Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kullanma klavuzunda sanirim eski Gui asagidaki gibi istenmeyen istemciyi blocklama var ama ben bulamadim suanki arayuzde?

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

Birde bu 5ghz nerden kapaticaz arayuzde ?

Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItalianJakaBo -- 6 Temmuz 2013; 10:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

Arkadaslar kullanma klavuzunda sanirim eski Gui asagidaki gibi istenmeyen istemciyi blocklama var ama ben bulamadim suanki arayuzde?

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

Birde bu 5ghz nerden kapaticaz arayuzde ?

Simdiden tesekkurler

Kablosuz >>> Profesyonel >>>Frekans 5.0 Ghz>>> Radyo Etkinleştirilsin mi?>>> Hayır.

Ben bu şekilde yaptım. Modemde 5.0 ışığı söndü. Sanırım bu şekilde kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beostar -- 6 Temmuz 2013; 23:49:02 >

• Beyler Stabil mi Asus DSL-N55U arkadaşlar güncellemeden falan bahsetmiş beta falan uğraştırıcak mı ? yoksa çekim kalitesi falan iyi mi kopma falan olmaz mı ?sorun olmaz mı ? kullananlar cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thebigblue35

Beyler Stabil mi Asus DSL-N55U arkadaşlar güncellemeden falan bahsetmiş beta falan uğraştırıcak mı ? yoksa çekim kalitesi falan iyi mi kopma falan olmaz mı ?sorun olmaz mı ? kullananlar cevap verirse sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: two-one

ben

AIRTIES AIR 5453 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM

ASUS DSL-N55U 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM

LINKSYS X2000 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

ZYXEL P-660HNU-F1 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

bunların arasında gidip geliyorum airties alacam gibi hiç pişman etmedi bugüne kadar. zyxel in wifi sinde problem olabiliyor her access pointle uyumlu değil çok sorun çıkardı bana komşuda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Temmuz 2013; 15:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Beyler Stabil mi Asus DSL-N55U arkadaşlar güncellemeden falan bahsetmiş beta falan uğraştırıcak mı ? yoksa çekim kalitesi falan iyi mi kopma falan olmaz mı ?sorun olmaz mı ? kullananlar cevap verirse sevinirim

quote:

ben

bunların arasında gidip geliyorum airties alacam gibi hiç pişman etmedi bugüne kadar.

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5453-air-5453-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=64788

AIRTIES AIR 4340 150MBPS KABLOSUZ 4 PORT ERİŞİM NOKTASI
    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/airties-air-4340-air-4340-150mbps-kablosuz-4-port-erisim-noktasi/productdetails.aspx?I_ID=52013
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ASUS DSL-N55U 300MBPS DUAL-BANT 3G DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
    http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n55u-dsl-n55u-300mbps-dual-bant-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=65729

ASUS RT-N12E 300MBPS KABLOSUZ 4 PORT ROUTER / ACCESS POINT
    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-rt-n12e-rt-n12e-300mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=65361

Access Point + Modem Router alıcam bu iki marka arasında kaldım ama ASUSUN albenisi çok açıkçası ama stabil mi acıba? Airties de sorun olmaz muhtemelende

Asus tasarım çift işlemci dual bant falan fılan birsürü albenisi var insanı cekio

LİNKSYS yeni modelleride dahili anten var sanırım onun çekimide nasıl acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebigblue35 -- 7 Temmuz 2013; 16:06:46 >

• quote:

Access Point + Modem Router alıcam bu iki marka arasında kaldım ama ASUSUN albenisi çok açıkçası ama stabil mi acıba? Airties de sorun olmaz muhtemelende

Asus tasarım çift işlemci dual bant falan fılan birsürü albenisi var insanı cekio

hocam linklerin hiçbiri açılmıyor access pointte tplink 901nd yi öneririm bende var güzel gayet.

asus iyi diyorsunda airties kadar gelişmiş yardım ve servisi varmı modem konusunda .
  • hiç asus modem kullanmadım ki bilmiyorum teknik desteğini. Airties in teknik desteğide süper telefonla+arıza alunca istanbula gönder anında tamir bir kere tamir yaptırmıştım power tuşu arızalanmıştı NOT : LİNKLERi yeniledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebigblue35 -- 7 Temmuz 2013; 16:09:15 >
  • Demek herkezn basna farkli geliyo.. benim son airties modem durduk yerde baglanmamaya basladi.. teknosadan almistim yolladik servise, ici oksitlenmis dediler ve yapmadilar, kullanici hatasi, sanki modemi hamamda kullandim :) arti kisn filan sobali odada bile durmuyordu.. allahtan teknosa garantisi yapmistim 2 sene doldu gittim parasini geriye aldim.

Bu modeme gelince cok bilincli degilim ama kaprsama alani digerleriyle ayni.. kimse kimseyi kandirmasin..zaten oteki ozellikleri biliyorsunuz..
  • ASUS'un servisinden hiç bir zaman şikayetçi olmadım bu zamana kadar. Herkese de önerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beostar

Kablosuz >>> Profesyonel >>>Frekans 5.0 Ghz>>> Radyo Etkinleştirilsin mi?>>> Hayır.

Ben bu şekilde yaptım. Modemde 5.0 ışığı söndü. Sanırım bu şekilde kapanıyor.

Eyw hocam kapatti saol.. senin dedigin sekildeymis.. gormustum orayi ama radyo filan ne laka hesabi emin olmamistim..

