bilgisayar vs cihazlardan izleyin, veya media server ı açın dlna destekli cihazlardan izleyin,, ya da ai cloud kurun ve internet üzerinden diskinizdeki filmleri istediğiniz amcanızın evinden izleyin

• cevapladığınız için teşekkürler ancak varsa kesin bilgileri olan arkadaşlardan yardımlarını beklemekteim

ya bu hız sınırlaması benim için önemli neti birkaç yerden kullandığımızda internet hızı düzensiz dağılıyor ve bir noktadan hızı verimli alırken diğer kulanıcıların bağzıları nete bağlanamıyor bende sırf buyüzden modemi
    değiştiricem TP-link in bir modeminde bu özellik var usb paylaşımıda var ancak verimi düşük diyorlar fiyatıda 140 tl civarı ama gönlüm asustan yana fakat bu özellik yoksa işime yaramıyacak

kullanan arkadaşlardan şu üç soruma acil yorumlarını bekliyorum cevaplayan arkadaşalra şimdiden çok teşekkürederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip_1 -- 19 Temmuz 2013; 20:38:54 >

• quote:

Asus DSL-N55U

1- modemde kullanıcıların internet hızlarını sınırlayabilme fonksiyonu varmı?

Bunun adı yanlış bilmiyorsam IP QOS.bu özelliğe sahip modem / router de kullanıcılara belli bant genişliği atamak mümkün oluyor ancak asus sitesine baktığımızda bu özellikten bahsetmiyor,yani bu özellik yok diyebiliriz.Aslında ağını birden fazla kişiyle paylaşanlar için önemli bir özellik.Biri çatır çatır film indirirken diğerleri internet sayfasını bile zor açıyor.
  • helpgod kullanıcısına yanıt
    aynen
    kullananlar nerdee
    acciilll
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garip_1

Arkadaşlar bu modemi alıcam kullanan arkadaşlara bikaç sorum olacaktı

misafir ağı açıp belli bir süre bağlanma izni vs var ama kaç kb/s indirebilir şeklinde kısıtlama varmıydı hatırlamıyorum. modeme bağlı diskinize torrentten direk indirebiliyorsunuz, sonrasında isterseniz medya samba server olarak ağınızda paylaşıp diğer bilgisayar vs cihazlardan izleyin, veya media server ı açın dlna destekli cihazlardan izleyin,, ya da ai cloud kurun ve internet üzerinden diskinizdeki filmleri istediğiniz amcanızın evinden izleyin

hocam ayarlarim bunlar ama ben dedigim gibi internet çekimi biraz az geliyor bana çekimindemi skinti var acaba? ayarlar bunlar

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

• Ben de bu modemden haftasonu vatandan aldım.
    İlk izlenimlerim;

çok ısınıyor (cihazı evde olmadığım zamanlar kapatmak gerekircesine çok, hiç bir elektronik cihazın bu kadar ısındığını görmemiştim)
    çok fazla ayar var (ki bu iyi bir şey)
    telefon/tablet lerin, kapsama alanına girdiklerinde modeme bağlanma süresi inanılmaz, super hızlı, gördüğü anda saniyesine bağlanıyor.
    bağladığım 1tb lık WD diski görmede hiç bir sorun yaşamadım, fakat henüz paylaşım olaylarını beceremedim. "uzak sunucu yanıt vermiyor" hatası alıyorum hep, bu yüzden bir sonraki adıma geçemiyorum.

Yazılımla ilgili sorun çözülür de, şu ısınma sorunu özellikle yazın biraz tehlikeli geldi bana. Ama cihaz CANAVARRRRRR, kışın ayak falan ısıtmaya tam çözüm, bir de sırta falan koyacaksın, aboooov, ağrılara falan iyi gelir .

"uzak sunucu yanıt vermiyor" the remote server is not responding hatasıyla ilgili sürekli deniyorum, bir değişiklik yok, bazen biraz yükleme yapıyor, %20-30 a kadar falan, sonra aynı hatayı yine alıyorum. Google da bu konu ile ilgili araştırma yaptığımda çıkan ASUSTEK destek siteleri bile, 3-5 dakikada falan yavaş yavaş açılıyor, bazen lank diye yüklüyor. Adamlar serverlarını aya falan mı kurmuşlar, ya da o kadar mı yavaş ve problemli, tam bir saçmalık, çok sorumsuzca. Aynı hatadan muzdarip bir çok kişi var ile karşılaşabilirsiniz internette.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=11&model=DSL-N55U&id=20121228234324208&page=1&SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 22 Temmuz 2013; 0:43:50 >

• ısınma olayını takılmayın sonuçta 2 işlemcili bir cihaz. Hiç kopma vs yaşayan ben duymadım, sıkıntısız çalışıyorsa varsın sıcak çalışsın
  • quote:

ısınma olayını takılmayın sonuçta 2 işlemcili bir cihaz. Hiç kopma vs yaşayan ben duymadım, sıkıntısız çalışıyorsa varsın sıcak çalışsın

sıkıntı yok, kopma yok, performans tavan, dedim ya modem CANAVARRRRRRRRR,

fakat evi yakacak diye korkuyorum. Bir de şu modeme taktığım hdd in içindeki videoları tv den izleyebileceğim şekilde ayarlayabilseydim, tam olacaktı.
    Belki bir arkadaş bu konuda açıklayıcı bir rehber hazırlar.
    Bir de şu "uzak sunucu yanıt vermiyor" hatasını ne yapacaz, halen devam ediyor, bunu çözmek lazım, yoksa usb girişin bir manası da kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

ısınma olayını takılmayın sonuçta 2 işlemcili bir cihaz. Hiç kopma vs yaşayan ben duymadım, sıkıntısız çalışıyorsa varsın sıcak çalışsın

sıkıntı yok, kopma yok, performans tavan, dedim ya modem CANAVARRRRRRRRR,

fakat evi yakacak diye korkuyorum. Bir de şu modeme taktığım hdd in içindeki videoları tv den izleyebileceğim şekilde ayarlayabilseydim, tam olacaktı.
    Belki bir arkadaş bu konuda açıklayıcı bir rehber hazırlar.
    Bir de şu "uzak sunucu yanıt vermiyor" hatasını ne yapacaz, halen devam ediyor, bunu çözmek lazım, yoksa usb girişin bir manası da kalmıyor.

benim anladığım bazen server da sıkıntı oluyor, gerçi birkez harddiskinize kurunca uygulamayı bir daha ihtiyacınız olmayacak ama.. modemi bi resetleyin, tekrar deneyin kurarsınız en kısa zamanda

• Ben de bu modemi aldırdım ofise, bugün geldi 2 pc (biri ana pc masaüstü, biri laptop kablosuz bağ.), 3-4 telefon, bazen misafirler gelirse 5-6 telefon oluyor bağlanıyoruz tüm gün, bana mısın demiyor modem çok dehşet.. Hatta torrentten de oyun indiriyorum, hız çok stabil ve dengeli, hiç sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.