3 senedir ASUS K52JT kullanıyorum. Dün bilgisayarımın harddiski değişti ve format atıldı. Sonrasında laptop elime geçtiğinde bazı driverların eksik olduğunu farkedip kendim Asus'un kendi sitesinden kurulumları tamamladım. Ancak şu an 2 adet sorunum var bu sorunları paylaşmak istiyorum, belki yardımınız dokunabilir.
Laptop'da şu an Windows 7 x64 kurulu fakat görev çubuğunda bir sıkıntım var. Google Chrome görev çubuğunda sabit ve ayarlar yapılıyken tıkladığımda yine görev çubuğunda yanda farklı bir simge olarak açılıyor. Bahsettigim problemi asagidaki fotoğraftan da görebilirsiniz.
2) Touch Pad Problemi
Laptop geldiğinde driverları kurarken touch pad driverinin da eksik olduğunu farkettim ve onu da kurdum. Fakat şöyle bir sıkıntı var; bir klasörün içinde 2 parmak aşağı/yukarı yaptığım zaman sayfa aşağı inmiyor ve ya yukarı çıkmıyor. Ancak onun dışında Chrome'da olsun, her hangi başka aşağı/yukarı gidebilen bir yer olsun orda 2 parmak yardımıyla touch pad'de aşağı/yukarı yaptığım an bir sorun yok. Driver'ı sildim, tekrar yükledim bir düzelme yok.