Sadece mac filtreleme de sorun yasiyorum yapamadim dogrusu..
  • ben bu 5.0 ile 2.4 ün ne anlama geldiğini tam olarak çözemedim. Bir de torrentten indirdiğim dosyalara bi ulaşamadım. flah diski çıkarıyorum laptopa takıyorum dosyayı görmüyor. :/
  • quote:

ben bu 5.0 ile 2.4 ün ne anlama geldiğini tam olarak çözemedim. Bir de torrentten indirdiğim dosyalara bi ulaşamadım. flah diski çıkarıyorum laptopa takıyorum dosyayı görmüyor. :/

5ghz yeni wireless aktarım frekansı ve 2.4ghz ye göre daha kararlı çalışmakta cünkü evinizde ve etrafınızda aslında çok fazla 2.4ghzde çalışan cihaz olduğu için bu frekans aralığında sinyal kirliliği ve dolayısıyla kopma riskleri daha fazla. torrent içinse diskinizin ntfs olmasına dikkat edin
  • flahdiski bir kaç kez ntfs türünde biçimlendirdim. sorun yok ama usb yi takıp çıkarıyorum sonra download master pasif geliyor. enable diyorum hata veriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

ben

bunların arasında gidip geliyorum airties alacam gibi hiç pişman etmedi bugüne kadar.

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5453-air-5453-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=64788

AIRTIES AIR 4340 150MBPS KABLOSUZ 4 PORT ERİŞİM NOKTASI
    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/airties-air-4340-air-4340-150mbps-kablosuz-4-port-erisim-noktasi/productdetails.aspx?I_ID=52013
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ASUS DSL-N55U 300MBPS DUAL-BANT 3G DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
    http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n55u-dsl-n55u-300mbps-dual-bant-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=65729

ASUS RT-N12E 300MBPS KABLOSUZ 4 PORT ROUTER / ACCESS POINT
    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-rt-n12e-rt-n12e-300mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=65361

asus tarafında rt-n10e ve rt-n12e modellerinde repeater özelliği yok, alan arttırıcı olarak kullanmak istiyorsanız bu modeller dışındaki modellere bakınız. üst seviye bir sistem kuruyorsanız DSL-N55U+RT-N53 kombinasyonu daha doğru seçim olacaktır böylece dualband olarak tüm internetinizi istediğiniz gibi yaymış olursunuz

• flash diski ntfs ile biçimlendirdim daha sonra modeme taktım. Ardından da torrentleri ekledim. ertesi gün flash diske ulaşmaya çalıştım modem içinden; kullanılabilişr aygıt yok dedi. flash diski çıkardım pc ye taktım. Bu sefer de dolu alan görmeme rağmen flash içinde hiç bir şey bulamadım. :( torrent kurulumunun anlatıldığı videodaki firmware ile aynı sürüm mevcut. sorunum ne olabilir? @hey
  • quote:

flash diski ntfs ile biçimlendirdim daha sonra modeme taktım. Ardından da torrentleri ekledim. ertesi gün flash diske ulaşmaya çalıştım modem içinden; kullanılabilişr aygıt yok dedi. flash diski çıkardım pc ye taktım. Bu sefer de dolu alan görmeme rağmen flash içinde hiç bir şey bulamadım. :( torrent kurulumunun anlatıldığı videodaki firmware ile aynı sürüm mevcut. sorunum ne olabilir? @hey

modeme diski bağlarken 2usb kablosunu da takın

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

flash diski ntfs ile biçimlendirdim daha sonra modeme taktım. Ardından da torrentleri ekledim. ertesi gün flash diske ulaşmaya çalıştım modem içinden; kullanılabilişr aygıt yok dedi. flash diski çıkardım pc ye taktım. Bu sefer de dolu alan görmeme rağmen flash içinde hiç bir şey bulamadım. :( torrent kurulumunun anlatıldığı videodaki firmware ile aynı sürüm mevcut. sorunum ne olabilir? @hey

/>

böyle bir aparat mı bulmam gerekiyor?

• hey kullanıcısına yanıt
    hocam her ne yaptiysam yada ben bilmyorm şu 5ghz deki modem 2.4ghzdeki ayni anda açik olmasina ramen 2.4 dün herzman çekim alani daha cok ayni yerde 2.4 full çekerken 5ghz 1 weya 2 çekiyor nedendir bilemedim..:S benmi ayar yapamiyorm sizin ayarlarniz nasil fotolarla gosterirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

hocam her ne yaptiysam yada ben bilmyorm şu 5ghz deki modem 2.4ghzdeki ayni anda açik olmasina ramen 2.4 dün herzman çekim alani daha cok ayni yerde 2.4 full çekerken 5ghz 1 weya 2 çekiyor nedendir bilemedim..:S benmi ayar yapamiyorm sizin ayarlarniz nasil fotolarla gosterirmisiniz?

zaten 2.4ghz nin daha iyi çekmesi normal, yüksek frekans düşük dalga boyu demektir; 5ghz nin mantığı daha kesintisiz ve enterferanssız bir veri iletişimi sağlamak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

/>

böyle bir aparat mı bulmam gerekiyor?

bazı harici diskler tek usbden beslemede sorun çıkarabilir uzun süreli kullanımda, bu yüzden 2 usb den beslemek gerekebiliyor, sorununuz bu olabilir ama %100 emin değilim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.