Şimdi Ara

ASUS K52JT Donanım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 senedir ASUS K52JT kullanıyorum. Dün bilgisayarımın harddiski değişti ve format atıldı. Sonrasında laptop elime geçtiğinde bazı driverların eksik olduğunu farkedip kendim Asus'un kendi sitesinden kurulumları tamamladım. Ancak şu an 2 adet sorunum var bu sorunları paylaşmak istiyorum, belki yardımınız dokunabilir.

1) Windows 7 x64 Görev Çubuğu Problemi

Laptop'da şu an Windows 7 x64 kurulu fakat görev çubuğunda bir sıkıntım var. Google Chrome görev çubuğunda
    sabit ve ayarlar yapılıyken tıkladığımda yine görev çubuğunda yanda farklı bir simge olarak açılıyor. Bahsettigim
    problemi asagidaki fotoğraftan da görebilirsiniz.

2) Touch Pad Problemi

Laptop geldiğinde driverları kurarken touch pad driverinin da eksik olduğunu farkettim ve onu da kurdum. Fakat
    şöyle bir sıkıntı var; bir klasörün içinde 2 parmak aşağı/yukarı yaptığım zaman sayfa aşağı inmiyor ve ya yukarı
    çıkmıyor. Ancak onun dışında Chrome'da olsun, her hangi başka aşağı/yukarı gidebilen bir yer olsun orda 2 parmak
    yardımıyla touch pad'de aşağı/yukarı yaptığım an bir sorun yok. Driver'ı sildim, tekrar yükledim bir düzelme yok.

Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Şimdiden çok teşekkür ederim!
     ASUS K52JT Donanım Sorunu

• arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.