Bildirim
ASUS GTX 1060 3 GB DUAL ŞEMA VE YA BOARDVİEW
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Youtubeda Teknik Takip diye bir kanal var. Ekran kartlarını tamir ediyor. Belki o abide parça vardır senin kartıda tamir edebilir.
-
nette görsellerde aratıp board görüntüleri bulabilirsin ama işine yarayacak kadar büyütebileceğin şekilde bişeyler olurmu bilemem.
ve şunn gibi : https://line.17qq.com/articles/pknokmglv.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 6 Mayıs 2021; 19:10:10 >
-
Öncelikle teşekkürler. Resim bulup indirdim takından çekilmiş ama faydasız malesef. -
Öncelikle teşekkürler. Parça eksiğm yok tamamladım fakat yol kopuğu var. Sadece elinde aynı karttan varsa dediğiniz gibi yardımcı olabilir belki. -
Bende asus dual 3 gb oc var beyaz 1060. Sana nasil yardimim dokunabilir -
Sigortalar patlamış olabilir dostum ama kısa devre varsa alt katmanları da yakmış demektir. Bir kaç fotoğraf eklersen yardımcı olmaya çalışayım. -
Rez.
-
-
Merhaba. Kartı söküp yol ölçüme yapmanız gerekli. Kartın garantisi varsa zaten olmaz. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X